• Termix a puding - poradna, odpovědi na dotaz

    Na této stránce naleznete veškeré odpovědi na dotaz na téma: Termix a puding. Hledáme pro vás ve více než 500 000 odpovědích. Dále zde naleznete další zajímavá související témata.

    Další informace

  • Další témata a dotazy - Termix a puding

  • Termix a puding



    Další informace


  • Jak vyklepnout puding z formy



    Další informace


  • Figurovala (dle vás) konzistence horkýho asfaltu při zrodu myšlenky na pozdější vynález potraviny zvané Termix?



    Další informace


  • poradte nejakou dobrou taneční kompilaci od roku 95 do 2003 děkuji vaš termix



    Další informace


  • kde koupit pomerančový puding?

    Jsem z menšího města, takže by mi nevadilo koupit ho i přes internet. Chtěla bych tím potěšit tátu.

    Další informace


    Věděli jste, že instatní puding vyčistí sklo od vodního kamene?

    Dlouho jsem si lámal hlavu, čím se mi podařilo tak zázračně vyčistit sklenici, kterážto už dávno nebyla průhledná. Myslel jsem, že jsem to čistil pramenitou vodou z práce, leč nyní jsem zjistil, že to dělá mé vaření pudingu! (V oné sklenici míchám várku, kteroužto pak přilévám do vroucího mléka.) To obsahuje nějakou žíravinu, či co? :S

    Další informace


    Puding hustý.

    No,chtěl bych poprosit oradu kuchařky.Moje maminka mi vždycky dělala puding, kterej byl hustej a bez kusů.Já si ted musím vařit sám, a at dělám co dělám, tak výsledek je pokaždý řídká břečka plná sražených hrud.Jak to mám vařit?Už jsem z toho na mrtvici.Poprosím o velice podrobný postup.Moc vám děkuji.

    Další informace


    Puding / pudink

    Zdravím!Má otázka je o chutném dezertu.Zajímalo by mne, zda se správně píše puding nebo pudink. Osobně píši první variantu (puding), jelikož je to tak napsáno i na obalu, ale všímám si, že hodně lidí využívá i tu druhou variantu.Co je tedy správně?Děkuji.

    Další informace


    Proč popraská uvařený puding na buchtě po vychladnutí?

    Puding ztratí část objemu tím, že voda v něm obsažená se vsákne do buchty.Další část objemu ´ztratí´ prostě tím, že vychladne (tepelná roztažnost).A protože už není tekutý (ztuhl), nutně popraská.-)

    Další informace


    Pamatujete si na BB puding ?! Existuje ještě i dnes ?

    Pamatuji a existuje - vyrábí ho Dr.Oetker :-DA mám dojem, že jsem ho viděl v tescu.

    Další informace


    Můžu sníst rok prošlý puding?

    Ahoj, dostala jsem chuť na puding, bohužel jsem doma našla jen jeden a to rok prošlý, mohu ho sníst? Voní krásně...

    Další informace


    Krupička a puding

    Jak vařit devítiměsíční dcerce krupičku? Měla bych ji ještě dělat ze sunaru, ale ten se nesmí převařovat. Takže ji asi musím uvařit ve vodě a pak smíchat ze sunarem. Nevím si ale rady s poměry - kolik krupice, kolik vody a jak do toho zamíchat ten sunar. Kravské mléko se prý nesmí dětem do 1.roka dávat.... Taky nevím, zda mohu dcerce udělat puding - brzdí mě totiž stejný problém - kravské mléko. Poraďte, kdo má už zkušenosti....

    Další informace


    Kdo vyráběl termix za totáče, jak vypadal obal a jakou měl konzistenci? Ne obal, termix :).

    Na internetu jsem našel jakési hliníkově stříbrné balení s šachovnicí a dvěma písmeny MP pod sebou. Je to ono? A co znamenají ona písmena? A co se týče konzistence tak dnes prodávaný termix od firmy Milko je mnohem hrubější než Pribiňák a relativně mdlé chuti, bylo to tak vždy? Termixy běžně nejím, nevím jak chutnaly tehdy a jak chutnají teď, jen jsem se nechal ovlivnit Retro týdnem jednoho řetězce a nějaké ty více či méně retro pochutiny zakoupil.Já měl rád vanilkový a čokoládový, tytéž jsem dneska koupil a fakt nic moc. Jak je pribiňák nebo lipánek sladký, tohle taková mdlá chuť a konzistence tvarohu s přidanými semletými pilinami. To dezert Metro se tedy podařil víc. No a pokud by náhodou někdo chtěl nakupovat tak můžu doporučit Gothaje dle receptury ze sedmdesátých let, je to naprostá lahůdka.

    Další informace


    Jaký puding vám nejvíc chutná?

    Mně - teď bych se ráda pozastavila u čokoládových - : Gala od Oetkera (Gala tu u nich znamená premium). U hotových si nemůžu regulovat sladkost sama (jsou přeslazené).Doplňuji:IceT - děkuji za důležitou připomínku :DPtám se na vařené, kde si můžu regulovat sladkost sama, né na hotové v kelímku. V kelímku? nesmysl, jako pít colu (ta se taky musí ředit minerálkou).

    Další informace


    Jak vítězí puding nad karamelem?

    Napadlo mě, že než osladím mléko, prvně si trochu přismažím cukr. Dříve, než jsem přestal zvládat míchat karamel, jsem raději nalil část s čistým mlékem. Namísto záchrany karamel dokonale ztvrdnul - totálně se přilepil ke dnu, že jsem si myslel, že to z toho ani nijak nedostanu. Po přilití části s pudingem (instantním) a jeho následném tuhnutí se ale karamel najednou sám od sebe oddělil. Načež to tak nyní občas dělávám - puding vždy dokonale vyčistí jakýkoliv připálený cukr. Jak?Doplňuji:Jenže právě mě mléko, byť horké, nijak nečistí hrnec. Jak však začne puding tuhnout, tak nejednou lžíce, kteroužto směs míchám, přestane drhnout o dno... (A je to čistě beze stop - bez potřeby to složitě mýt.)

    Další informace


    Jak dlouho mám vařit mléko na puding?

    Jakmile začne vařit, přilít zbytek s rozmíchaným pudingem a za stálého míchání vařit ještě cca 2 minuty.

    Další informace


  • Jak je možné, že značku Termix používá několik firem naráz?

    Je jich mnoho, uvedu třeba Kunín, Milko, Ekomilk (značka patřící Madetě).Proč si jedna z firem nenárokuje výsadní právo na používání názvu Termix?

    Další informace