Supanie malej cibule - poradna, odpovědi na dotazNa této stránce naleznete veškeré odpovědi na dotaz na téma: Supanie malej cibule. Hledáme pro vás ve více než 500 000 odpovědích. Dále zde naleznete další zajímavá související témata.Další informace |
Jaký díl šmoulů se jmenuje, kde se ze šmouly jménem Nat stal malej šmoula?Není to šmouločasoměr ze 4. řady ? Pročítala sem ty díly na wikipedii a tohle tomu nejvíc odpovídá .. na netu sem našla, že vlezl do nějakých hodin a bylo z něj děcko )Kdyžtak tady, snad jsem pomohla :) a href"http://cs.wikipedia.org/wiki/Seznam_epizod_seri%C3%A1lu_%C5%A0moulov%C3%A9" rel"nofollow" http://cs.wikipedia.org/ hellip /aDalší informace |
Z cibule vytéká bílá tekutina, je to normální?Doplňuji:No nevím, ta tekutina je silně bílá, nemyslím průhlednou.Cibule tam jsou nějaký ten pátek...Další informace |
Také odkrajujete z cibule tuto část?a href"http://img802.imageshack.us/img802/7160/z8aa.jpg" rel"nofollow" http://img802.imageshack.us/ hellip /a Po oloupání je v tom místě taková tuhá část (já jsem si ji pro sebe nazval košťál) která ani při smažení nezměkne. Jednou jsem do ní kousl v jídle a byla to tak hnusná chuť že od té doby tu část odkrojím a buĎ vyhodím nebo dám do polévky vyvařit.Další informace |
Spíš asi pro ženy. Máma nakládala ryby do kysaného zelí a cibule. Chutnalo to jako zavináče.Nechalo se to pár dní zaležet v chladu a chutnalo to výborně. Nedonutím se jíst ryby v rámci ozdravného programu, ale tohle mi chutnalo. To se dělá ze syrových sleďů nebo vařených ryb a jakých? Děláte něco podobného?Doplňuji:Maminka už nežije. A určitě to nezalévala žádným lákem, jen rybičky, zelí, cibule a prokládat vrstvy. ty půlky ryb nebyly velké, tak 15-20 cm na 4 cm. Mně šlo o druh ryb. Nebijte mě, vypadám jak pitomec, ale já prostě ryby nejím a žiju v domnění, že každá ryba je uvnitř červená nebo ne? Sleď je uvnitř bílý? když ho nenaložím do octové vody, rozpadnou se kosti v zelí a maso změkne nebo ho tedy musím spařit nebo krátce povařit?Další informace |
Proč cibule působí sedativně?Uklidnující učinky.Další informace |
Nezměkne cibule v utopencích přidáním cukru do nálevu?Dělám je s přidáním cukru, zalévám teplým nálevem jsou sice báječné, ale cibule není tak křupavá, jak to umí jiní. Mám podezření buď na ten cukr, nebo teplý nálev. Jaké máte zkušenosti?P.S: recepty neuvádějte, mám svůj osvědčený a jedná se mně pouze o uvedené, děkuji.Doplňuji:Ten můj lák má cca 30-40stC, tedy spíše vlažný. Myslím si, že to bude přece jen tím cukrem. Dělám totiž marinovanou cibuli (viz. moji odpověď na nedávnou otázku Beer) a tam právě cibule za cca 1/2 hod. změkne naprosto, vše za studena. Ale díky, vyzkouším.Ale je to jen můj názor, na netu jsem nenašel nic :-(Další informace |
Může být škodlivá častá konzumace ostré zeleniny jako je cibule nebo česnek?Pokud jím často např. 2 cibule denně(čerstvá, pálivá), může se tím třeba narušit žaludeční sliznice?Další informace |
