• zamražení huspeniny - poradna, odpovědi na dotaz

    Na této stránce naleznete veškeré odpovědi na dotaz na téma: zamražení huspeniny. Hledáme pro vás ve více než 500 000 odpovědích. Dále zde naleznete další zajímavá související témata.
  • Další témata a dotazy - zamražení huspeniny

  • Jak funguje zamrazení trubek při opravách?



    Další informace


  • Jak to,že syrový květák po zamrazení slabě zezelenal?Můžu ho ještě uvařit a sníst?

    A tak jakoby zprůsvitněl?Zmrazila jsi jej pomalu (v domácích podmínkách běžné), takže popraskaly buněčné stěny - po rozmrazení bude ´vodovatý´ a změklý.Chuťově nic moc, ale škodlivé to není (podobně květák dopadne při uvaření) - smažený už bych z něj nedělal, ale do polívky nebo na mozeček ´dobrý´ - jedovaté to není.-)

    Další informace


    Jak moc je špatné zamrazení syrových hub v mrazáku?

    vzhledem k tomu, že mykologové varují, že se přemrzlé houby nemají sbírat, protože z nich hrozí otrava, tak to nejspíš nic dobrého nebude...před zamražením se mají pokrájené houby 5 min podusit na tuku a teprve potom je vložit do mrazáku...Doplňuji:nebo nějak jinak tepelně upravit...ale syrové určitě ne...

    Další informace


  • zamražení huspeniny



    Další informace


    zamrazení pýchavky



    Další informace