• Řízení bez řp - poradna, odpovědi na dotaz

    Na této stránce naleznete veškeré odpovědi na dotaz na téma: Řízení bez řp. Hledáme pro vás ve více než 500 000 odpovědích. Dále zde naleznete další zajímavá související témata.

    Další informace

  • Další témata a dotazy - Řízení bez řp

  • Řízení bez ŘP - jaký hrozí trest?



    Další informace


    Automobil pred ukoncenim dedickeho rizeni



    Další informace


    Dobrý den chtěl bach se zeptat jaká oprávněni potřebuji k řízení babety 50ccm? A jak je to potom kdyz si udělam řidičak?



    Další informace


    rizeni bez R.P. a trest



    Další informace


    Řízení autobusu bez profesáku



    Další informace


    Jak zjistím výsledek správního řízení



    Další informace


  • Doba splatnosti spravniho rizeni



    Další informace


  • Je pravděpodobné, že někdejší filmový CML bude mít někdy v budoucnu zásadní vliv na řízení všeho podstatného?



    Další informace


  • Jaké je právní postavení holdingu? V ČR. Možnost řízení ovládaných společností v holdingu vlastníky holdingu.

    V Obchodním zákoníku jsem holding nenašel. Dá se použít §66a Podnikatelská seskupení? Je možno používat název holding? Má to nějakou oporu v právu? V jiných zákonných ustanoveních. Dík.Jiří Beran

    Další informace


    Jak je to s dědickým řízení ?

    Manželce v loňském roce zemřel otec. Žena má sestru a bratra, který žije v rodinném domě, který dostal od svých rodičů darovací smlouvou. Má rodinu a matka žije v tomto domě s ním. Dostali jsme předvolání k soudnímu vykonavateli - bratr, sestra ženy, matka a má manželka, ve kterém jsem pochopil, že všichni jsou dědicové a je zde vystaveno odměna pro soudního vykonavatele ve výši 1.500,- Kč na každého. Je mi jasné, že tato částka je procentuelně vypočtena z hodnoty nemovitosti. Sestra i má žena vyděděni nebyly. Dotaz - na jakou část dědictví mají výše uvedené osoby nárok? Lze se ze strany mé ženy dědictví zřeknout ve prospěch výše uvedených osob ? Lze odměnu, když se žena dědictví nezřekne zaplatit po obdržení usnesení o dědictví do 15 dnů ?

    Další informace