• Vypoved paragraf - poradna, odpovědi na dotaz

    Na této stránce naleznete veškeré odpovědi na dotaz na téma: Vypoved paragraf. Hledáme pro vás ve více než 500 000 odpovědích. Dále zde naleznete další zajímavá související témata.

    Další informace

  • Další témata a dotazy - Vypoved paragraf

  • Paragraf chtěla bych vědět



    Další informace


    Kdo dá výpověď sám, nedostane podporu.



    Další informace


  • Kam doručit cizinci výpověď z nájmu? Do bytu který mu pronajímám nebo na adresu trvalého pobytu?



    Další informace


  • Vypoved paragraf



    Další informace


    Svedek vs paragraf.



    Další informace


    Dala jsem vypoved!



    Další informace


    Paragraf 55



    Další informace


  • Když uzavírám nájemní smlouvu na pronájem bytu, jaký bych ve smlouvě měla uvést paragraf?

    Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, když uzavírám nájemní smlouvu na pronájem bytu, jaký bych ve smlouvě měla uvést paragraf. V minulosti jsem to měla dle § 685 a násl. zák. č. 40/1964 Sb., občanského zákoníku. Je tento paragraf stale aktuální?

    Další informace


    Mohu dát z bytu okamžitou výpověď?

    Okamžitá výpověď neexistuje.Za určitých okolností může majitel dát výpověďbez výpovědní doby, podrobnosti najdete v NOZ, § 2232: a href"http://www.zakonyprolidi.cz/cs/2012-89 p2232" rel"nofollow" http://www.zakonyprolidi.cz/ hellip /a Jinak platí tříměsíční výpovědní doba.(NOZ, § 2231: a href"http://www.zakonyprolidi.cz/cs/2012-89 p2231" rel"nofollow" http://www.zakonyprolidi.cz/ hellip /a )Potřebujete-li nájem ukončit rychle, je nejsnazší(a podle mne i nejlepší) písemná dohoda obou stran.–—–NOZ, skončení nájmu – §§ 2285–296:( a href"http://www.zakonyprolidi.cz/cs/2012-89 p2285" rel"nofollow" http://www.zakonyprolidi.cz/ hellip /a )

    Další informace


    Kdy mám podat výpověď, když mám do nového zaměstnání nastoupit 1. ledna?

    A ze zákona mi dají dvouměsíční výpovědní lhůtu... V měsíci říjnu?V pracovní smlouvě jsem nikde nenašla,jaká je výpovědní lhůta,jestli dva nebo tři měsíce....nejlepší je asi se zeptat na osobním oddělení....co?Ale ze zákona je 2 měsíce??

    Další informace