• Taky si takhle mažete chleba? - poradna, odpovědi na dotaz

    Na této stránce naleznete veškeré odpovědi na dotaz na téma: Taky si takhle mažete chleba?. Hledáme pro vás ve více než 500 000 odpovědích. Dále zde naleznete další zajímavá související témata.

    Další informace

  • Další témata a dotazy - Taky si takhle mažete chleba?

  • Proč nám doma plesnivý chleba.



    Další informace


    Když takhle zasvítí sluníčko jak dnes, kam by jste chtěli odjet?



    Další informace


  • Dá se takhle zničit notebook?



    Další informace


  • chci si pořídit pekárnu sencor,ale nedozvěděla jsem se celkový čas pečení chleba

    to by mělo být přeci v návodu , než si ji koupíš , zalistuj v něm

    Další informace


    Proč se podává k luštěninám chleba?

    Luštěniny se málokdy užívají jako samostatné jídlo. Lidé v různých světadílech nezávisle na sobě přirozeně vycítili, že lepší je jíst je s spolu s rýží, chlebem, tortilami (mexické placky) nebo jinak připravovanými obilovinami. Tato praxe, ke které lidé došli citem a zkušenostmi, má své opodstatnění i z pohledu moderní dietologie.Pro většinu lidí je optimální příjem asi 30-75 gramů luštěnin denně (vážené v suché formě). Takové množství představuje větší či menší hrnek vařeného jídla - podle toho, kolik vody jsme při vaření použili. Většinou se luštěniny užívají ve dvou oddělených jídlech během dne a podávají se vždy alespoň s dvojnásobným množstvím chleba, rýže nebo jiných obilovin

    Další informace


    Proč dříve narození, při krájení chleba nožem, udělali na spodní straně pecnu křížek?

    Doplňuji:Všechno víííííííííííím,všechno znááááááááááám a bez Googla se obejdu! Nerýmuje se to,ale je to pravda!:-)

    Další informace


    Proč chleba plesniví do oranžova?

    Chleba vždy plesnivěl do zelena-do modra, nyní plesnivý do oranžova a ta plíseň hodně cítit. Nevíte čím by to mohlo být?Jedná se pořád o stejný druh chleba ,,z Tesca konzumní a uchováváme ho taky stejně.

    Další informace


    Jaký vliv mají na kvalitu chleba různé druhy mouky?

    Pekla jsem doma chleba dle snadného receptu, použila jsem místo obyčejné hladké mouky celozrnnou pšeničnou. Chleba byl dobrý, ale střídka trochu tuhá. Včera jsem použila špaldovou mouku celozrnnou, přidala mleté škvarky a výsledek je o moc lepší. Kamarádka dělala ten samý chleba z obyčejné hladké pšeničné mouky a dle fotek má její výrobek střídku víc pórovitou. Má na to vliv použitá mouka?popis receptu zde: a href"http://napady.iprima.czrima-napady/jak-se-pece-chleba-kdyz-jednou-ochutnate-svuj-vlastni-krajic-nebudete-uz-chtit-nic" rel"nofollow" http://napady.iprima.cz/ hellip /a Takže třetí pokus z hladké pšeničné, s přídavkem mletých škvarků, a chleba je takový, jak jsem si ho představovala... měkkoučký, pórovitý, ale foto sem už nedám.

    Další informace


    Jaký máte rádi chleba?

    Na trhu je dnes nepřeberné množství chleba- cibulový, kořenový, královský, tmavý, světlý, kmínový, lněný, bramborový a bůhvíjaký ještě...Oblíbila jsem si cibulový,bramborový a královský.Jakému dáváte přednost vy?

    Další informace


    Jak zadělat těsto na chleba?

