Co budete zítra vařit? - poradna, odpovědi na dotazNa této stránce naleznete veškeré odpovědi na dotaz na téma: Co budete zítra vařit?. Hledáme pro vás ve více než 500 000 odpovědích. Dále zde naleznete další zajímavá související témata.Další informace |
nevim co mam varit.poraditemi nekdo ?Další informace |
Kdyby se hned zítra konaly volby,kterou stranu by jste volili?Další informace |
Je třeba nějak speciálně uchovávat vzorek krve, který po odběru povezu autem cca 30 minut ve 20-25stupňové teplotě?Další informace |
Budete zítra od 10 hodin ráno sledovat na zpravodajském kanálu ČT24 české televizi Inauguraci prezdenta Miloše ŽemanaDalší informace |
Troufli byste si z fleku vařit v kuchyni společného stravování?Otázka je směřována na ty, co s vařením třeba od 300 porcí nemají žádné zkušenosti a vaří jen doma.Další informace |
Proč tolik vadí když ženu nebaví vařit?Je mi 17.Nikdo mě vařit neučil.Zkoušela jsem to, ale nebaví mě to.Přítel mi to vyčítá a ubližuje mi tím.Další informace |
Jaká je dlouho se má vařit vajíčko na měkko ???Já jsem vyzkoušel metodu ve varné konvici, která se vymyká popisovaným receptům i časově, ale výsledek je překvapivě dle požadovaného stupně, od měkka až natvrdo.(Vkládají se ještě před zapnutím do studené vody, množství - v pohodě třeba i od 1 vejce do 6).Další informace |
Jak vařit na indukční ploténce, aby se nezapínal, nebo co nejméně, hlučný ventilátor?Další informace |
Jak vařit kynuté knedlíky v konvektomatu (recept)Těsto zpracujeme běžným způsobem. Vytvarujeme knedlíky, váhu přizpůsobíme svým potřebám. Knedlíky naskládáme na tukem vymazané vložky na knedlíky, nebo děrované gastronádoby hl. 40 mm. Maximální množství je 5 ks po 0,5 kg na jednom plechu. Necháme rozehřát konvektomat a knedlíky vložíme tak, aby nad plechem byla mezera (každý druhý zásuv). Nastavíme parní provoz na teplotu 95 - 99°C a čas 25 - 30 minut. Uvařené knedlíky vytáhneme, potíráme vodou a nemusíme je propichovat.Další informace |
Jak pomalu vařit maso bez pomalého hrnce?Dobrý večer, chtěl bych vyzkoušet metodu pomalého vaření, ale nemám k dispozici pomalý hrnec . Poradí někdo jak toudělat bez něho např. na plynovém sporáku? Díky předem, PavelDalší informace |
Jak dlouho se má vářit špagetová dýně?píchni do ní vidličkou- poznáš zda je vařenástačí 15-25min podle toho zda vaříš celou či nakrájenoukaždý má rád jinak vařenou - dej pozor aby se ti nerozvařila ,pak je to bez chutiDalší informace |
Jak dlouho mám vařit fazole??Jak dlouho se mají správně vařit fazole na guláš nebo polívku???Další informace |
Domaci pletova maska. ? Mate nejaky recept . ? Abych byla nejpozdeji zitra hezka. ! :-) -iv-Ad jami - maska s vlasy (na 7. poli) vypadá slušně a hlavně je na počkání.Další informace |
Kdy zítra vyjde první hvězdička?Jde mi o časovou koordinaci zahájení štědrovečerní večeře, jež má podle tradic nastat právě tímto okamžikem.Zatím se nám nikdy nepodařilo se shodnout.Další informace |
Jak je to zítra se st. svátkem? Můžu jít sekat trávu, nebo je to rušení klidu nebo tak něco?... záleží, jak je to u vás na obci zavedeno místní vyhláškou ...Další informace |
Kde budu moci zitra online sledovat Velkou Pardubickou?Doporucte prosim vice kanalu, urcite se to bude zase sekat...Další informace |
Co je levnější? Vařit vodu v konvici nebo na sporáku?Sice je určitý rozdíl zda je sporák elektrický nebo plynový, ale v zásadě je vaření v konvici levnější, protože spirála je v přímém kontaktu s vodou a nedochází k takovým zbytečným ztrátám.Doplňuji:Ad pariskiki, cena plynu je levnější než elektřina, navíc u elektrického ohřevu je to měřitelné a tudíž přímo srovnatelné.Tvůj zdroj - z hlavi je opravdu úsměvný.Takže rekapitulace:1) nejlevněší - konvice2) plynový sporák (hořák) - dražší3) elektrický sporák - indukční nebo keramická deska - ještě dražší4) el. sporák, odporová plotýnka - nejdražšíDalší informace |
Dobrý večer,mám zítra umět do školy pěti veršovou básničku a vůbec nevím jakou si mám vybrat.Poradili by jste mi prosím,jakou jednoduchou,ale zároven i krásnou básničku?Další informace |
Vařit neznámou vodu pět minut, anebo jen do bodu varu?Jednou se dozvím, že neznámou vodu stačí vařit do bodu varu - že v tu chvíli je již pitná. A jinde zase píší, že to chce alespoň pět minut ve varu. Tak jak?Mám další údaj - minutu při varu, 2 minuty při 85°C. Tak jsem z toho blázen... Samozřejmě bude jistější těch pět minut, ovšem dvacet? Bavím se o vcelku pitné vodě (evropská říčka, led, ...). A co vím, nejrozšířenější tropické viry/bakterie zmírají ihned při varu.Další informace |
Je lepší vařit potraviny na páře, nebo v H2O?Doplňuji:Myslím jako když napařuji knedlíky anebo vařím cele ponořené ve vodě.Další informace |
|