• Zná někdo recept na polévku? - poradna, odpovědi na dotaz

    Na této stránce naleznete veškeré odpovědi na dotaz na téma: Zná někdo recept na polévku?. Hledáme pro vás ve více než 500 000 odpovědích. Dále zde naleznete další zajímavá související témata.

    Další informace

  • Další témata a dotazy - Zná někdo recept na polévku?

  • Zná někdo tuto stránku?



    Další informace


    Pokud si dám polévku v chlebu ,můžu ,po její konzumaci......



    Další informace


  • Jak dlouhou dobu nabíjet akumulátory - baterie typu AA a AAA? Zná někdo nabíjecí vzorec?



    Další informace


  • Zná někdo e-mail na Ing. Pavla Řeháka--gen. ředitele české pojišťovny? Děkuji

    Jirko takové e-maily se nezveřejnují!!!Hanulko ten e-mail je pro celou č.pojištovnu!!!

    Další informace


  • Zná tu někdo současný ruský pop? Hledám interpetku a píseň. Ale info mám mizerné...

    O zpěvačce vím pouze, že se jmenuje Serděčkova (Сердечкова) a úryvky z písně - душа, душа... шпажку сигарет, я пойду в Dolce Gabana... Jedná se o moderní, popovou písničku. Včera jsem ji slyšela v Thermalu, ale nikde ji podle jména interpretky nemohu najít.(PS: Barnajko, pomoc!:-))))Doplňuji:Paráda badisko!! :-)Díky moc! To je ono. Jen mě nenapadlo, že je Verka chlap. Říkala jsem si, jak mají ty Rusandy pěkně hluboké hlasy!Fakt jsi mi udělal radost:-)

    Další informace


    Zná někdo slova poslední Hašlerovy písně z Mathausenu? Část znám-Hlava mi klesá uprostřed boje, dech poslední patří jen

    Doplňuji:toto jsem na netu našla také, ale myslým si ,že je to delší,jednou ji zpívali v telce

    Další informace


    Zná někdo název filmu?

    Bylo to o bratrech z Běloruska,zabili jím rodiče,schovali se do lesa,aby bojovali jako partyzáni,postupně se k ním přidávali další lidi.Potom se pohádali a rozdělili se...Odehrávalo se to v roce 1941.Viděl jsem ho v neděli v autobusu Student Agency,bohužel jsem ho nestihl dokonce,nemůžu si vzpomenout na název:-(Doplňuji:Jo,byl to Odpor.Tak ho můžu v klidu dokoukat,díky:-)

    Další informace


  • Máte někdo recept na pravou valašskou KYSELICU-zelnou polévku?

    Mám na ni dlouho chuť a babička která ji báječně uměla uvařit už není.

    Další informace


    Jak vaříte dobrou hovězí polévku?

    Základem dobré hovězí polévky je kvalitní vývar. Pokud chci opravdu kvalitní vývar tak dám maso a hovězí kosti do hrnce zaliji studenou nebo vlažnou vodou a ne příliš rychle přivedu k varu. Neni dobré když varu dosáhnu velmi brzy a nechám silně vřít. Vývar by měl vřít pozvolna a poměrně dlouhou dobu. Asi tak po hodině až 1,5 hodiny přidám do vývaru všechnu kořenovou zeleninu /cerel, mrkev, petržel, / cibuly, česnek popřípadě ještě pórek. Všechnu zeleninu nechávám v celku, nebo překrojím jen na poloviny. V této době přidám i koření celý pepř a celé nové koření. Od každého několik kuliček. V této době i trošku osolím, alůe ne moc. Dosolit potom můžeme kdykoli po dokončení. Při mírném varu vaříme dál /kuchaří říkají že se musí táhnout/ pozvolna cca 1 -1,5hod. Během vaření postupně odebíráme šum, který se nám z masa a kostí uvolňuje. Potom vyndáme maso, zeleninu a vývar scedíme. Takto připravený vývar můžeme použít jako polévku i pro vaření dalších pokrmů. Můžeme použít různé zavářky, knedlíčky , noky , těstoviny nebo třeba krutony. Vářívám si vývaru většinou více, zamražený nebo i zavařený vydrží dlouho a je vždy při ruce.

    Další informace


    Jak udělat ze zbylého vývaru polévku?

    Právě vařím těstoviny a tak mě napadlo, že tam dám Masox a ze zbylé vody udělám polévku. Ale vývar z těstovin s Masoxem asi nebude stačit. Co do vývaru mám dát, aby to byla více polévka?

    Další informace


    Dáte si tatarák a cukroví ze cvrčků, hmyzí lečo nebo polévku z chroustů?

    Máte červy a šváby?“ Pro mnohé poněkud absurdní otázku už možná zanedlouho budeme slýchat v tuzemských restauracích – a ne jako ujištění, že je tam opravdu čisto.Ministerstvo zdravotnictví není proti.Zatím se hmyzu nejvíc daří v moravské metropoli. Místní restauraci Noem Arch patří tuzemské prvenství: už před dvěma lety se na jejím jídelníčku objevily hmyzí speciality. Od sladkých dezertů, jako jsou čokoládové pralinky plněné cvrčky, až po chutně upravené argentinské šváby.

    Další informace


  • taky nesnášíte ty zvuky typu: někdo žere chipsy nebo křápe něco tvrdého nebo srká polévku?

