• Zatah v rohlik.cz - poradna, odpovědi na dotaz

    Na této stránce naleznete veškeré odpovědi na dotaz na téma: Zatah v rohlik.cz. Hledáme pro vás ve více než 500 000 odpovědích. Dále zde naleznete další zajímavá související témata.

    Další informace

  • Další témata a dotazy - Zatah v rohlik.cz

  • Zatah v rohlik.cz



    Další informace


    Pokud uloupnu špičku z rohlíku, lze ten kousek považovat stále za rohlík nebo jen za tuhé těsto?



    Další informace


    Máte radši chleba nebo rohlík?



    Další informace


    Máte raději housku nebo rohlík?



    Další informace


    Jakou večeři obvykle jíte? Já většinou studenou-chleba nebo rohlík s máslem, salámem nebo sýrem a k tomu zeleninu.



    Další informace


    Co máte raději? Housku, nebo rohlík?



    Další informace


  • Poradíte, jakým způsobem připravit v přístroji párek v rohlíku?

    Původní neotázkakoupila sem si strojek na parek v rohliku . Sencor SHM 4210 navod tam je cizi ale rohlik tam nejde napichnut už semsi z neta stahla český navod ale neni to tam psané,nema ta špica kde se napichuje ten rohlik nakou ochranou folii? ten rohlik všeckou silu napichnu ale pak se mi rozpadné tam asi je něco co to brzdi to napichnuti rohlika.Děkuju

    Další informace


    Obsahuje rohlík a houska škrob ??

    Jistě.V závislosti na druhu mouky více nebo méně.

    Další informace


    Je houska a rohlík ze stejného těsta?

    Rohlík vodový, housky a bulky jsou ze stejného těstaJeště se pečou rohlíky tukové - nedávno jsem zahlédla nabídku v jednom malém krámě.

    Další informace


    Co kuriozního se dá namazat na čerstvej rohlík?

    Možná jsem se v otázce nepřesně vyjádřil. Zajímají mě speciality, které dáváte, a nebo se dají dát na měkkej rohlík nebo bulku, aby to bylo k jídlu a chutnalo to. Ale skutečně jde jen o zvláštnosti, který by třeba jinýho člověka nenapadly a nebo by ho to k rohlíku netrklo, ani kdyby neměl na nákup a běžně to měl doma. Ale není to jen o chudobě, můžou to být i drahý přílohy. Zdravé, nezdravé, na tom nesejde.Máslo sádlo, paštika salám sýr, kečup hořčice, nugeta med buráky- tam je to celkem jasný ..takže, kuriozitky.Kat: muži a jídlo )

    Další informace


  • Ve kterém roce stál rohlík 5 haléřů?

    Nepamatujete si někdo ve kterém tak asi zhruba roce stál rohlík 5 haléřů? Vzpomněl jsem si na jednu takovou příhodu a nevím přesně kam ji zařadit, do jakého roku.

    Další informace


    Jaká je historie rohlíku v Čechách? Kdy vznikl první rohlík?

    Právě jsem si dal jeden křupavoučký rohlík a tak mě napadlo, kdy vlastně rohlík vznikl. Jaká je jeho historie?

    Další informace


  • Máte rádi rohlík?

    já mám moc rád rohlíkDoplňuji:já mám taky rád křupavej rohlík

    Další informace


  • Nahrávala jsem na diktafon jeden zátah a potřebuji rozdělit řečníky. Jaký jednoduchý prográmek stáhnout? Díky.

    V češtině a zdarma AudaCity a href"http://audacity.sourceforge.net/" rel"nofollow" http://audacity.sourceforge.ne t/ /a

    Další informace


  • Je rohlík téměř kompletní chemická laborka, když obsahuje regulátory kyselosti, kypřicí látky, emulgátory, enzymy atd.?

    Jaký na to máte názor? Já si myslím, že netuším kdo tedy stojí o rohlíky staré více jak 3-4 dny, když jsou pak už tvrdé? Proč raději nemít rohlík čerstý a bez zbytečné chemie? Trvanlivost nastaví různýmí ečky atd, ale k čemu?Kdo chce rohlík sníst za týden, tak jej stejně dá do mrazáku. Je to celé nějaké podivné. Ještě, že lepkové pečivo nejím a peču si vlastní. :) Bez kompromisů a bez chemie a lepku. Víte, že bílému rohlíku a pečivu se říká bílá smrt? Tady je úkazka o čem je řeč: Pokud jste si mysleli, že obyčejný rohlík, který kupujete v obchodě, obsahuje vodu, sůl, mouku, droždí, popřípadě olej, tak jste se velmi mýlili. Dnešní rohlík je téměř kompletní chemická laboratoř, obsahuje totiž navíc regulátory kyselosti, kypřicí látky, emulgátory, enzymy... celkem více než třicet látek.Více ve zdroji.Ještě velmi zajímá část je tam tato: Naše babičky si podle něj vystačily s olejem, solí, moukou a vodou. Pokud chtěly, aby jim pečivo zůstalo déle čerstvé, přidaly trochu oleje. Dnešní doba si však žádá inovace, a tak je i pečení velká věda .Zdroj: a href"http://ekonomika.idnes.cz/slozeni-rohliku-obsahuje-vice-nez-30-latek-f14-/ekonomika.aspx?cA130924_122036_ekonomika_spi" rel"nofollow" http://ekonomika.idnes.cz/ hellip /a Obrázek: a href"https:/ixabay.com/cs/chl%C3%A9b-pe%C4%8Divo-rohl%C3%ADk-dla%C5%BEdice-565911/" rel"nofollow" https:/ixabay.com/ hellip /a

    Další informace


  • Spadne i namazaný rohlík vždy vrchem dolů, nebo je to jen záležitost chleba?

    U rohlíku se mi to nikdy nestalo. Rohlík mažu uprostřed

    Další informace


  • z čeho je rohlík ?

    zajímá mě z čeho se vaří rohlík

    Další informace


    Pracuje někdo u Rohlík.cz?

    Ahoj,děláte někdo kurýra u Rohlík.cz? Rád bych se po mailu zeptal na pár věcí. Kdyžtak se prosím ozvěte. :-)Díky.

    Další informace


  • Co je zdravější, bílé pečivo (rohlík, houska) a nebo houskový knedlík?

    Ani jedno.

    Další informace


  • kolik váží rohlík



    Další informace