Jak vařit brambory ve slupce, nemám-li kartáč na omytí? - poradna, odpovědi na dotazNa této stránce naleznete veškeré odpovědi na dotaz na téma: Jak vařit brambory ve slupce, nemám-li kartáč na omytí?. Hledáme pro vás ve více než 500 000 odpovědích. Dále zde naleznete další zajímavá související témata.Další informace |
Uz sekate nate brambor?Další informace |
Odrudy brambor - jake pestujete?Další informace |
Může opice uklouznout na slupce od banánu?Další informace |
Jaká je vaše oblíbená značka vyorávačů brambor?Další informace |
Co s přebytky brambor? Na inzeráty se nikdo neozval. A jsou velké a hezké, bylo by mi jich líto.Další informace |
jak děláte falešný tatarák z brambor?Fuj!Neni nad originál.Zdeněk Polreich by vás asi nepochválil.Jiří Babica by ho udělal z něčeho co náhodou bude po ruce Zmiňovaná náhražka je obyčejná bramborová toastová pasta.Doplňuji:Nezapoměl ... Ital by to udělal rukama, aby to bylo eňo ňuňo.Další informace |
anketa: vaření v mikrovlné trouběDoplňuji:quentos: mikrovlná s dvěma n- už víš?Další informace |
Recepty a vareni.Uz tu myslim byla drtkova polevka a bramboracka,kacena uzene a v neposledni rade utopenci.Pomalu se ze mne stane sefkuchar.Uz mi chybi pouze recept na moravskou slivovici ,z trnek neboli svestek.Nemate nekdo presny popis - technologii pro domaci zpracovani - krok za krokem.Ja byl zatim jen ve statni palenici a kamarad tady ma farmu a chtel by to zkusit.Mj. je to tu nedostatkove zbozi a co si obcas dovezu nepokryva poptavku. DIKDalší informace |
Proč jitrnice po vaření vyplave na hladinu?Při vaření jitrnice se vlivem zvýšené teploty promění část v ní obsažené vody v kapalném stavu na vodní páru, jež způsobí deformaci střívka. Výrobek tak zvětší svůj objem při zachování své hmotnosti. Tím se změní specifická hmotnost jitrnice, jež je dle Archimedova zákona nadlehčována silou větší, než tomu bylo u polotovaru a milá jitrnice vyplave k hladině.Dobrou chuť.Další informace |
Používáte někdo k vaření rezistentní škrob? Nevíte kde ho v Plzni koupit?Nepoužívám, ale našel jsem rez. škrob Hi-maze, který se prodává především v lékárnách a obchodech se zdravou výživou. V Plzni určitě najdeš.Rezistentní škrob Hi-maze, srovnání cen: a href"http://www.srovnanicen.cz/q/Hi-maize%20Rezistentni%20skrob/" rel"nofollow" http://www.srovnanicen.cz/ hellip /aDalší informace |
Používáte doma při vaření systém pyramidy?Ten, při kterém se skládají hrnce na sebe na 1 plotně.Další informace |
Používáte doma při vaření batáty?Máte někdo opravdu osvědčený recept?Vím,že jsou to sladké brambory,dají se použít třeba ke kuřecímu masu,ale chtěl jsem vědět,jestli někdo tady má svůj recept s bátáty.DíkyDoplňuji: a href"https://www.google.cz/search?qbat%C3%A1ty biw1093 bih514 sourcelnms tbmisch saX eiRYjfVODoJqW0sATGtoDoCg sqi2 ved0CAYQ_AUoAQ tbmisch qbat%C3%A1ty" rel"nofollow" https://www.google.cz/ hellip /aDalší informace |
Jsou klíčky od česneku nevhodné k jídlu jako klíčky od brambor?případně proč, vysvětlete, děkujiDalší informace |
Jak se naučit úplné základy vaření?Myslím tím úplně ty nejzákladnější činnosti, postupy apod., tj. to, co už v kuchařce není, protože se předpokládá, že to dotyčný zná.Další informace |
Jak dlouho vařit kuřecí srdíčka a jak poznám, že už jsou hotová?Ahoj,potřeboval bych poradit s vařením kuřecích srdíček, jak dlouho je mám vařit a jak poznám, že už jsou hotová.DěkujiDalší informace |
Kolik metráků brambor se dá vypěstovat na poli 1400m²?Vím že určitě záleží na spoustě okolností, ale zajímá mě to jen odhadem, jestli jsou to jednotky, desítky stovky. Vůbec si to neumím představit.Další informace |
Cena brambor?Další informace |
Jaký je tlak a teplota při vaření v běžném tlakovém hrnci?Našel jsem, že vaření při vysokém tlaku je u tohoto hrnce 1,05bar. Teplota 130stC.Nějak to s mosoj tedy nesedí-bylo by to podle něj až 3Bar, nevím :-(Další informace |
Brambor-brambora, oplatek-oplatka, řádek-řádka... jaká další slova znáte, která jsou mluvnicky správně ve více rodech?Jde zpravidla o rozdíl mezi moravismy a čechismy. Mluvnicky jsou správně, ale ne všechny varianty jsou spisovné.Okurek - okurka.Protože jsem z Moravy, z Hané - tvar okurek oharek se používá jen pro označení plodu, nikoliv celé rostliny.Dalšíhadra x hadr konva x konev kedluben x kedlubna cuketa x cukina hranolka x hranolekJeště jsem si vzpomněla na správný tvar ta Olomouc x chybnému ten Olomouc. Moravská ta Holice x české ty Holice.Další informace |
Alergie při loupání brambor - slzení očí, následné pálení, atopický ekzém, kopřivka - co s tím?Prosím poraďte.. loupal jsem brambory a začaly mě doslova EXTRÉMNĚ PÁLIT OČI a potom i slzet, nastal velmi příjemný atopický ekzém i s kopřivkou...Další informace |
|