• Znáte tento tekutý cukr? - poradna, odpovědi na dotaz

    Na této stránce naleznete veškeré odpovědi na dotaz na téma: Znáte tento tekutý cukr?. Hledáme pro vás ve více než 500 000 odpovědích. Dále zde naleznete další zajímavá související témata.

    Další informace

  • Další témata a dotazy - Znáte tento tekutý cukr?

  • Znáte vtip-Znáte trabanta? (pokud ne, najdete ho uvnitř)



    Další informace


    Znáte tento citát? Souhlasíte?



    Další informace


  • Bude tento PC fungovat[Jen Fungovat]



    Další informace


    A co tento pc?



    Další informace


  • Proč se používá želírovací cukr?

    Za jakým účelem se používá? Mým účelem je zavařit jahody tak, aby vydržely 1 rok bez chemických přísad a s minimálním množstvím cukru (pravděpodobně třtinový). K čemu je želírovací cukr, co se stane, když v marmeládě či džemu nebude? Děkuji

    Další informace


    Mohu nahradit cukr umělým sladidlem?

    Jsem diabetik a chci se zeptat zda lze ve vánočce nahradit cukr um.sladidlem?Hlavně se jedná o to,zda těsto vykyne.

    Další informace


    Kupujete vanilkové lusky či pravý vanilkový cukr?

    Moje teta je cukrářka, která pracuje v zahraničí, takže mi pravý vanilkový cukr doveze. Je dost drahý a musím přiznat, že když jsem si k němu poprvé čichla, šíleně mi smrděl po té vůni , když se pálí guma. Používám ho do buchet musím přiznat, že je to opravdový rozdíl, než když do té buchty dáte cukr, který po pravé vanilce pouze voní. Ten pravý vanilkový cukr je úplně jiný.Vanilkové lusky kupuji velmi zřídka - většinou na Vánoce. U nás stojí malý pytlíček kolem 40Kč a moc tam té vanilky není. Když to koupím jednou za čas...Takže - upřednostňujete vanilkové lusky a pravý vanilkový cukr, který obsahuje kousíčky vanilky, nebo cukr, který po vanilce pouze voní? Kdyby mi moje teta ten pravý vanilkový cukr nepřivezla, zůstanu u toho po vanilce vonícího. Jak to máte Vy? Připlatíte si za kvalitu a originál, nebo ne?Díky.

    Další informace


    Jak svařit cukr na perlu nebo nitku?

    O ČIŠTĚNÍ CUKRUK zavařování ovoce je třeba čištěného a vařeného cukru, jenž se dle doby vaření dělí na 7 stupňů, jež určujeme zvláštním měřítkem postrádáme-li ho, nezbývá, než říditi se určitými známkami toho kterého stupně. Na 1 kg cukru nalijeme 2/3 l vody. Použijeme nádoby čisté, nejlépe kamenné, porculánové, nebo nové smaltované, neoprýskané, a za varu stíráme novou vlhkou houbou špinavou pěnu na okraji nádoby se usazující. Neobjevuje-li se už žádná pěna, je cukr vyčištěn. Pak ponoříme do roztoku lžíci a zvedneme ji do výše. Padá-li dolů cukr v podobě velkých kapek, je to prvý stupeň - tekutý var. Měřítko ukazuje 20°. O několik minut později smočíme do cukru dřevěnou lžíci, cukr má nyní padati se lžíce jako perlička na niti zavěšená. Také, stiskneme-li kapku cukru mezi ukazovákem a palcem, táhne se jako slabá nitka. To je druhý stupeň, malá perla, slabá nitka. 33-34°.Za chvilku na to zkoušíme cukr znovu. Se lžíce se táhne dlouhá nit, na níž visí kapka. Stisknutím mezi prsty objeví se delší nit, jež se netrhá. To je třetí stupeň, velká perla, 36°.Krátce na to uděláme z drátu očko, ponoříme je do cukru a hbitě na ně foukneme. Objeví se bublinky. To je čtvrtý stupeň, 40°. Za několik vteřin smočíme v cukru menší cedík a foukáme jeho dirkami. Vyletí z něho bublinky velikosti hrachu.To je pátý stupeň, který se již nemůže měřiti mírou.Za několik minut vnoříme do cukru dřevěné držadlo lžíce a smočíme je rychle ve studené vodě. Možno-li cukr zlomiti, aniž by se lepil, je to lom, š

    Další informace


  • Znáte někdo kosmetiku JUST? Je dobrá? Jaký výrobek se vám osvědčil? Znáte něco lepšího nebo přírodního? Děkuji.