    Tisíc chlebů-tisíc receptů- tisíc způsobů :o)Dám vám odkaz na stránky, podle kterých jsem s chlebem začínala já, než se mi podařilo vyštrachat staré rod.recepty... a href"http://www.cuketka.cz/?page_id8824" rel"nofollow" http://www.cuketka.cz/ hellip /a a href"http://www.maskrtnica.cz/" rel"nofollow" http://www.maskrtnica.cz/ /a (lepší)takový zástupce klasiky i s postupem zde: a href"http://www.cuketka.cz/?p6889" rel"nofollow" http://www.cuketka.cz/ hellip /a Do mísy prosejte 300 g mouky, přidejte sůl, kmín a promíchejte. Přidejte 300 g kvásku a 170 ml vody. Pokud máte robota, tak ho nechte hnětat hákem zhruba patnáct minut. S vařečkou je to šichta, ale jde to. Stačí když budete jednou rukou zabírat měchačkou jako pádlem k sobě a druhou postupně otáčet mísou za okraj. Nekonečných deset minut. Ladění další vodou a moukou povoleno.Jak trefit konzistenci těsta? Na fotce vidíte výsledek, ke kterému byste se měli přiblížit. Těsto je poměrně řídké a ještě se lepí na stěny. Velmi líně a setrvačně se převaluje (ale není už tekuté) a když ho naberete vařečkou, budou se v něm rýsovat náznaky „provazců“.Teď si těsto zpacifikujeme. Vysypte si stůl pořádnou vrstvou mouky a vyklopte na něj těsto. Udělá to vtipnou mokrou placku — nepanikařit! Pomoučenýma rukama těsto postupně překládejte vejpůl, při každém přeložení jej otočte o 90 stupňů a stiskněte „svár“ dlaní. Tohle ruční dohnětení dělejte tak dlouho, dokud si těsto nenabere další mouku a dokud nezačne mít krásný sametový povrch

    Další informace


    Chleba s nutelou?

    Máte rádi chleba namazaný nutelou? Ja třeba nutelu miluji, ale pouze na bílém rohlíku nebo na palačinkách. A co vy? Máte rádi nutelu, navíc na chlebu?

    Další informace


    A co takhle dát si špenát?

    Myslím tím,jestli máte rádi špenát, nebo ho nemusíte.

    Další informace


  • Mažete si z adresářů v mailu a z mobilů lidi, které zemřeli?

    Občas je třeba promazat si kontakty v mobilu a dát pryč čísla, která už nebudu potřebovat. Já takhle občas mažu různé dočasné pracovní kontakty, které už asi nebudu potřebovat. Naopak, nikdy jsem nesmazal jména a telefonní čísla lidí, kteří zemřeli, ať už šlo o známé nebo třeba kolegy z práce, mám je stále v mobilu jako malou vzpomínku na toho člověka. A tak mě napadlo... Jak jste na tom vy? Necháváte si takové kontakty v mailu či v mobilu a nebo je ihned mažete?

    Další informace


  • Proč vlastně chleba okorá?

    je to vypařováním?

    Další informace


    Může si voják bajonetem upevněným na zbrani ukrojit krajíc chleba pokud si jej očistí? Lze i sundat nebo ne?

    Obr.: a href"https:/ixabay.com/cs/arm%C3%A1da-bajonet-%C4%8Derven%C3%A1-rud%C3%A1-arm%C3%A1da-1296330/" rel"nofollow" https:/ixabay.com/ hellip /a Dal by se i opéct špekáčet když by se nabodnul třeba na bajonet AK-47?

    Další informace


  • Líbí se vám když někdo odpoví takhle?

    Na něco se zeptáte a on odpoví - já to vím, ale nemůžu si vzpomenout. A takhle vám odpoví během hovoru třeba několikrát.O čem to svědčí?Že má sklerózu?Nebo to neví,ale proč to potom neřekne že neví.

    Další informace


    Je náš český šumavsky chleba lepsi nez jine chleby v evrope nebo ve svete ? máte nekdo zkusenosti s jinymi chleby ?

    já si myslim ze nas ceskej chleba je nejlepsi na svete :) byl jsem v Číně tam je to samozrejme jine ale co mi chybelo nejvic .. byl nas chleba :)

    Další informace


  • Stane se mi něco když vypiju plesnive piti a snim plesnivý chleba?

    Ano stane. Dostaneš plíseň do těla a bude se jí velký problém zbavit. Víš také, že po užívání antibiotik je nutné organizmus důkladně vyčistit? Že plísně se jinak v těle usazují a nepůsobí tam nic pozitivního?Je nebezpečné dýchat i vzduch v zaplísněném bytě.Zkažené, a hlavně plesnivé, jídlo se prostě nejí, to se likviduje a nedává se ani drůbeži ani dobytku.

    Další informace


    Diabetik typu 1 a domaci pekarna na chleba?? Nema stim nekdo zkusenost prosim?? Chtela bych si pect vlastni chleb;)diky

    Diabetik a domaci chleb

    Další informace


    Ahoj chtěla by se zeptat mam opatrvnika který se omě 24h.stara tata chce taky mobilitu a chce taký za opatrovnika mamu

    jde to kdýž se už mama omě stará a navic mama je už starši a nemocná jde to? abý se mama starála omě i o tatu?

    Další informace