V tepelné elektrárně se pára po projití parní turbínou v chladicích věžích zchladí, až zkapalní. Pak je tato voda vedena - poradna, odpovědi na dotazNa této stránce naleznete veškeré odpovědi na dotaz na téma: V tepelné elektrárně se pára po projití parní turbínou v chladicích věžích zchladí, až zkapalní. Pak je tato voda vedena. Hledáme pro vás ve více než 500 000 odpovědích. Dále zde naleznete další zajímavá související témata.Další informace |
Proč je spousta zlatých uživatelů vedena jako anonym?Další informace |
Zanesení chladících systémů fabiaDalší informace |
Parni čistič na ktery se ptala Iliines je dost nevyhovujici...špatně se s nim myje např. pvc. Víte to?Další informace |
Parní pračka LG?Další informace |
Co znamená, když má myčka nádobí, nebo sušička prádla tepelné čerpadlo?Další informace |
nemáte obavy ochutnat tepelně neupravená jídla jako tatarák, sushi, carpacio atd.?pochutnáváte si na podobných jídlech a neměli jste nikdy obavy je vyzkoušet poprvé, nebylo vám nikdy potom zle?Další informace |
V jakém období je nejlepší tepelně upravovat a potom konzumovat rebarboru?V období vegetace,kdy jsou ty řapíkatý klacky šťavnaté a jsou nejvhodnější k jídlu. Řapíky sklízíme, když dosáhnou délky 30 cm a průměru 1,5 - 2 cm. Ideální dobou pro sběr jsou ranní hodiny, dokud je zelenina svěží.Sběr se doporučeje pouze do konce června. Řapíky zabalené v mikrotenovém sáčku vydrží v ledničce jeden až dva týdny. a href"http://abecedazahrady.dama.cz/clanek/reven-rebarbora-nepropasnete-dobu-sklizne-je-tu" rel"nofollow" http://abecedazahrady.dama.cz/ hellip /aDalší informace |
Existuje parní hrnec který je možno postavit na plyńák?Vaření v přírodě - na chatěDalší informace |
Parní mop z TV reklamy opravdu funguje?Parní mop z TV reklamy opravdu funguje?Další informace |
Změna pojišťovny,-u které jsem teď vedena?Další informace |
Zkazí se i slaná/mořská voda? Mohou v ní pak samovolně vznikat mikroorganismy a bakterie?Tipoval bych, že slaná voda je pro ně krajně nehostinná, ale pokud by se do slané vody třeba dostala špína a usazeniny, tak pak je to jinak?Další informace |
Při jaké teplotě (°C) se začíná voda vypařovat, tzn. začíná z ní stoupat pára?Doplňuji:při jaké teplotě je VIDĚT že se voda vypařuje?Mám na mysli třeba vodu v horké vaně..Která se samozřejmě nevaří a ani nemá 0°C..ZAjíma mě pouze ta teplota kdy to začně být vidět, nikoliv fyzikální průběh..Další informace |
Je pravda, že teplá voda zamrzá dříve než studená voda? Pokud ano, tak proč?Za určitých okolností je to pravda...-)Jde o tzv. Mpembův jev, počti si ve zdroji...Další informace |
Jak se šíří vodní pára ve vzduchu?Zjistil jsem, že vlhký vzduch je lehčí než suchý, takže by odpařovaná voda měla stoupat.Ale jaké je její šíření v inkubačním prostoru s stálou teplotou cca 38°.Na dně je nádobka s vodou. Voda se bude odpařovat a stoupat ke stropu inkubátoru. Znamená to, že se mi u stropu bude hromadit větší vlhkost? A v jiných částí inkubátoru bude sucho?Co bude následovat dál při větším a větším zvyšování vlhkosti? (nezkapalní?)Co se stane při relativně rychlém vyvětrání a tím snížení teploty na pokojovou teplotu? (nezkapalní mi?)Lze vypočítat jak velké množství vody by se mělo odpařit pro dosažení určité vlhkosti?Další informace |
Víte, kdo zpívá píseň para no verte mas??para no verte masDalší informace |
Když nechám přes noc odstát džbán s vodou bude pak ta voda zdravější, či chutnější, než když bych si napustil čerstvou?Jestli bude chutnější, si můžeš snadno vyzkoušet vlastním pokusem. Pak napiš, jak to dopadlo.Další informace |
Je potřeba červenou řepu tepelně upravit?a nebo je zdravotně vhodné ji jíst syrovou jako třeba kedlubnu, celer?Další informace |
Tepelne ztratyDalší informace |
Parni hrnecDalší informace |
Agama kocincinska a vodaDalší informace |
|