• restituční nárok - poradna, odpovědi na dotaz

    Na této stránce naleznete veškeré odpovědi na dotaz na téma: restituční nárok. Hledáme pro vás ve více než 500 000 odpovědích. Dále zde naleznete další zajímavá související témata.

    Další informace

  • Další témata a dotazy - restituční nárok

  • Mam narok na mzdu za 14 marodeni



    Další informace


    Dovolena narok nebo ne



    Další informace


  • Jak je to se zvýšením platů lékařům? Mají na to nárok? Proč nemají nárok i jiní pracovníci?

    Mají lékaři nárok na zvýšení platů? Z jakého důvodu? a href"http://www.novinky.cz/krimi/226332-chlapce-poslali-s-horeckou-z-pohotovosti-dvakrat-domu-tam-zemrel.html" rel"nofollow" http://www.novinky.cz/ hellip /a

    Další informace


    Do jaké doby mám nárok na uplatnění bolestného?

    Stal se mi úraz v jednom obch. řetezci. Brzo bude tomu rok. Dovolávala jsem se personální, vedení a všichni dělaj mrtvý brouky. Jak to mám vyřešit? Nehledě na to, že jsem si sama platila poplatky za ambulantní ošetření atd. Problémem ovšem je, že jsem znovu nastoupila do téže práce a podepisovala jsem papír o ukončení smlouvy s tím, že podnik vůči mě nemá žádné závazky. Vztahuje se to i na toto?Doplňuji:Přímo v dohodě o skončení DPČ se píše, že zaměstnanec prohlašuje, že nemá vůči zaměstnavateli žádné další nároky.

    Další informace


    Dcera ukončila zaměstnání hlavně ze zdrav. důvodů.má nárok na podporu?

    Pokud v posledních třech letech, alespoň 12 měsíců pracovala tak nárok má.

    Další informace


    Jak mohu zjistit mám li nárok vyhlásit osobní bankrot? Kdo mi v tom poradí?

    Doporučoval bych nějakou specializovanou firmu. Viz odkazy v minulé otázce

    Další informace


    Je možné být v registraci na úřadu práce když nemám ukončenu živnost a kdy mám nárok na podporu v nezaměstnanosti?

    V prosinci 2010 jsem se nechala zaregistrovat na úřadu práce jako zájemce o zaměstnání.Živnost jsem ukončila ale až v lednu 2011.I když jsem odváděla dobrovolně částky na důchod celý rok,nevznikl prý mi nárok na podporu v nezaměstnanosti o který jsem znovu žádala v únoru,když jsem naplnila rok odvodů na důchodové pojištění.Nejdříve mi sdělí,že musím alespoň rok odvádět poplatky na důchod, pak mi sdělí opak.Mám či nemám nárok na podporu,když jsem rok platila odvody?

    Další informace


    Má exmanžel nárok na daňové zvýhodnění , pokud již nemáme děti ve střídavé péči?Má nárok na snížení alimentů o tuto část

    Slevu na dítě může uplatniit rodič s kterým děti žijí. Pokud už nemáte střídavou péči a děti žijí s manželem může.Doplňuji:Platí to co je v usnesení-rozhodnutí soudu. Pokud soud určil výživné, je jeho povinnost ho platit v té výši v jaké je určeno.

    Další informace


    Bydlím s přitelkyní a její dcerou, mám také nárok na slevu na dani, když není moje? Všichni máme stejné trv.bydliště

    NEMÁTE !Slevu na dítě si můžete uplatnit jen na SVOJE dítě.Doplňuji:Na základě správného upozornění Jambalayadoplňuji svoji polovičatou odpověď..., že slevu lze uplatnit i na dítě, které není vlastní, ale jedná se o dítě stávajícího MANŽELA(ky), které s vámi ale žije ve společné domácnosti. Tedy pisatel dotazu má stejně smůlu :-( § 35c zákona o daních z příjmu(1) Poplatník(...)má nárok na daňové zvýhodnění na vyživované dítě žijící s ním v DOMÁCNOSTI(6) Za vyživované dítě se považuje dítě:- vlastní- osvojené- dítě v péči(...)- dítě druhého Z MANŽELŮ- vnuk (vnučka)

    Další informace


    Jsem vyrazen z evidence UP, doplatek na bydleni i hmotnou nouzi mi vzali. Mam narok na nejakou davku?

    Je to případ od případu jiné. Posuzuje se spousta věcí. Přesnou informaci ti poskytne sociálka.

    Další informace