smalt na hrnci - poradna, odpovědi na dotazNa této stránce naleznete veškeré odpovědi na dotaz na téma: smalt na hrnci. Hledáme pro vás ve více než 500 000 odpovědích. Dále zde naleznete další zajímavá související témata. |
Proč většina lidí je udivena, když jim řeknu:Pošli smalt?Další informace |
Čím opravit odprýsklý smalt na nové vaně?Další informace |
Závada na novém tlakovém hrnciDalší informace |
Prasklina ve vaně (smalt)Další informace |
Podtlak v hrnciDalší informace |
Návod na vaření v el.tlakovém hrnci Concept TDalší informace |
Jak opravit smalt ve vaničce sprchovacího koutu?Další informace |
Co byste volili? Neteče teplá voda.. ohřívali byste si vodu v rychlovarné konvici nebo v hrnci na plynovém sporáku??Další informace |
Šlo by uvařit pivo v hrnci doma na plotně nebo je potřeba něco [spešl] ?Pivo doma uvaříte docela jednoduše. Stačí si na netu nají recept a můžete tvořit. Potřebné ingredience se dají koupit, a někdy se ten výtvor dá i pít. Nejhorší je ukecat se na ten první doušek. :-)Další informace |
jdou udělat brambory na páře v normálním hrnci? jak a jak dlouho?Samozřejmě, že ano. Pokud máš pařáček nebo obyčejný cedník, v krajní nouzi i v utěrce. Vodu v hrnci přivedeš k varu - dobré je přihodit nějakou bylinku - třeba libeček, vůně se do brambor natáhne. Na to postavíš patřičné náčiní (ten pařáček, cedník nebo čistou utěrku - tu natáhneš, ale tak, aby se v ní brambory válely jako v hamaku a kolem zajistíš třeba režnou nití). Na to dáš brambory - lepší jsou menší. Buď oloupané nebo překrájené, nové i ve slupce, ovšem dobře omyté. Přiklopíš a vaříš . Jak dlouho? No, až jsou brambory měkké. To poznáš vidličkou. Myslím, že půl hodinky - podle velikosti - by mohlo bohatě stačit.Další informace |
jak dlouho se vaří slepice na paprice v obyčejném hrnci? (nemám papiňák)To záleží na velikosti a stáří té slepice. Cca 1,5-2 hod. Pod poklicí pomalu dusit. Někde jsem četla, že přidáním jedlé sody se urychlí změknutí masa. Ale vyzkoušené to nemám. Jestli to použiješ - dej vědět jak to dopadlo. :-)Další informace |
Vařil jste už někdo v Setonově hrnci?Co jste vařili a jak se to povedlo?Další informace |
Můžu péct vánoční cukroví v hrnci?Jugar ty? Ty můžeš úplně všechno. :-DDalší informace |
Možu škvračit sádlo v elektrickém zavařovacím hrnci? A musí se míchat?chtěl bych zkusit vyškvračit sádlo v elektrickém zavařovacím hrnci nemáte někdo s tím zkušenost a je zapotřbí se sádlem míchatDalší informace |
Dá se ve fritovacím hrnci nahradit fritovací olej sádlem?Pokud ne tak proč?Doplňuji:Salsa verde : co jsem hledal tak sádlo má ze všech používaných tuků v kulinářství nejvyšší tepelnou odolnostDalší informace |
Bylinky v hrnciDalší informace |
Jaký je tlak a teplota při vaření v běžném tlakovém hrnci?Našel jsem, že vaření při vysokém tlaku je u tohoto hrnce 1,05bar. Teplota 130stC.Nějak to s mosoj tedy nesedí-bylo by to podle něj až 3Bar, nevím :-(Další informace |
Jaký je tlak (přetlak) v Papinově hrnci při vaření pokrmů?Dal by se alespoň orientačně odvodit/vypočítat pro případ, kdy:- únikový centrální otvor pro odvod páry má průměr 3 mm- a závažíčko, kryjící tento otvor váží 40 gramů ?Další informace |
smalt na hrnciDalší informace |
jak opravit smalt na hrnci ?Další informace |
|