    Normálně mi nic takového nevadí nijak zásadně, pokud to není ve společnosti - to srkání. s křupáním křupavého asi nic nenaděláš :) Ale dost mne to vytáčí v kině. Kdysi bylo považováno za nepřípustné faux pas šustit v kině pytlíkem s bonbóny či něco podobného. Dnes se to bere za normální, akorát já mám pak zkažený zážitek, když slyším hlášek z plátna půl a půl je nahrazeno šustěním a chroupáním za mou hlavou :)

    Další informace


  • Zná někdo adresu na výrobce kamen Filex F 1458? Mám rozbitou litinovou přepážku v ohništi. Nejedná se o krbová kamna.

    Helpline: info@profikrby.cz | Telefon: 516 410 252 | E-mail: obchod@profikrby.czKrby, kamna, krbové vložky, litinová kamna, kouřovody, příslušenství ... prodavaji tam ruzna kamna , ruzne druhy . Zkusila bych si napsat tam a mozna vam poradi tam. -iv-

    Další informace


  • Zná někdo program Freebox V2



    Další informace


    Zná někdo mod do Saints Row The Third na letani s postavou?

    Byl bych rád kdyby jste mi daly do odpovedi odkaz na mod :)

    Další informace


  • chtěl bych se zeptat, zná někdo společnost Blue Chip International LLC? Přišel mi dopis k předvolání k výslechu, přitom

    výslechDoplňuji:...přitom netuším z jakého důvodu, máte někdo zkušenosti s touto firmou. měl jsem v dopise uvedeno o vlastních investicích do Dubaje ve Spojených arabských emirátech??? nechápu, musí to být podvod!!! díky za odpovědi

    Další informace


  • jaké bude počasí 3. týden v červnu v Chorvatsku u Splitu??? zná někdo dlouhodobou předpověď?

    Jako obvykle. Mimořádné upozornění si zaslouží zejména to, že v noci bude tma.

    Další informace


    Zná někdo název, dále popsané, léčivé potravinové houby?

    Před asi 15-ti lety jsem dostal od přítele léčivou houbu. Doposud jsem ale nezjistil její název. Jde o potravinovou houbu, která se vkládá do mléka a za 24 hodin mléko zkysne do hustého zákysu. Má mít léčivé účinky na trávicí aparát, počínaje jícnem, na žaludek a i na střeva. Já měl tehdy velké problémy se zánětem jícnu a po gastroskopii mne začal bolet i žaludek. Měl jsem podezření, že došlo k nějakému poškození sliznice žaludku (nebo náběh na žaludeční vřed). Po měsíční aplikaci mi problémy ustaly a dodnes mám pokoj.Ale nyní má problémy manželka. Já ji měl zmrazenu (už dokonce těch 15 let) a nyní jsme ji opět rozjeli .Když jsme se o ní bavili, nevíme stále její název a moc by nás to zajímalo.Popis houby: bílé měkké kuličky o průměru 2-5 mm, něco jako rozdrcený polystyren, ale měkké. Drží se v chuchvalci . Ten, asi ve velikosti dětské pěstičky, cca 5 cm průměr, se vloží do 0,5 l mléka (dokonce může být i trvanlivé, které se při běžném kysnutí zkazí) a za 24 hodin, při pokojové teplotě, se vytvoří hustý a chuťově dobrý zákys (jako kyška, nebo podmáslí, ale hustší). Ten se přecedí přes umělohmotné sítko, houba se dá opět do hrnku a zaleje se opět novým mlékem. Zákys se vypije. Houba se postupně množí, takže asi za 2-3 týdny je jí zhruba dvojnásobek a je možno ji oddělit a mít další dávku, pro případnou potřebu někoho dalšího. Ale cyklus kvašení se musí udržovat stále. Při pokusu o zmrazení, když už jsme ji nepotřebovali, bylo zjištěno, že vydrží dlouhou dobu a po rozmrazení,

    Další informace


  • Kde se vzalo švihadlo? Zná někdo jeho historii? A kde se vzal jeho název?

    Protože dávná historie skákání přes švihadlo není příliš dobře zdokumentovaná, mohou se informace lišit.Za nejstarší místo použití švihadel se udává Egypt kolem roku 1600 před n. l.Někdy je za zemi původu zmiňována také starověká Čína.Novověké historické doklady o použití švihadel jsou ze 17. století. Odtud se skákání přes švihadlo rozšířilo z Evropy přes Nizozemí do anglicky mluvících zemí.V 18. století byla švihadla převážně mužskou zábavou, až v 19.století se začala tato aktivita rozšiřovat i mezi dívkami.Mohlo to být třeba nějak tak, že už Egypťané si uvědomili, že provazem, který vynalezli, se dá točit a přeskakovat ho.,Jedni z nejobratnějších bývali kluci, kteří provazy vyráběli. Brzy se do skákání zapojily i dívky a děti vymyslely různé hry se skákáním spojené, figury i říkanky.I dnes se skáče více přes švihadlo než přes kaluže. -Stejně jako historie skákání není zdokumentovaná, rovněž původ slov švihat, švih či švihadlo atd. je nejistý. Lze uvažovat o onomatopoickém (zvukomalebném) původu, možný je i vliv něm. schwingen ‘mávat, kmitat, ’ sthn. swīhhōn ‘bloudit’ z ie.*su̯eig-‘kroužit, ohýbat’.Naše rodina z 20. 5. 2016, J. Rejzek Etymologický slovník

    Další informace


  • Zná někdo z vás léčebné postupy tibetské nauky?

    Dostala jsem knihu Sedm Tibeťanek, podtitul Tajemství chuti do života. Knihu jsem prolistovala, zatím nevím, co si mám o této terapii myslet.Doplňuji:Zaj-Po, děkuji. Něco jsem vytušila. Takže nechat uležet.

    Další informace