• Zkusíte polévku s pastiňákem? - poradna, odpovědi na dotaz

    Na této stránce naleznete veškeré odpovědi na dotaz na téma: Zkusíte polévku s pastiňákem?. Hledáme pro vás ve více než 500 000 odpovědích. Dále zde naleznete další zajímavá související témata.

    Další informace

  • Další témata a dotazy - Zkusíte polévku s pastiňákem?

  • Zkusíte ze solidarity k bezdomovcům, na dnešní noc vyměnit svojí postel za popelnici?



    Další informace


    Zkusíte vytvořit vtipnou básničku pro ženy nebo znáte nějakou?



    Další informace


    Zkusíte to také tak provést?



    Další informace


    Zkusíte prosím přečíst podpis na obrazu?



    Další informace


    Vaříte polévku k obědu pravidelně?



    Další informace


    Jakou zavářku do polévku nemusíte ?



    Další informace


    Jak byste vtipně odpověděli na otázku: Máte raději dršťkovou polévku, nebo déšť?



    Další informace


  • Zkusíte polévku s pastiňákem?

    V životě se mi snad nepodařila lepší, je to fakt mňamka:- 2 ks hovězích morkových kostí- 3 kostky hovězího bujónu Natur- 20 kuliček pepře- 1 očištěná bílá paprika- 150 g řapíkatého celeru- 200 g mražených růžkových kapustiček (květák by asi byl ještě lepší)- 1 středně velký kořen pastiňáku- bramboryNejdřív jsem hodinu povařil kosti s bujónem a pepřem, pak zcedil, pokračoval ve vaření se zeleninou do měkka. Nakonec jsem zeleninu kromě kapustiček vyndal a zavařil na kostičky nakrájené brambory. Je to asi na 2 l polévky. Nemá to chybu, bon apetit!

    Další informace


    Recept na nějakou netradiční hustou polévku,vhodnou jako hlavní jídlo?

    Mám dovolenou a nechce se mi moc vařit.

    Další informace


    Přemýšleli jste už někdy, zda si negramotní lidé naplno vychutnají polévku s písmenky?

    Myslím, že když jsou negramotní ,tak ani nevědí co v té polévce plave

    Další informace


    Proč lidé vaří ostatní jídla, a nejen polévku, i když polévka je grunt a ostatní je špunt?

    Proč nevaří a nejedí jen polévky?

    Další informace


    Můžu nechat polévku přes noc na lince?

    Vařila jsem kuřecí vývar,dovařila jsem ho po osmé hodině večerní,ještě teď je dost teplý,tak se mi nezdá vhodné dávat ho do ledničky...Když ho nechám vyndaný na lince,do zítřejšího dopoledne,může se s ním něco stát?...dík.

    Další informace


    Máte rádi dršťkovou polévku z kotrče?

    Teď právě u nás rostou,tak že u mě je polévka super.Máte tuhle polévku rádi?Díky za odpovědi.

    Další informace


    Máte nějaký recept na jikry nebo mlíčí? Polévku, prosím - ne!

    Doplňuji:Děkuji! Všechny nápady jsou super! Jelikož jiker i mlíčí mám dost, vyzkouším všechny varianty. Mňam!!!

    Další informace


    Kde seženu rybí polévku v sáčku, v obchodech nikde není.

    Ptala jste se včera. Reagovala hanulka11.Musíte zkusit štěstí jinde, když nikdo jiný neodpověděl.

    Další informace


    Jídlo a co takhle dršky nebo dršťky? Jíte polévku?

    můj kamarád tomu říká nařezané froté ručníky

    Další informace


    Je lepší udělanou polévku z druhého dne ohřát v mikrovlnce nebo ohřát v hrnci? Nebo to je jedno?

    Je pravda, že mikrovlnce je to rychlejší, ale u ohřívání polévky, omáčky apod. upřednostňuji ohřátí na plotně i kvůli chuti.Získala jsem kdysi negativní zkušenost s ohříváním vody. Po vyndání hrnku z trouby jsem vodu zamíchala, a explodovala .Záleží na každém, co si vybere

    Další informace


    Jak vaříte dobrou hovězí polévku?

    Základem dobré hovězí polévky je kvalitní vývar. Pokud chci opravdu kvalitní vývar tak dám maso a hovězí kosti do hrnce zaliji studenou nebo vlažnou vodou a ne příliš rychle přivedu k varu. Neni dobré když varu dosáhnu velmi brzy a nechám silně vřít. Vývar by měl vřít pozvolna a poměrně dlouhou dobu. Asi tak po hodině až 1,5 hodiny přidám do vývaru všechnu kořenovou zeleninu /cerel, mrkev, petržel, / cibuly, česnek popřípadě ještě pórek. Všechnu zeleninu nechávám v celku, nebo překrojím jen na poloviny. V této době přidám i koření celý pepř a celé nové koření. Od každého několik kuliček. V této době i trošku osolím, alůe ne moc. Dosolit potom můžeme kdykoli po dokončení. Při mírném varu vaříme dál /kuchaří říkají že se musí táhnout/ pozvolna cca 1 -1,5hod. Během vaření postupně odebíráme šum, který se nám z masa a kostí uvolňuje. Potom vyndáme maso, zeleninu a vývar scedíme. Takto připravený vývar můžeme použít jako polévku i pro vaření dalších pokrmů. Můžeme použít různé zavářky, knedlíčky , noky , těstoviny nebo třeba krutony. Vářívám si vývaru většinou více, zamražený nebo i zavařený vydrží dlouho a je vždy při ruce.

    Další informace


  • Je vhodné podávat svatební polévku na smuteční hostině?

    Knedlíčkovou? Určitě ano, proč ne, jen ji asi nikdo nebude jíst děravou lžící jako na svatbě.

    Další informace


  • HADANKA zkusite ji uhodnout?

    Co važi vic?Kilo železa nebo 1010 gramu peři?

    Další informace