zaměstnavatel mi do dnešního dne nedal mzdu za září 2012...jak by měla znít výpověď za nedodržení výpl.termínu? - poradna, odpovědi na dotazNa této stránce naleznete veškeré odpovědi na dotaz na téma: zaměstnavatel mi do dnešního dne nedal mzdu za září 2012...jak by měla znít výpověď za nedodržení výpl.termínu?. Hledáme pro vás ve více než 500 000 odpovědích. Dále zde naleznete další zajímavá související témata.Další informace |
Nespálim zařízení při nedodržení vstupního a výstupního napětí?Další informace |
Jak jako zamestnavatel vyplnit dane? Kdyz jsem zamestnavatel, tak do toho papiru co vyplnuji za zamestnaDalší informace |
Výpis termínů vydání CDExistuje nějaká stránka, kde jsou vypsány termíny vydání nových CD? Nemyslím (jen) u nás, ale celosvětově.Další informace |
Hádanka (?), tentokrát z dnešního KořeníDalší informace |
Dam vypoved a budouci zamestnavatel odmitne nakonec prijmout?Další informace |
MUZE DAT ZAMESTNAVATEL VYPOVEDnene jedna se o to,ze pozadoval potvrzeni jakoz to preventivni o zpusobilosti me prace,coz jak jsem psala nejsem zdravotne zpusobila k me praci a zamestnavatel mi zdelil,ze mi da vypoved dle § 52/c a pokud by se jednalo o §52/d ,e je narok na odstupne a v jake vysi dekujiDalší informace |
Dobrý den, může mi zaměstnavatel neproplatit dovolenou, když mám měsíční fixní mzdu? jak mi bylo řečeno?Dobrý den, jsem zaměstnaná v nové práci. Čerpala jsem dovolenou, kterou na výplatnici vidím, ale nebyla mi proplacena prý z důvodu toho, že mám mzdu jako měsíční pevnou částku. přitom, když jsem byla na paragrafu, tak mi mzdu snížili až o 3,5tis. Je toto možné? neproplatit dovolenou? předem děkuji za odpověď.Další informace |
v březnu mi končí RD, zaměstnavatel u kterého jsem byla zaměstnaná mi dal výpověď dohodou z důvodu péče o dítě, jsem matv březnu mi končí RD, zaměstnavatel u kterého jsem byla zaměstnaná mi dal výpověď dohodou z důvodu péče o dítě, jsem matka samoživitelka, mám nárok na odstupné?Doplňuji:ukončení pracovního poměru dohodou...zaměstnavatel mi nabídl vrátit se zpět, ale nemohu vykonávat 12-ti hod práci z důvodu péče o dítěDalší informace |
Je výpověď z pracovního poměru platná, když do výpovědi napsal výpověď z PP dohodu, dle §50 ZP?ANO, je platná.Je sice lehce zmatečná, ale úmysl zaměstnance je zřejmý.Dle mého názoru je úmysl zaměstnance podat VÝPOVĚĎ nezaměnitelný s případným názorem, že se o výpověď nejedná, ale že jde o jakýsi návrh na ukončení pracovního poměru DOHODOU.Další informace |
Mám právo podat výpověď ze dne na den, když jsem zaměstnán jako brigádník?Dobrý den, chtěl bych se zeptat. Pracuji brigádně v jednom podniku , jsem tam zaměstnán 14 dní, ale chci dát výpověď. Výpověď chci podat z důvodu směn: mám určenou směnu, ale zaměstnavatel mě vždy pustí o 4 hodiny dříve při tom, když 7,5 hodin práce a ještě o 4 hodiny dříve domu (nevyplatí se mi to, ještě k tomu, když mám směnu jen 3x týdně) a domluveni jsme byli na pozici u kasy (ne kuchyň, kam mě umístil). Mám právo podat výpověď ze dne na den a odejít, když jsem zaměstnán brigádně, či ne? Co když mě tam bude držet? Musím dokončit předepsané směny, nebo mohu hnedka odejít? Děkuji za rady.Další informace |