• smalt na hrnci - poradna, odpovědi na dotaz

    Na této stránce naleznete veškeré odpovědi na dotaz na téma: smalt na hrnci. Hledáme pro vás ve více než 500 000 odpovědích. Dále zde naleznete další zajímavá související témata.
  • Další témata a dotazy - smalt na hrnci

  • Proč většina lidí je udivena, když jim řeknu:Pošli smalt?



    Další informace


  • Čím opravit odprýsklý smalt na nové vaně?



    Další informace


    Závada na novém tlakovém hrnci



    Další informace


    Prasklina ve vaně (smalt)



    Další informace


    Podtlak v hrnci



    Další informace


    Návod na vaření v el.tlakovém hrnci Concept T



    Další informace


    Jak opravit smalt ve vaničce sprchovacího koutu?



    Další informace


    Co byste volili? Neteče teplá voda.. ohřívali byste si vodu v rychlovarné konvici nebo v hrnci na plynovém sporáku??



    Další informace


  • Šlo by uvařit pivo v hrnci doma na plotně nebo je potřeba něco [spešl] ?

    Pivo doma uvaříte docela jednoduše. Stačí si na netu nají recept a můžete tvořit. Potřebné ingredience se dají koupit, a někdy se ten výtvor dá i pít. Nejhorší je ukecat se na ten první doušek. :-)

    Další informace


    jdou udělat brambory na páře v normálním hrnci? jak a jak dlouho?

    Samozřejmě, že ano. Pokud máš pařáček nebo obyčejný cedník, v krajní nouzi i v utěrce. Vodu v hrnci přivedeš k varu - dobré je přihodit nějakou bylinku - třeba libeček, vůně se do brambor natáhne. Na to postavíš patřičné náčiní (ten pařáček, cedník nebo čistou utěrku - tu natáhneš, ale tak, aby se v ní brambory válely jako v hamaku a kolem zajistíš třeba režnou nití). Na to dáš brambory - lepší jsou menší. Buď oloupané nebo překrájené, nové i ve slupce, ovšem dobře omyté. Přiklopíš a vaříš . Jak dlouho? No, až jsou brambory měkké. To poznáš vidličkou. Myslím, že půl hodinky - podle velikosti - by mohlo bohatě stačit.

    Další informace


    jak dlouho se vaří slepice na paprice v obyčejném hrnci? (nemám papiňák)

    To záleží na velikosti a stáří té slepice. Cca 1,5-2 hod. Pod poklicí pomalu dusit. Někde jsem četla, že přidáním jedlé sody se urychlí změknutí masa. Ale vyzkoušené to nemám. Jestli to použiješ - dej vědět jak to dopadlo. :-)

    Další informace


    Vařil jste už někdo v Setonově hrnci?

    Co jste vařili a jak se to povedlo?

    Další informace


    Můžu péct vánoční cukroví v hrnci?

    Jugar ty? Ty můžeš úplně všechno. :-D

    Další informace


    Možu škvračit sádlo v elektrickém zavařovacím hrnci? A musí se míchat?

    chtěl bych zkusit vyškvračit sádlo v elektrickém zavařovacím hrnci nemáte někdo s tím zkušenost a je zapotřbí se sádlem míchat

    Další informace


    Dá se ve fritovacím hrnci nahradit fritovací olej sádlem?

    Pokud ne tak proč?Doplňuji:Salsa verde : co jsem hledal tak sádlo má ze všech používaných tuků v kulinářství nejvyšší tepelnou odolnost

    Další informace


  • Bylinky v hrnci



    Další informace


  • Jaký je tlak a teplota při vaření v běžném tlakovém hrnci?

    Našel jsem, že vaření při vysokém tlaku je u tohoto hrnce 1,05bar. Teplota 130stC.Nějak to s mosoj tedy nesedí-bylo by to podle něj až 3Bar, nevím :-(

    Další informace


    Jaký je tlak (přetlak) v Papinově hrnci při vaření pokrmů?

    Dal by se alespoň orientačně odvodit/vypočítat pro případ, kdy:- únikový centrální otvor pro odvod páry má průměr 3 mm- a závažíčko, kryjící tento otvor váží 40 gramů ?

    Další informace


  • smalt na hrnci



    Další informace


    jak opravit smalt na hrnci ?



    Další informace