    ůDobrý den, nevím, jestli máme na mysli stejného JUSTa, ale my doma používáme několik různých mastí na všemožné bolesti (tymián, sléz, jalovec), potom mátový olej a olej 31, a taky krém na ruce, to je super krém, kam se na něho hrabe taková indulóna. Také máme ještě krém na rozpraskané nohy. Ale jak říkám, nevím, zda mluvíme o tom samém, když píšete kosmetika . Naše sousedka to distribuuje a vím, že to má mnoho výrobků.

    Další informace


  • Znáte tento výraz?

    Dneska jsem slyšel v rádiu výraz Fafafíni v souvislosti s ostrovam Samoa.Víte co to je?

    Další informace


  • Operace byla zrušena z důvodu omezení platných pro tento počítač. Obraťte se na správce systému



    Další informace


  • Bude tento rok Zombie tábor?

    Dobrý den, nevíte někdo, zda-li bude letos v ČR Zombie tábor? Hledala jsem na různých stránkách s tábory apod. ale nic jsem nemohla najít. Děkuji za případné odpovědi.

    Další informace


  • Budete využívat a doporučovat tento nový web? www.nechybujte.cz

    a href"http://www.novinky.cz/domaci/313850-po-15-letech-prace-vznikl-web-nechybujte-cz.html" rel"nofollow" http://www.novinky.cz/ hellip /a

    Další informace


    ANGLIČTINA: Taky vás už tento problém někdy potkal?

    Zatím jsem jenom narazil na frázi Dead a Dad(a myslím si že jich je i víc)protože když je vyslovíme tak zní skoro stejně což mě dost zaráží protože žádné slova v čeština se nevyslovují stejně

    Další informace


  • Proč je vysoký krevní cukr nebezpečný?

    Proč je při cukrovce (porucha zpracování cukrů z krve hromadění) závadné mít mnoho cukru v krvi? A nebo pro jedince, který nemá cukrovku proč není vhodné jíst přeslazená jídla? Na co má vliv zvýšené množství cukru v krvi?

    Další informace


    Použila jsem tekutý obvaz a nejde dolů... nevíte někdo, jak ho dostat dolů?

    Dávala mi ho maminka kamarádky, takže nemám příbalový leták... :)Mám to na noze už týden...A použili jsme Akutol...Nejde to vůbec dolů a mám tam špinavý flek...

    Další informace


    Normální cukr v krvi je do 5,6 mmol/l. Když má někdo 5,8 nemá diabetes, proto hledám bylinky při úpravě stravy Mosoj!

    Když má někdo na lačno v krvi 5,8 mmol/l je stále zdravý člověk nebo hypochondr.Důležité je také na jakou hladinu stoupá hodnota glukozy po jídle a jak vychází hodnota glykovaného hemoglobinu !!!Nicméně bylinky vám neuškodí.

    Další informace


  • Vylítne cukr při mrtvici?

    Může cukr vylítnout při mrtvici?

    Další informace


    Tekutý chrom



    Další informace


    Co mají rádi moli? Vodu, cukr nebo citrón?

    Abych to nějak vysvětlil, nedávno sem otevřel skříň kde schovávám oblečení na zimu, a vyletělo z ní hejno roztomilých, lehce retardovaných motýlků. Koupil jsem si tedy v krámě mololapku a pověsil ji na lustr. Za tejden se nepřilepil ani jeden. No a někdy ve středu ráno sem si dělal šťávu s citrónem, dal sem si to do půlitru, pak sem si došel do schránky pro poštu a když sem se ve čtvrtek večer vrátil, tak v limonádě plavalo asi 20 mrtvejch molů. Co jim teda tak moc chutná, že byli ochotný udělat to, čeho by se ani Velký Kole neodvážil? Cukr, voda nebo citrón?PS: Myslím že už se mi tohle v minulosti párkrát stalo, akorát sem si toho prve nejspíš nevšim zavčas... Zřejmě odtud se vzalo to úsloví cítit motýlky v břiše .

    Další informace