Jaký je podle vás optimální poměr masa a cibule na hovězí guláš a proč?Bez ohledu na to, co se píše v kuchařkách (což je venkoncem různé). Jde mi o VAŠE VLASTNÍ zkušenosti!!! Klidně to vypište v hmotnosti - kolik čeho, dopočítám si to sám - jestli mi na to stačí 20 prstů. )Další informace |
Jak dostat zápach cibule a česneku z dlaní a z pod nehtů? Předem děkuji za odpovědi.No jo no, vařila jsem a někdo tu cibuli a česnek nakrájet musel... :o)Doplňuji:Pán mě pobavil, ještě, že nejsem urážlivá a ráda se ptám :o) ...A když není pomerančová kůra?Další informace |
Cibule v očích pálí, že? Takže co když...Trochu zvláštní otázka, čistě teoreticky položená:Kdyby se čerstvě vymačkaná šťáva z cibule kápla do oka - člověk by oslepl? ***(Proč vůbec stačí na roz. cibuli jediný pohled a hned to pálí?)Další informace |
Cibule a její aroma, jak se ho zbavit?1) účinný tip na to, jak nebrečet při krájení cibule2) jak se zbavit vůně cibule na rukou - i když použiji různá mýdla, pořád je cítitDalší informace |
Cibule a jak to s ní je?nedávno jsem někde viděla žebříček s nejzdravějším jídlem a to že je brokolice nejzdravější to mě nepřekvapuje ale že byla cibule 6tá trochu ano. Takže se ptám co je v ní to zdravé ???Další informace |
Barvení vajíček ve slupkách od cibulePřeme se s přítelkyní, jak se barví vajíčka ve slupkách od cibule... Jak to děláte vy? Vaříte je přímo v těch slupkách, nebo až po uvaření v normální vodě je necháte vychladat a loužit v těch slupkách?Další informace |
Synchronizacia v malej domacej sieti [PC+ntb+NAS box]Další informace |
Ve špajzu mi začala klíčit cibule.. můžu si ji zasadit? :-D Co se bude dít?? :-)Už je vykvetla pěkně do výšky a líbí se mi to. :-) ..můžu si ji zasadit do květináče?? ..co se bude dít? Co z toho vyroste? Jak se o to mám starat? :-D Má to vůbec nějaký smysl? :-)) ..mě se to lííbííí :-DD A jak se vlastně pěstuje cibule.. to je pak jak brambory pod zemí?? :-O :-))Další informace |
Komu jste fandily? Malej Conan s tupým mečem vs taxikářa href"http://navratdoreality.cz/?pview id6051" rel"nofollow" http://navratdoreality.cz/ hellip /aDalší informace |
Je i jiná zelenina po rozkrojení po nějaké době také toxická jako cibule?Před pár lety jsem se dočetla, že cibule se musí jíst jen čerstvá. Prý je to známé. Když je rozkrojená,tak je po 24 hodinách toxická. Když ji naložím s masem, tak to platí asi také, co myslíte? Zajímá mě ještě, jestli se to netýká i jiné zeleniny.:))))) Tyhle trapné otázky mě už nějakou dobu trápí v mé hlavičce.Další informace |
Jak přesně děláte tu medicínu z cibule, cukru a citronu, na chřipku...?Je to vhodné i pro děti od 2-4 let? Jak dlouho se to může uchovávat v lednici, protože já jsem někde četla, že nakrájená cibule je po 24 hodinách toxická...Další informace |
Cibule s medem na kašel?Máte zkušenosti s cibulí a medem na kašel? Někde jsem něco chytlo a teď mě trápí dráždivý suchý kašel a chrapot. Piju čaje, koupila jsem si emsské pastilky a smíchala jsem tu cibuli s medem. Funguje to vůbeec a po jak dlouhé době uvidím nějaký rozdíl?A jak dlouho tak trvá kašel? Četla jsem, že v průměru 18 dní, není to moc? Nebo to ke konci bude už je slabý kašel?Další informace |
Supanie malej cibuleDalší informace |
|