zamražení huspeniny - poradna, odpovědi na dotazNa této stránce naleznete veškeré odpovědi na dotaz na téma: zamražení huspeniny. Hledáme pro vás ve více než 500 000 odpovědích. Dále zde naleznete další zajímavá související témata. |
Jak funguje zamrazení trubek při opravách?Další informace |
Jak to,že syrový květák po zamrazení slabě zezelenal?Můžu ho ještě uvařit a sníst?A tak jakoby zprůsvitněl?Zmrazila jsi jej pomalu (v domácích podmínkách běžné), takže popraskaly buněčné stěny - po rozmrazení bude ´vodovatý´ a změklý.Chuťově nic moc, ale škodlivé to není (podobně květák dopadne při uvaření) - smažený už bych z něj nedělal, ale do polívky nebo na mozeček ´dobrý´ - jedovaté to není.-)Další informace |
Jak moc je špatné zamrazení syrových hub v mrazáku?vzhledem k tomu, že mykologové varují, že se přemrzlé houby nemají sbírat, protože z nich hrozí otrava, tak to nejspíš nic dobrého nebude...před zamražením se mají pokrájené houby 5 min podusit na tuku a teprve potom je vložit do mrazáku...Doplňuji:nebo nějak jinak tepelně upravit...ale syrové určitě ne...Další informace |
zamražení huspeninyDalší informace |
zamrazení pýchavkyDalší informace |
|