Vadí vegetariánům sado maso? - poradna, odpovědi na dotazNa této stránce naleznete veškeré odpovědi na dotaz na téma: Vadí vegetariánům sado maso?. Hledáme pro vás ve více než 500 000 odpovědích. Dále zde naleznete další zajímavá související témata.Další informace |
Mleté maso mix. Od řezníka nebo od Alberta?Další informace |
Jíte maso??Další informace |
Jak asi chutná maso vlka?Další informace |
Maso na uzeni z mrazakuDalší informace |
Jaký maximální průměr otvorů má ta největší/nejhrubší šajba do mlýnku na maso?Další informace |
Vždy si vařím maso na pánvi, dám tam olej a pak na vodě... je to vařené, nebo smažené? A jak smažit maso na pánvi?Vařené - pouze s přídavkem vody.Dušené - základní příprava na tuku s následným podléváním vodou (vývarem).Smažené - na tuku,obalené v těstíčku nebo trojobalu.Osmahnuté,restované - rychlá příprava na tuku nebo bez,šťáva zůstane uvnitř.Další informace |
Otazka pro kuchare - mate 1 kg bucku, bucek pomelete v masovem mlynku, kolik bude vazit pomlete maso?pokud to bereš česky: tak pomletého masa bude 1 kg..pokud to bereš kuchařsky: tak pomletého masa bude 945 gr - 65 gr ti zůstane v mlýnku a nebude pomleté jako ostatní,ale spíš utřené nebo jako pasta která se nedostala z mlýnku přes šajbu, stejně jako šlachy které se omotaly kolem nože před šajbou..pokud koupíš 1 kg bůčku s kostí - odečti kost a někdy i kůži, vše záleží na definici co je u tebe bůček.. DDDDalší informace |
Ochutnali by jste lidské maso?otázka mě napadla při sledování seriálu Hannibal.zajímalo by mě, zda pokud by jste věděli, že je to lidské maso, ale samozřejmě nevěděli od jakého člověka, ochutnali by jste?taky mi je jasné, že ne všichni odpoví popravdě.Další informace |
Naliju vodu do papiňáku,vložim maso,dám vařit,vždy začne kapat voda pod gumou u poklice.Vypnu,otevřu víko,znovu zavřua začnu vařit. Voda už nekape. Co dělám špatně?Další informace |
Na kolik stupňů se smaží kuřecí maso na pánvi?Prosim rychle, dikyDalší informace |
Můžou houby nahradit maso?Houby místo masaDalší informace |
Když peču maso, jakou má mít barvu, když pečení končí?Mám v troubě vepřové koleno, peče se už dvě hodiny (na cca 160°) a uvnitř je růžové...Doplňuji:Každý recept to, jak koukám, píše jinak. Ten můj , který jsem vygooglil, říkal půl hodiny na 200° a hodinu a půl na 160.Díky, nechám ho tam dýl.Další informace |
Kdy bude umělé maso běžně v prodeji?To zatím nikdo netuší.Další informace |
Kde mohu koupit potraviny ze závodu MASO PLANÁ??Po shlédnutí dílů pana Vaňka Jídlo s.r.o. jsem hledala na netu, kam jejich výrobky putují, ale nenašla jsem prodejny. Víte někdo, kam se třeba dodávají šunky z tohoto masokombinátu?Další informace |
Jedli jste někdy koňské maso nebo salámy z koniny?Před léty nebylo koňské maso k sehnání, byla to lahůdka jen pro vybrané lidi, kteří měli známého řezníka. Mně ani koňský salám nechutnal, ale lidi to sháněli a teď to sem horem dolem expedují, protože je to levnější než hovězí. To nechápu.Další informace |
Jakým způsobem se vyrábí křehčené maso?Ztratila se mi odpověď na otázku, proč?Doplňuji:Nejlepší křehčené uděláte naložením v jogurtu. Jinak to jenom nastavují vodou, a to je pak pěkně drahá voda.Další informace |
Jak dlouho vydrží maso v lednici?Jak dlouho vydrží maso?od pátku (6 dní) máme v lednici naloženou v oleji krkovičku na gril. Je ješě použitelná?A od soboty (5 dní) je tam jen v sáčku nijak nenaložená kotleta na gril, je i ta použitelná?Další informace |
Jak dlouho sterilovat maso na 2.d. vyletDalší informace |
Obsahují Brouci a pavouci maso? mají kostí a z čeho jsou jejich staly?Především kostru z lidského hlediska jim nahrazuje kostra vnější, tzv. kutikula. Sem jsou přichyceny svaly, chceš-li maso, složené z bílkovin, proteinů, tuků ap.StudiumDoplňuji:Promiň, proteiny jsem zapoměl dát do závorky..Jsou to bílkoviny ))Další informace |
Ci je firma TORO, ktera vyrabi mlynek na maso? Chtel bych cesky, vyrabi se?Doplňuji:chtel bych rucniDalší informace |
|