• 2000 spamů denně - poradna, odpovědi na dotaz

    Na této stránce naleznete veškeré odpovědi na dotaz na téma: 2000 spamů denně. Hledáme pro vás ve více než 500 000 odpovědích. Dále zde naleznete další zajímavá související témata.

    Další informace

  • Další témata a dotazy - 2000 spamů denně

  • Kolik spíte hodin denně?



    Další informace


    Když v e-shopu lze nakupovat 24 hodin denně, proč zaměstnanci e-shopu nepracují nonstop ?



    Další informace


    Je šprt člověk ,který se učí v deváté třídě 4 - 5 hodiny denně?



    Další informace


  • Kolik vozů Peugeot 5008 PREMIUM 1.6 HDI 112K MAN6 smontují denně na montážní lince?



    Další informace


    Kolik nákladních vlaků denně vyjíždí v ČR?



    Další informace


    AUTO do 300t denne 130 km



    Další informace


  • Kolik se dá průměrně denně sníst meruněk, aniž by to začalo být škodlivé pro tělo?

    Obrázek: a href"https:/ixabay.com/cs/meru%C5%88ky-meru%C5%88ka-ovoce-sladk%C3%BD-1522680/" rel"nofollow" https:/ixabay.com/ hellip /a

    Další informace


    Denně děláme jednu ze dvou věcí: buď upevňujeme své zdraví, či podporujeme nemoc. Porušíme-li, sypeme si popel na hlavu?

    Autorkou citátu “Denně děláme jednu ze dvou věcí: buď upevňujeme své zdraví, nebo podporujeme nemoc” je Adelle Davisová.1. Platí Zdravá výživa – základ zdraví! Nebo všeho s mírou, protože nadměrné jídlo překáží bystrosti ducha?2. Nebo má pravdu Mark Twain „Jediný způsob, jak si uchovati zdraví, je jíst, co nechceš, pít, co nemáš rád a dělat, co se ti nelíbí.“ a href"https:/ixabay.com/cs/cigareta-nedopalek-cigarety-zadek-484256/" rel"nofollow" https:/ixabay.com/ hellip /a

    Další informace


  • Kolik hodin denně pracují společnosti typu lovci a sběrači?

    Málo. Cituji Johna Greena: Antropologové studující poslední zbývající společenství lovců-sběračů si všimli, že tráví daleko méně času prací než my a věnují daleko více času umění, hudbě, vyprávění příběhů a (vložte roztomilý výraz pro sex zde).

    Další informace


  • zařazení emailu do SPAMU



    Další informace


    výmaz příchozích emailů (spamu)

    Dá se nějak hodit email do koše, tak, aby mi z dotyčného emailu už nic nechodilo? Neustále mi chodí spamy z jednoho emailu - nejde se ani nijak odhlásit.. vůbec nevím co to je.. zkoušela jsem otevřít a hledala jsem nějaké odhlášení a to bylo pravděpodobně ještě větší chybou a teď mi denně chodí i 15 emailů... Nevíte co s tím? Nějak to zablokovat apod? Je to možné? Díky mocDoplňuji:Mám email na seznamu - můžete mi prosím poslat popis, jak to zrušit? A ne jen dá se to apod.. Díky moc

    Další informace


    muj mail chodi prijemcum do SPAMu, neni ale v blacklistech



    Další informace


    Můžu udělat něco pro to, aby mi Seznam neházel do spamu maily, co tam evidentně nepatří?

    Schránku si rušit nechci, jsem už na ni zvyklá. Ale mám pocit, že tuhle lahůdku se selekcí mailů mi Seznam dělá čím dál tím častějc. Jednou za čas spamovou složku čistím, jenže ještě než ty maily smažu, musím vždycky jak trotl mail po mailu celou složku projít a zkontrolovat ručně , jestli tam nááhodou není šouplý i nějaký normální mail. Už mě to docela unavuje a otravuje, protože jednak je to práce navíc, a jednak se mi tu a tam stane, že nějaký normální mail mezi vším tím spamem přehlídnu, spamy definitivně smažu...a spolu s nimi i ten mail normální . Že jsem smázla něco, co jsem neměla, se pak dozvídám po několika dnech i týdnech, kdy mě lidi upomínají, že jsem jim ještě neodpověděla na to a to.Fakt nechápu, na jakým principu Seznam ty maily filtruje, protože 100 mailů od odesílatele XY mi doručí v pohodě, ale ten 101. mi MUSÍ prsknout mezi spam... Já takovou podpásovku samozřejmě nečekám, dál čekám na avizovaný mail, mail nejde... No kde by mě napadlo koukat do spamu, že jo...Přitom spam jak vyšitý mi vesele plní doručenou poštu...Dá se s tím něco dělat? Poradíte mi, prosím?Díky moc za jakýkoliv užitečný tip :)

    Další informace


    Jaký poštovní server pro filtrování spamu?



