• Proč vlastně chleba okorá? - poradna, odpovědi na dotaz

    Na této stránce naleznete veškeré odpovědi na dotaz na téma: Proč vlastně chleba okorá?. Hledáme pro vás ve více než 500 000 odpovědích. Dále zde naleznete další zajímavá související témata.

    Další informace

  • Další témata a dotazy - Proč vlastně chleba okorá?

  • Proč nám doma plesnivý chleba.



    Další informace


    Kdo vymyslel chleba?



    Další informace


    Jaký parfém doporučíte na chleba?



    Další informace


    Jaký chleba kupujete ?



    Další informace


    Jakou večeři obvykle jíte? Já většinou studenou-chleba nebo rohlík s máslem, salámem nebo sýrem a k tomu zeleninu.



    Další informace


  • Proč se říká...jezdí jako Širón? A jak vlastně jezdí?



    Další informace


  • Jaký berou Cikáni dávky? Kolik je to peněz? Vyjde jim to na chleba?



    Další informace


  • Čím krájíte chleba ?

    sice z toho vzniknou jakési nesouměrné, na jednom konci ztluštělé útvary, ale šak je to jedno, stejně se sežerou...

    Další informace


    Jakou chuť má chleba?

    Otázka pro otázku, nebo nemáš chuťové pohárky?Mně chutná každý chléb jinak, podle použitých surovin, zpracování, pečení ap. Jeden druh je sladší, jiný kyselejší atd.Doplňuji:Stejně inteligentní otázka by byla jak chutná sůl, ocet, cukr.. Tedy pokračuj v krasojízdě -)Sorry, to jinak nejde :-D

    Další informace


    Jak zadělat těsto na chleba?

    Tisíc chlebů-tisíc receptů- tisíc způsobů :o)Dám vám odkaz na stránky, podle kterých jsem s chlebem začínala já, než se mi podařilo vyštrachat staré rod.recepty... a href"http://www.cuketka.cz/?page_id8824" rel"nofollow" http://www.cuketka.cz/ hellip /a a href"http://www.maskrtnica.cz/" rel"nofollow" http://www.maskrtnica.cz/ /a (lepší)takový zástupce klasiky i s postupem zde: a href"http://www.cuketka.cz/?p6889" rel"nofollow" http://www.cuketka.cz/ hellip /a Do mísy prosejte 300 g mouky, přidejte sůl, kmín a promíchejte. Přidejte 300 g kvásku a 170 ml vody. Pokud máte robota, tak ho nechte hnětat hákem zhruba patnáct minut. S vařečkou je to šichta, ale jde to. Stačí když budete jednou rukou zabírat měchačkou jako pádlem k sobě a druhou postupně otáčet mísou za okraj. Nekonečných deset minut. Ladění další vodou a moukou povoleno.Jak trefit konzistenci těsta? Na fotce vidíte výsledek, ke kterému byste se měli přiblížit. Těsto je poměrně řídké a ještě se lepí na stěny. Velmi líně a setrvačně se převaluje (ale není už tekuté) a když ho naberete vařečkou, budou se v něm rýsovat náznaky „provazců“.Teď si těsto zpacifikujeme. Vysypte si stůl pořádnou vrstvou mouky a vyklopte na něj těsto. Udělá to vtipnou mokrou placku — nepanikařit! Pomoučenýma rukama těsto postupně překládejte vejpůl, při každém přeložení jej otočte o 90 stupňů a stiskněte „svár“ dlaní. Tohle ruční dohnětení dělejte tak dlouho, dokud si těsto nenabere další mouku a dokud nezačne mít krásný sametový povrch

    Další informace


    Co si můžu přidat do toustového chleba namazaného arašídovou pomazánkou, tak, aby to bylo dobré?

    Lehce opečenou slaninu, nebo šunku, popř k tomu můžeš pojídat míchaná vajíčka. Záleží na tom taky, jestli máš pomazánku spíš slanou, nebo sladkou. Víděla jsem na to taky dávat med. Ale rozhodně si myslím, že třeba koleky salátové okutky, rajčetem nebo paprikou nic nezkazíš.

    Další informace


  • Proč se říká sýru tavený sýr, jaký je jeho původ a kde se vlastně taví?

    K tomu rohlíku jsem si dal sýr, na obalu je napsáno, že je to tavený sýr a tak mě napadlo, že nevím proč se vlastně sýru říká tavený sýr.Z čeho se takový sýr taví, jak vzniká?Kdy byl poprvé vyroben tavený sýr?

    Další informace


    Proč se vlastně ten alkohol pije jen tak bez příčiny?

    ..když se na člověka podívám jako na tvůrčí bytost, chápu to tedy správně, že je to proto, aby se cokoliv, co je v danej moment zrovna tvořeno, nevnímalo jasně? Nebo jsou tam jiný, mně utajovaný důvody?Názor může napsat klidně i abstinent, zajímají mě i teorie, dík.Jugar, ten zármutek a žal budu tolerovat jako příčinu, i když nevim nevim. Ale tím ostatním ses trefil do druhé části dotazu- bez příčiny. Takže jestli chceš, tak k tomu můžeš odpovědět i na tu první část dotazu- proč. Aby odpověď měla hlavu i patu, tedy smysl.

    Další informace


    Proč je vlastně pro křesťany sex nečistý?

    Křestanství a sex

    Další informace


  • Proč vlastně tohle všechno existuje?

    Je nějaká VĚDECKY PODPOROVANÁ teorie, proč vlastně existuje svět? Má to nějaký vyšší důvod?

    Další informace


  • Proč vlastně pivo nehoří, když je v něm alkohol?

    Toho alkoholu je příliš málo.

    Další informace


    Proč vlastně Hitler neobsadil Švýcarsko?

    Někdo se tady dřív ptal ale odpovědi v té otázce mi nestačí.On přece nerespektoval žádné smlouvy (čili i neutralitu) tak proč je neobsadil? Mohl mít další území.

    Další informace


  • Proč se poštovní balíky kdysi omotávaly motouzem?

    Byla třeba za komunismu občanská povinnost opatřit balík špagátem, nebo to mělo jiný důvody?Izolepa přitom existovala ještě dříve než v komunistickým pravěku.

    Další informace


  • Svačím v 3 hodiny(ovoce nebo chleba s medem,marmeladou..)v 5 hodin si dam rajče.Chodím spát kolem 10-11.NEUKLADA SE TUK?

    Zajímalo by me jestli se po 5-6 hodinách nejedeni neukládá tuk do zásob že málo jim

    Další informace


    Diabetik typu 1 a domaci pekarna na chleba?? Nema stim nekdo zkusenost prosim?? Chtela bych si pect vlastni chleb;)diky

    Diabetik a domaci chleb

    Další informace