• Puding / pudink - poradna, odpovědi na dotaz

    Na této stránce naleznete veškeré odpovědi na dotaz na téma: Puding / pudink. Hledáme pro vás ve více než 500 000 odpovědích. Dále zde naleznete další zajímavá související témata.

    Další informace

  • Další témata a dotazy - Puding / pudink

  • Termix a puding



    Další informace


  • Jak vyklepnout puding z formy



    Další informace


  • kde koupit pomerančový puding?

    Jsem z menšího města, takže by mi nevadilo koupit ho i přes internet. Chtěla bych tím potěšit tátu.

    Další informace


    Věděli jste, že instatní puding vyčistí sklo od vodního kamene?

    Dlouho jsem si lámal hlavu, čím se mi podařilo tak zázračně vyčistit sklenici, kterážto už dávno nebyla průhledná. Myslel jsem, že jsem to čistil pramenitou vodou z práce, leč nyní jsem zjistil, že to dělá mé vaření pudingu! (V oné sklenici míchám várku, kteroužto pak přilévám do vroucího mléka.) To obsahuje nějakou žíravinu, či co? :S

    Další informace


    Puding hustý.

    No,chtěl bych poprosit oradu kuchařky.Moje maminka mi vždycky dělala puding, kterej byl hustej a bez kusů.Já si ted musím vařit sám, a at dělám co dělám, tak výsledek je pokaždý řídká břečka plná sražených hrud.Jak to mám vařit?Už jsem z toho na mrtvici.Poprosím o velice podrobný postup.Moc vám děkuji.

    Další informace


    Proč popraská uvařený puding na buchtě po vychladnutí?

    Puding ztratí část objemu tím, že voda v něm obsažená se vsákne do buchty.Další část objemu ´ztratí´ prostě tím, že vychladne (tepelná roztažnost).A protože už není tekutý (ztuhl), nutně popraská.-)

    Další informace


    Pamatujete si na BB puding ?! Existuje ještě i dnes ?

    Pamatuji a existuje - vyrábí ho Dr.Oetker :-DA mám dojem, že jsem ho viděl v tescu.

    Další informace


    Můžu sníst rok prošlý puding?

    Ahoj, dostala jsem chuť na puding, bohužel jsem doma našla jen jeden a to rok prošlý, mohu ho sníst? Voní krásně...

    Další informace


    Krupička a puding

    Jak vařit devítiměsíční dcerce krupičku? Měla bych ji ještě dělat ze sunaru, ale ten se nesmí převařovat. Takže ji asi musím uvařit ve vodě a pak smíchat ze sunarem. Nevím si ale rady s poměry - kolik krupice, kolik vody a jak do toho zamíchat ten sunar. Kravské mléko se prý nesmí dětem do 1.roka dávat.... Taky nevím, zda mohu dcerce udělat puding - brzdí mě totiž stejný problém - kravské mléko. Poraďte, kdo má už zkušenosti....

    Další informace


    Kde se dá koupit kokosový pudink???

    V každém obchodě s trochu lepším výběrem, vyrábí ho například i Dr. Oetker.

    Další informace


    Je dlouho prošlý pudink v prášku nebezpečný?

    Našel jsem ve špajzu pár balení pudinku v prášku Dr. Oetker s nápisem Minimální trvanlivost do: 31. 7. 2010 Normálně prošlé potraviny nejím, ale někde jsem četl, že u pudinku v prášku je to jedno. Dá se to ještě jíst po takové době?

    Další informace


    Jaký puding vám nejvíc chutná?

    Mně - teď bych se ráda pozastavila u čokoládových - : Gala od Oetkera (Gala tu u nich znamená premium). U hotových si nemůžu regulovat sladkost sama (jsou přeslazené).Doplňuji:IceT - děkuji za důležitou připomínku :DPtám se na vařené, kde si můžu regulovat sladkost sama, né na hotové v kelímku. V kelímku? nesmysl, jako pít colu (ta se taky musí ředit minerálkou).

    Další informace


    Jaký máte oblíbený pudink?

    Mám takovou pudinkovou úchylku. Ráda ochutnávám nové pudinky, sanžím se najít lepší než vanilkový :) Měla jsem vanilkový, čokoládový, madlový, jahodový, malinový, kokosový, citronový, banánový... našla jsem doma ve spíži i oříškový, ale datum expirace bylo do roku 2004, což jsem nechtěla riskovat a nikde jsem takový od té doby neviděla :) Jaký je váš oblíbený? Znáte ještě nějaké příchutě, které se dají sehnat? Podle mě chutná nejlépe stejně vanilkový. Nicméně teď se chystám na novinku. Objevila jsem ananasový :)Doplňuji:pro jami155: Podle Pravidel českého pravopisu může být pudink i puding :)

    Další informace


    Jak vítězí puding nad karamelem?

    Napadlo mě, že než osladím mléko, prvně si trochu přismažím cukr. Dříve, než jsem přestal zvládat míchat karamel, jsem raději nalil část s čistým mlékem. Namísto záchrany karamel dokonale ztvrdnul - totálně se přilepil ke dnu, že jsem si myslel, že to z toho ani nijak nedostanu. Po přilití části s pudingem (instantním) a jeho následném tuhnutí se ale karamel najednou sám od sebe oddělil. Načež to tak nyní občas dělávám - puding vždy dokonale vyčistí jakýkoliv připálený cukr. Jak?Doplňuji:Jenže právě mě mléko, byť horké, nijak nečistí hrnec. Jak však začne puding tuhnout, tak nejednou lžíce, kteroužto směs míchám, přestane drhnout o dno... (A je to čistě beze stop - bez potřeby to složitě mýt.)

    Další informace


    Jak vylepšit pudink?

    Někdo dává piškoty, jiný oplatku, další třeba trošku polije šťávou.

    Další informace


    Jak vaříte pudink?

    Manželka ho rozmíchá ve studeném mléce a dá vařit.Já ho rozmíchám v troše mléka v hrnku a až mi vaří mléko vliji to do něho a uvařím.Každý si stojíme za svým.Jak je to u vás?

    Další informace


    Jak udělat, aby omáčka nebyla druhý den jako pudink?

    Zdravím, když udělám omáčku nechám ji vychladnout a dám do ledničky tak je pak jak pudink prostě strašně moc hustá. Když si jí nandám a dám do mikrovlnky tak je to pak OK, ale když mi vařila mamka tak nikdy neměla omáčky druhej den tak hustý.

    Další informace


    Jak na pudink



    Další informace


    Jak dlouho mám vařit mléko na puding?

    Jakmile začne vařit, přilít zbytek s rozmíchaným pudingem a za stálého míchání vařit ještě cca 2 minuty.

    Další informace


    Dá se v Česku koupit pravý anglický slaný pudink? Jak vypadá? Kolik asi stojí?

    Doplňuji:Myslím jak vypadá ten obal pudinku..

    Další informace