• Proč se už nevyrábějí kostíci zmrzlina? - poradna, odpovědi na dotaz

    Na této stránce naleznete veškeré odpovědi na dotaz na téma: Proč se už nevyrábějí kostíci zmrzlina?. Hledáme pro vás ve více než 500 000 odpovědích. Dále zde naleznete další zajímavá související témata.

    Další informace

  • Další témata a dotazy - Proč se už nevyrábějí kostíci zmrzlina?

  • Zmrzlina pro diabetiky



    Další informace


    Proč všichni stavíte plot? Proč nepoužijete živý? Ten může bejt i cikcak...



    Další informace


    Proč lidé utrácejí za posilovny, proč si nevezmou koště a nezametou ¨bordel barákem a kolem popelnic a kontejnerů?



    Další informace


    Proč je někdo tlustý a někdo hubený?hezký a ošklivý?Vždyť jsou lidé stejného rodu a tak se liší!Proč?



    Další informace


  • Proč přebytek peněz v oběhu tlačí úrokové sazby na nižší hodnoty a proč by měl být teď v době nízké inflace přebytek?



    Další informace


  • Proč z Rammstein chdí do člunu ( a pak na lidi ) jen Lorenz, Oliver a Paul ?? Proč nechodí i ostatní?

    Zřejmě trpí mořskou nemocí.

    Další informace


  • Proč Romové dostávají sociální dávky i přesto, že nepracují a nemají žádné vzdělání?

    Proč s tim někdo nic nedělá?

    Další informace


    Jsi součástí mainstreamu? ANO? Proč? NE? Proč?



    Další informace


  • Proč se musím stále přihlašovat?Pokaždé,když zapnu NB a chci vstoupit na stránky Odpovědi,musím zadat email i heslo-proč

    Doplňuji:Dával jsem : pamatovat, tenhle NB používám jenom já!, ale Terrylle, tohle jsem nezkoušel - uvidím.

    Další informace


    Proč se lidé hádají v internetových diskuzích? Proč se vzájemně napadají? Jak na to (ne)reagovat?

    Dobrý den.Dnes večer jsem se zúčastnil internetové diskuze u živého vysílání. Volně se tam přidávali příspěvky s možností palců nahoru a dolu.Nechápu však, proč někdo je schopen napadat někoho a psát o diskutujícím, že má trapné příspěvky (i když má výrazně vysoký počet palců nahoru) nebo ať přenos nekomentuje. Popř. pak pod další jeho příspěvky dává palce dolu a ve svých příspěvcích pak používá jeho nickname, aby o něm celou dobu vtipkoval.Jak byste se v takovém případě zachovali vy?

    Další informace


  • Proč nikdo nepomůže lidem s KLDR? Proč nikdo nic nedělá s tím režimem?

    Vždyť skoro celý svět proti jednomu by toho hodně dokázal.

    Další informace


  • Proč když něco okopírujete z internetu, případně použijete něčí myšlenku, tak proč nedáte odkaz?

    V poslední době se to dost objevuje.1. Buď přesnou odpověď znám, odkaz neuvádím.2. Někdy také znám, ale nechce se mně odpověď formulovat, proto uvedu odkaz. Tazatel se může přesvědčit o správnosti.3. Odpověď neznám, ale převezmu z jiné stránky, uvedu odkaz.Neodporuje pravidlům pro vkládání Odpovědí.

    Další informace


    Proč jsou kluci tak hezcí???a proč nedokáží říct prosté dvě slova Miluji tě

    Myslím tim proč jsou tak neodolatelni,že holky tak přitahujou,škárdlí???Jediné co se po klukách očividně chtelo jestli te milují proč to nedokáží říct to jsou takoví sraby????k holkám se nehodí aby vyznávaly lásku,je od začátku určené že kluci mají vyznat lásku,zvát na rande nebo se pletu???

    Další informace


  • Proč nás podlaha drží? Proč se skrz ni nepropadneme? Jakého původu je síla, která nás drží?

    Protože jsou prkna dost silná. Viděl jsem ale už dost lidí co se propadli, ale naštěstí až do pekla to nebylo.

    Další informace


    Proč bůh Zeus je v 2. pádě skloňován bez Dia?proč zrovna toto?

    Zvláštní skloňování vlastního jména Zeus není pozůstatkem splynutí dvou bohů v jednoho (i když by to znělo velmi logicky), ale pozůstatkem dávného etymologického původu tohoto slova. Jméno je odvozené z indoevropského Djaus, do řeckého nominativu se odvozením dostalo s dzétou na začátku, zbytek se však již skloňuje normálně.Časopis 21. stoletíDoplňuji:Ještě další zajímavost.Kořen Djaus má paralelu ve jménech Deus, Jupiter (řím.), Zeus pater (řec.), Djaus Pitar (védský Nebeský otec), Tyr (germ.) aj. Zeus je jediným bohem Olympského panteonu, který má etymologicky jasný indoevropský původ.Net

    Další informace


  • Proč se nemá přidávat voda do kyseliny?Proč voda způsobí silnou reakci kyseliny?

