svolení masa - poradna, odpovědi na dotazNa této stránce naleznete veškeré odpovědi na dotaz na téma: svolení masa. Hledáme pro vás ve více než 500 000 odpovědích. Dále zde naleznete další zajímavá související témata. |
Proč se u pultového prodeje masa neuvádí na cenovkách za výklenkem i podíl masa? Proč to zpravidla ani prodavači neví?Další informace |
Mrtvolny zapach masa pri vareniDalší informace |
Znáte důvody, proč rozmrazování masa v lednici není bezpečné?Přečetla jsem si článek níže, ale není tam zmínky o důvodech, které by k těmto závěrům vedly- a href"https://www.novinky.cz/zena/zdravi/414649-jak-spravne-a-bezpecne-rozmrazit-maso.html" rel"nofollow" https://www.novinky.cz/ hellip /aDalší informace |
Věděli jste, že dlouhodobá konzumace hovězího masa může způsobit rakovinu?a href"http://www.novinky.cz/domaci/384394-cervene-maso-nebo-cigarety-riziko-rakoviny-je-temer-stejne.html" rel"nofollow" http://www.novinky.cz/ hellip /aDalší informace |
Lze někde sehnat krabí tyčinky z krabího masa?Já většinou narazím jenom na obarvené rybí maso.Další informace |
Kolik čistého masa bude z ovce?Známí nám nabídli,že si vezmou ovečku,jako živou sekačku a pak,po sezoně/asi nějak na podzim/,nám ji prodají na maso.Kolik tak může mát ovce váhu a vyplatí se to vůbec?A jak se tohle skopové maso zpracovává?Není to už moc tuhé,tak akorát do klobás?Za ovečku mají dát 1000kč a za tuhle cenu nám by ji prodali.Nějak se mně to nezdá,ale jen proto,že jsem se s tímhle nesetkala a tak nevím,kolik je cena za skopové a hlavně,kolik čistého masa by za ty peníze asi bylo.Díky za odpověd.Další informace |
Kolik procent masa musí mít špekáček (párek)?aby si člověk pochutnal ,měl by mít aspoň 80% masajinak to chutná jako pilinyDalší informace |
Když se řekne flákota masa, tak kolik asi tak váží?Je tu nějaká přibližná dolní a horní mez?Další informace |
Kde koupit poctivý kuřecí separát bez masa a dalších náhražek?Ó, to je moc a moc vzácné zboží,obyčejný smrtelník nemá šanci jej koupit (sehnat).Další informace |
Je kebab a gyros ze stejného masa?Z historie vyplývá, že je rozdíl mezi gyrosem a kebabem také v druhu masa, i když mimo země původu se to zřejmě tolik nerozlišuje. Gyros pochází z Řecka a byl to původně jen název pro koření, později pak celý pokrm.Základem jsou především kousky masa vepřového.2. KebabNejznámnější je turecký kebab, který je obdobou řeckého gyrose. Rozdíl je v mase, koření a podávání.Nejčastěji se připravuje kebab z jehněčího, případně kuřecího nebo i hovězího masa..Někde se kebab připravuje i z ryb, nebo existují vegetariánské varianty z tofu.. a href"https://www.vitalia.cz/clanky/take-si-pletete-kebab-a-gyros/" rel"nofollow" https://www.vitalia.cz/ hellip /aDalší informace |
Jaká dobrá, rychlá, levná omáčka jde uvařit z vepřového masa? teď vtípky stranou..Úplně nejjednodušší,je podusit na cibulce,dát tam masox nebo vegetu,zalít vodou a potom zahustit moukou.A můžete tam naplácat jakoukoli zeleninu,třeba hrášek nebo mrkev,nebo papriku.Levný by byl i guláš,když už máte to vepřové maso.Další informace |
Jak se dělá ten velký kus masa, který je ve stáncích s kebabem?Pochybuju, že je to maso vcelku, asi to musí být složené z menších kousků. A pokud je z těch menších kousků, jak se ty kousky dávají dohromady?Další informace |
Budete sledovat co kupujete když budou nabízet z guláše slepovaných kousků masa biftek?Lepidlo na maso z krve a bakterií ve větším kusu bifteku nemusí být dobře provařeno...Další informace |
Barva masa PSTRUHA DUHOVÉHO ?Nejsem TRUBKA :-)) Pstruh je krásně propečený a úprava byla jen sůl a moučná krusta . Pouze smažený na čerstvém oleji . Koupený v supermarketu jako pstru duhový , možná jiná varianta nebo jiným druhem krmeníDalší informace |
Asi jsem pitomá, ale vysvětlí mi někdo, jak může být vyrobeno 100 g loveckého salámu ze 139 g masa?a href"https://www.kupi.cz/letakenny-market-letak-330?page3" rel"nofollow" https://www.kupi.cz/ hellip /a Možná budete muset zalistovat, je to třetí stránka v letáku. Lovecký salám 500 g.Další informace |
Po roce 1989 byla zrušena většina norem které hlídaly podíly,např. masa,aj. v potravinách.Proboha PROČ???A nejen u potravin. Třeba i u vody, norma značně polevila. A proč ? No přece proto, aby jsme mohli konzumovat to , co zbytek Evropy nepotřebuje. Jsme v podstatě taková skládka pro nekvalitní a škodlivé potraviny.Další informace |
Jsem jenom kůže bez masa, sedím na kůži s masem a nesu kůži a maso. Co jsem?Jezdecké sedloDalší informace |
Stačí uvést zdroj obrázku, nebo potřebuji mít svolení autora?Kdy musím mít souhlas autora obrázku nebo fotografie, jestliže chci použít jeho fotky do diplomové práce a kdy stačí pouze např. citace webu, ze kterého jsem obrázek stáhla?Další informace |
Je zdravé dávat psovi kousky syrového kuřecího masa?A taky pro člověka?? Není to škodlivé?? DěkujiDalší informace |
svolení masaDalší informace |
|