    Další informace


    Dá se bojovat proti spamu spamem?

    Učinil jsem ted jedno takové opatření, a to že server který mi denně posílá reklamní sdělení a nejde to nikde vypnout, tak místo toho abych si vytvořil filtr, že se mi ty maily budou posílat rovnou do koše, tak jsem si vytvořil filtr tak, aby se jim přeposílaly tyto maily zpátky na jejich centrální adresu (info@...) Myslíte že to bude fungovat a že mi přestanou ty spamy posílat?A co kdybychom se domluvili, že to takhle budeme dělat všichni, že si tam nastavíme automat že to půjde štandopéde zpátky? My, což znamená dejmetomu 100.000 jednotlivců, ten jeden či dva mejly od té jedné určité firmy denně zvládnem, ale co budou dělat oni, když jim po každém takovém odeslaném spamu dojde 100.000 spamů nazpět a to na jejich zákaznickou podporu? Aha?!

    Další informace


  • Jaká moc často bych měla jako začátečnice cvičit denně? maximálně?

    Spíš záleží kolik fyzicky zvládnete.Po cvičení sice máte být unavená, ale přejemně a ne být ve stavu, aby pro Vás letěl vrtulník zdravotní záchranné služby.

    Další informace


  • Kolik hodin denně spíte?

    Já,když mám pracovní víkend,tak asi 5hodin a mám pocit,že se nikdy nevyspím.Dělám na směny,takže o nějakém režimu nemůže být řeč.

    Další informace


  • Kdybych pil celé dny jen Coca Colu třeba 4 litry/den a jedl jen minimalně 1x denně. Přibýral bych na váze? (teoreticky)

    -minimálně, nebo maximálně?...teoreticky ani prakticky neznám nikoho, kdo by byl tlustý z konzumace jen cukru, ani nikoho, kdo by díky jen cukru přibral (viz obsah cukru v C-C)... ani si nějak nedovedu takového člověka představit... kromě toho, že by měl zkažené zuby... :o) na druhou stránku- neznám spoustu věcí...... podle mě by spíše než na Cole záleželo na onom jídle- v podstatě, kdyby to byl mega talíř přetékající tučným jídlem, vzhledem k neuvedenému pohybu to asi nejen teoreticky možné je... Ono nejde jen o ten cukr, ale i o to, co s tím cukrem jde ruku v ruce... tučné sladké zákusky, tučné sladké sušenky, tučný pocit hladu po odeznění cukrové stimulace ...Takže- budete-li pít celé dny jen Coca Colu, třeba i 4 litry/den a sníte k tomu jednu mrkev, teoreticky nepřiberete. Sníte-li k tomu cokoliv v maximálním množství, přiberete i po vodě... Prakticky bych toto zkoušela jen pod lékařským dohledem...Jinak teoreticky i prakticky- nárůst tělesné hmotnosti je pravidlem při větším příjmu energie než jejím výdaji... Coca cola má 1800 kJ v jednom litru a minimální energetický výdej průměrného člověka je prý při běžné denní aktivitě asi 7600 – 12600 kJ/24 hod (oba údaje beru z webu)...a teoreticky i prakticky po druhé- člověk ke svému životu potřebuje všechny živiny... opravdu...

    Další informace


    Je mi 14 a měla jsem sex a byl bez gumy a měla jsem dostat menstruaci, jenže ja ji mam třeba hodinu denně a pak nic.

    V tomto případě bych ti poradila zajít s mamkou na gynekologii a laskavě na sebe dávat příště větší pozor .Gynekolog tě vyšetří a doporučuji ti když tam budeš a chceš mít sex nechat si napsat antikoncepci.Pokud jsi těhotná to my ti tu bohužel neřeknem už dopředu tě lituji ,protože ve 14 letech to není žádná sranda stát se matkou.

    Další informace


  • Je možný, aby strakapoud odněkud zdaleka přilétal datlovat do stromu denně přesně v 11.00 hodin?

    Je něco podobnýho známo?

    Další informace