Skvrna od kečupu - poradna, odpovědi na dotazNa této stránce naleznete veškeré odpovědi na dotaz na téma: Skvrna od kečupu. Hledáme pro vás ve více než 500 000 odpovědích. Dále zde naleznete další zajímavá související témata.Další informace |
Krvavá skvrna ve vajíčku, co to je?Další informace |
Skvrna od Vanishe na koberciDalší informace |
Skvrna na stropeDalší informace |
Skvrna na linuDalší informace |
Skvrna na fasáděDalší informace |
Jak se tahle rostlina jmenuje a co znamená ta skvrna - jak ji ošetřit?Další informace |
Skvrna na nozeDalší informace |
Skvrna na obrazovceDalší informace |
Skvrna na o brazovceDalší informace |
Proč se na obrazovce televize někdy objevuje červeno fialová skvrna ?Další informace |
skvrna od oleje na kobercivčera se mé dceři vylel na koberec olej na smažení zkoušela jsem přes pečící papír to přežehlit a pak vyčistit prostředkem na koberec rano po vyschnutí tam mám ještě větší flek a ted si nevím rady jak to odstranit pomůže mi někdo a napíše mi postup co dělat děkujiDalší informace |
skvrna na koberci od jídlaAhoj právě se mi převrhle talíř s mastným jídlem na koberec co mám dělat ?Další informace |
Zahusteni kecupuDalší informace |
Proč se kečupu říká kečup, když je z rajčat(tomat)Kečup-jako omáčky vznikl v východní Asie jak kořeněný omáčka ryb nazvaný Ké Tsiap (茄汁). Angličtina a holandští námořníci přinesli omáčku do Evropy, kde mnoho příchutí, takový jako houby, sardelky a ořechy, byl přidán k základní rybí omáčce. Recept v Elize Smithové je Compleat žena v domácnosti, publikoval v 1727, volal po sardelkách, shallots, ocet, bílé víno, sladká koření (stroužky, zázvor, muškátový květ, muškát), pepř a citrón loupou.Další informace |
Konzumace velkého množství kečupu.Je nebezpečná konzumace velkého množství kečupu každý den? Někde jsem četl, že kečup je zdravý (pomáhá předcházet rakovině?), ale platí to i při velkém množství?Další informace |
Dají se k něčemu využít skleněný lahve od kečupu, nebo je to na vyhození?Pamatuji, že Přemek Podlaha kdysi vyráběl z lahví skleníky. Ale to byly takové ty velké, od okurek. Možná ale, že jestli máš těch od kečupu dost, stačilo by to na luxferové krmítko pro ptactvo :-)Já do lahviček tohoto typu dávám olej s různými bylinkami. Ten olej se nejdříve s tou bylinkou hodně zahřeje a nechá se to chvíli louhovat. Pak se bylinky odstraní a do lahve se dá nová (pochopitelně ten samý druh, který se předtím maceroval:-). To se zalije vychladlým olejem a zavřené nechá na tmavém místě. Je to pak dobré do salátů nebo míchaných zálivek. Kdybych měl chuť - doporučuji kopr, bazalku nebo šalvěj. Výborné je i chilli. Nebo česnek (ale ten olej s ním se hodně rychle kazí).Další informace |
černá skvrna na rozbitém displejiDalší informace |
Víte, co dávají v Holandsku na hranolky místo kečupu?Opět jde o hlášku z filmu Historky z podsvětí a href"https://www.kfilmu.net/filmulpfiction/hlasky/" rel"nofollow" https://www.kfilmu.net/ hellip /a Vincent Vega: Víš, co dávaj v Holandsku na hranolky místo kečupu?Jules Winnfield: Co?Vincent Vega: Majonézu. Na vlastní oči jsem viděl, jak to v tý sračce topěj. S čím se ve skutečnosti podávají hranolky v Holandsku, najdete v odkazu. a href"https://nl.wikipedia.org/wiki/Friet" rel"nofollow" https://nl.wikipedia.org/ hellip /a V Nizozemsku jsou hranolky a kombinace omáček často (regionální) a známé pod určitými názvy.Druhy: hranolky s majonézou, kari a kebabem arašídová omáčka a majonéza kečup a majonéza majonézou, kečupem , kari omáčkou, arašídovou omáčkou a cibulí (neobvyklé) atd.Další informace |
Červeno hnědá skvrna na kalhotáchDalší informace |
Ancistrus zlaty - cervena skvrna, plisen?Další informace |
|