• zrušení trvalého bydliště - poradna, odpovědi na dotaz

    Na této stránce naleznete veškeré odpovědi na dotaz na téma: zrušení trvalého bydliště. Hledáme pro vás ve více než 500 000 odpovědích. Dále zde naleznete další zajímavá související témata.

    Další informace

  • Další témata a dotazy - zrušení trvalého bydliště

  • Změna trvalého bydliště - pas



    Další informace


  • Když budu měnit trvalé bydliště v rámci Prahy, musím na odbor dopravy?



    Další informace


    Jak na změnu trvalého bydliště?



    Další informace


  • Zrušení trvalého příkazu

    Jak mám zrušit trvalý příkaz v ČSOB internet bankovnictví?Splátka je vždy k 15 dni v měsíci a potřebuji ho ukončit.Ale mně to nejde....co dělám špatně?Musím jít do banky a tak to zrušit?Nebo mám počkat až zase do dubna,jelikož v březnu platba odešla.

    Další informace


  • Zrušení trvalého bydliště a co dál?

    Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, pokud mi bude zrušené trvalé bydliště v bytě v osobním vlastnictví a jsem tam vedena jen jako družka, mám nárok od majitele bytu požadovat náhradní bydlení? A pokud ne, jakým způsobem se chránit, abych nezůstala bez ničeho. Existuje nějaká možná předběžná smlouva, aby se tomu dalo předejít, kdyby se to do budoucna uskutečnilo? Děkuji za pomoc

    Další informace


    odhlaseseni z trvaleho pobytu na kterem 10let nebydlim

    a kdyz jsem chtel at me nahlasi na radnici tak mi rekli ze to nejde a nerekli mi duvod proc tak mam stale trvaly pobyt na kterem vubec nejsem

    Další informace


    Bydlim v pronajatem byte,mam pejska štěnatko a prosim o radu kde ho přihlasit.Trvale bydliště mam u rodiču.

    A tam ho chci přihlasit, ale nevim jestli to potvrzeni a znamka budou platit při připadne kontrole v mistě kde přechodně bydlim.Děkuji

    Další informace


    Bydlím s přitelkyní a její dcerou, mám také nárok na slevu na dani, když není moje? Všichni máme stejné trv.bydliště

    NEMÁTE !Slevu na dítě si můžete uplatnit jen na SVOJE dítě.Doplňuji:Na základě správného upozornění Jambalayadoplňuji svoji polovičatou odpověď..., že slevu lze uplatnit i na dítě, které není vlastní, ale jedná se o dítě stávajícího MANŽELA(ky), které s vámi ale žije ve společné domácnosti. Tedy pisatel dotazu má stejně smůlu :-( § 35c zákona o daních z příjmu(1) Poplatník(...)má nárok na daňové zvýhodnění na vyživované dítě žijící s ním v DOMÁCNOSTI(6) Za vyživované dítě se považuje dítě:- vlastní- osvojené- dítě v péči(...)- dítě druhého Z MANŽELŮ- vnuk (vnučka)

    Další informace


    přehlášení trvalého bydliště

    Dobrý den, může si člověk přehlásit trvalé bydliště na městský úřad, je-li polovičním vlastníkem nemovitosti, kde má trvalé bydliště doposud nahlášeno?

    Další informace


    jak udělat trvalé bydliště na městském úřadě budu totiž bydlet v pronájmu ale tam mi trvalé bydliště neudělají

    1) Sebrat se,2) jít na úřad.EDIT: S Hladou tentokrát nesouhlasím. Na adrese ohlašovny může mít trvalý pobyt každý, kdo o to projeví zájem.To, že na základě nájemní smlouvy si lze trvalý pobyt nahlásit do místa nájmu, je ale samozřejmě pravda.

    Další informace