    Při míchání kyseliny a vody vzniká teplo.Pokud liješ kyselinu do vody, tak koncentrace roztoku roste od nuly a postupně se zvyšuje, takže postupně narůstá i teplota.Naopak po nalití vody do kyseliny je počáteční koncentrace vysoká, teplota naroste mnohem prudčeji, takže ta nalitá trocha vody může začít vřít a vystříkne.

    Další informace


    Proč se na školách neučí těsnopis a proč se obecně v ČR celkově neuchytil u veřejnosti?

    Nesouhlasím s názorem, že technika všechno nahradí, i když práci usnadňuje. .Těsnopis se používá stále v Parlamentu i při některých jednáních. .Přepisovat text ze záznamu je náročné. Jsou slyšet i nežádoucí zvuky, stejně u řečníků tzv. vata, nadbytečné výrazy.Zatímco tzv. komorní stenograf nadbytečnou vatu vynechává. Stává se, že někdy nejde proud, jiná porucha. . Pro stenografování stačí steno blok a obyčejná tužka.Těsnopis velmi pomohl v roce 1968, když přišla bratrská armáda , nefungovala eletkřina, takže stenogrrafové zachycovali těsnopisem zahraniční zprávy.Nebo někteří spisovatelé používali při psaní svých děl těsnopis, psali tak rychle, jak mysleliNaučit se těsnopis bylo dost náročné. Základní písmo, jakžtakž, ale pro zachycení mluvené řeči byl třeba další výcvik.Uměla jem dobře těsnopis, zapisovala jsem si přednášky, takže byl pro mě přínosem, jindy jsem ze stenogramuu u přepisovala texty - stenotypistika. Ještě někde ve starých poznámkých nacházím klikyháky , jak mnozí těsnopis nazývají.Komorních stenografů ve Státním těsnopisném ústavu je jen několik.Používají i cizojazyčný těsnopis na různých konferencích atd.Těsnopis nezatracuji, i kyž naučit se jej, bylo náročné. Základy ani tak ne, ale využívání zkratek a pilování rychlosti, hlavně pak text přečíst. Velmi záležo í na konextu.

    Další informace


  • Proč mají alkoholici odulý a červený nos? A proč zrovna nos?

    Mnoho alkoholiků má červený nos, protože konzumace alkoholu vede k ucpávání cév. Jakmile dojde k blokování kapilár, dochází ke snížení průtoku krve v této oblasti a ke zvýšení tlaku, což vede k buněčné smrti a lámání (praskání) kapilár.Mění se průtok krve. Navíc alkohol niči vitamíny, takže cévy jsou křehčí a na nose je to nejvíc vidět. Ale alkoholik má i červené tváře.Doplňuji:Ještě dodávám z anglického zdroje, kde je víc informací. Proč mají některé alkoholici mají červené nosy?Alkohol způsobuje, že tělo ztratí příliš mnoho vody. To také rozšiřuje cévy v blízkosti povrchu kůže, způsobuje červené žíly, a to zejména kolem nosu a na tvářích. -Alkohol způsobuje dilataci krevních cév v kůži.To je důvod, proč pijáci mají někdy zarudnutí v obličeji a u těžkých pijáků pak se objeví červený nos. -Alkohol způsobuje, že tělo ztratí příliš mnoho vody. To také rozšiřuje cévy v blízkosti povrchu kůže , způsobuje vznikajíčervené žíly, a to zejména kolem nosu a na tvářích. a href"http://www.ask.com/question/why-do-alcoholics-have-red-noses" rel"nofollow" http://www.ask.com/ hellip /a a href"http://www.abc.net.au/quantumoison/alcohol/alcohol.htm" rel"nofollow" http://www.abc.net.au/ hellip /a a href"http://alcoholicswife.wordpress.com/2008/08/26/beer-bellies-red-noses-and-more/" rel"nofollow" http://alcoholicswife.wordpres s.com/ hellip /a a další

    Další informace


    Proč ječné zrno? A proč kuří oko?

    Všichni víme o co se jedná. Kde se ale vzaly zrovna tyto názvy?

    Další informace


    Jak pusobi na nase zdravi cerna zmrzlina, ktera obsahuje aktivni uhli?

    Vsude se pise o cerne zmrzline, o jeji neodolatelne chuti. I v CR slavi velky uspech. Sama jsem ji jeste neochutnala. Jak popisuje majitel Kozi farmy z Vizovic - na jeden kopecek pripada asi pul gramu aktivniho uhli, ktere dodoavaji firmy laboratorim ci upravnam vod, kde funguje jako filtr.Ja si dam tak jednou za mesic vanilkovou, ale dejme tomu, ze si date treba denne cernou zmrzlinu - nemluvim ted o cukru, ale o tom aktivnim uhli. Nehledejte, napiste, pokud vite. Co se stane, zacnete-li uzivat denne 0,5 g aktivniho uhli.

    Další informace