uzení - poradna, odpovědi na dotazNa této stránce naleznete veškeré odpovědi na dotaz na téma: uzení. Hledáme pro vás ve více než 500 000 odpovědích. Dále zde naleznete další zajímavá související témata. |
Jak navazat bokovinu na uzeniDalší informace |
Maso na uzeni z mrazakuDalší informace |
Je třeba dřevo třešně na uzení zbavit kůry?Další informace |
Dřevo na uzeníDalší informace |
máte osvědčenou metodu, jak správně naložit maso na uzení, aby se řádně proleželo, ale nezkazilo?..protože podle dvou veřejně hodně rozšířených návodů,co jsem vygoogloval, se nám už 2x 20kg masa zkazilo :oDalší informace |
Jaký je rozdíl mezi normálním a iberijským špekem? Který z nich je vhodnější pro domácí uzení?Iberijský je vysoký, čistý (bez svaloviny) a ´řídký´ (snadno pouští sádlo) - výtečný jemný špek na uzení (nízkoteplotní) i škvaření. Normální je tužší, zdaleka ne tak vysoký, po vyškvaření zbude více ´pletiva´.Pro domácí uzení je - podle mne, vhodnější špek normální - leda bys byl schpen udit studeným kouřem (pokud iberijský špek zahřeješ, ´pustí´ sádlo).Další informace |
Mají ekologové nějaké výhrady proti znečišťování ovzduší spalováním dřeva při uzení?Hele, cochee, neboj. Já mám kamaráda ekologa tady na stránkách a ten mě nebonzne, ten to nemá v povaze. Ten by raději prodal matku, než mne nahlásil výše.Další informace |
uzeníDalší informace |
|