• Co je to za číslo, které mi před 7. hodinou volalo? toto číslo mně 1 volalo.číslo zní 972762114. - poradna, odpovědi na dotaz

    Na této stránce naleznete veškeré odpovědi na dotaz na téma: Co je to za číslo, které mi před 7. hodinou volalo? toto číslo mně 1 volalo.číslo zní 972762114.. Hledáme pro vás ve více než 500 000 odpovědích. Dále zde naleznete další zajímavá související témata.

    Další informace

  • Další témata a dotazy - Co je to za číslo, které mi před 7. hodinou volalo? toto číslo mně 1 volalo.číslo zní 972762114.

  • jak co nejšetrněji strávit chvíle mezi 18 - 20 hodinou, pokud je moje milá slovenka?



    Další informace


    Teda jo, u nás to už 20 minut zní jako za války. U vás taky?



    Další informace


    Která česká přijmení zní dobře i v angličtině?



    Další informace


  • Opakovaně mi volalo toto číslo 383130111. Můžete zjistit, jaký je to uživatel a odkud?



    Další informace


  • Neznáte někdo název písně, která zní v reklamě doktor MAX?

    Jestli máš na mysli tu jejich poslední reklamu, tak je to : Smile like you remember me od Michaela Wookeyho a pochází z alba Gun Gala. :-) a href"https://michaelwookey.bandcamp.com/track/smile-like-you-remember-me" rel"nofollow" https://michaelwookey.bandcamp .com/ hellip /a

    Další informace


    Mají podle vás Slováci příšerné dabéry? A jak Slovákům zní po hlase ti naši profíci?

    Slováci mají nějaké dabéry? :-o

    Další informace


    Jak zní celý text písně Sherlocku zapal si lulku a začni na housle hrát? Kdo je autor?

    Fragmenty písně jsou : Alibi nechybí, jsou tu však pochyby, služební nadšení nestačí k zatčení, a potom volá bezradný Scotland Yard po mnoho nocí a dnů, Sherlocku zapal si lulku a začni na housle hrát, a záhy záhady půlku budou tví čtenáři znát, Sherlocku s doktorem Watsonem, až se před záhadou voctnem ... atd.Doplňuji:PS. :Pátral jsem více směry a z jednoho českého webu o Sherlocku Holmesovi jsem dostal velmi potěšující odpověď, kterou si zde dovolím opublikovat:Autorem by měl být Petr Skoumal,byla to úvodní/závěrečná písnička čechurovské série dvacetiminutových příběhů pro dětský pořad Meteor ....Vyšlo to na CD 15 případů Sherlocka Holmese a 15 případů Sherlocka Holmese podruhé, na prvním je jen na začátku a na konci, na druhém mezi každou povídkou.Na obou CD je myslím jen jedna verze, ale v rozhlasu, jak šel čas, ji vysílali v několika aranžmá, jestli si dobře pamatujiPVA zde je text písně :Alibi nechybí,jsou tu však pochyby,proč ne a co kdyby,důkazů není.Tajemné zločinydál děsí metropoli,služební nadšenínestačí k zatčení.A potom volábezradný Scotland Yardpo mnoho nocí a dnů:Sherlocku zapal si lulkua začni na housle hráta záhy záhady půlkubudou tví čtenáři znát.Pak s věrným doktorem Watsonempo stopě té se dejSherlocku zapal si lulku,Sherlocku na housle hrej.

    Další informace


    Jak se jmenuje úvodní píseň, která zní v baladě Svatební košile, z filmového zpracování Kytice?

    Jak se jmenuje píseň, která zazní v úvodu básně Svatební košile?

    Další informace


  • Také vás dostávají cizinci co se snaží mluvit česky ? zní poté jak vietnamci co tu žijí chvíli

    Mě dostávají spíš Češi, když se snaží mluvit (a psát) česky a selhávají na plné čáře. Mrk mrk.

    Další informace


    Které tísňové číslo bylo na policii - veřejnou bezpečnost před 46 lety?

    V pořadu Policie v akci bylo sděleno, že minulý rok (chápejme 2017) linka 158 oslavila 45. výročí. Z toho plyne, že na toto tísňové číslo se lze dovolat od roku 1972.Na které číslo dříve Veřejné bezpečnosti se volalo před rokem 1972?

    Další informace


    Jak zní celé rozpočítadlo Ententyky dva špalíky?

    Vše co jsem našla na netu je krátké, říkali jsme to delší, ale už nevím jak. Ententýky dva špalíky, čert vyletěl z elektriky. Bez klobouku bos, narazil si noc. Tuze ho to bolelo, narazil si koleno. .....???? Říkám to teď malému, aby nechytal do zásuvek a nevím, jak to vlasntě končí. :-). Děkuji za odpovědi.Doplňuji:Zatím jsem tu naši verzi nenašla, ale moc díky za reakce, nasmála jsem se a asi to nějak upravím podle vašich odpovědí. Kdyby ještě někdo měl další verzi, šup sem s ní. Je zde viděť lidová tvořivost. :-)

    Další informace


    Jak vypadá nebo jak zní posupný smích?

    Potřeboval bych rychle vědět, jak vypadá nebo jak zní takzvaný posupný smích . Četl jsem tento výraz v jedné knize od Čechova, díval jsem se na interneta a je to prý standartně užívaný výraz. Bohužel nikdo ze známých neví o co jde.

    Další informace


  • Hraji hru Forge of Empires. Nikdy to po mně nechtělo aplikace Adobe, proč to po mně chce tu aplikaci? A kde ji stáhnout?

    Proč ji chce, to ti neřeknu.Adobe je výrobce aplikací - přehrávače flash, prohlížeče PDF atd. Tam si vyber tu, kterou vyžaduje.

    Další informace


  • Může za mne podat trestní oznámení pro podvod jiná osoba, např. advokát nebo právník a řešit vše za mne?

    Potřebuji to kvůli diskrétnosti mé osoby.

    Další informace


    Jak dostat pritelkyni z bytu ma umne trvali pobit smlouva najemni zni na mne dik honza

    Nechte si někým -kdo ovládá základy gramatiky- sepsat výpověď nájemní smlouvy a expřítelkyni tam nechejte vlastnímu osudu.hezký den

    Další informace


  • Proč některé menší děti řvou až tak, že to zní, jako když je někdo na rohy bere?

    Dávají prostě o sobě vědět a něco si vynucují. Jsou k tomu patřičně vybavené, řev je jejich jediná zbraň, žádnou jinou nemají. Nepamatuji si už, kde jsem tuto informaci získal, ale jejich řev je prý co do síly srovnatelný se zvukem sbíječky.Já tomu věřím, měl jsem to doma :-)

    Další informace


    Co byste dělali, kdybyste zjistili, že vaše dítě volalo na linku bezpečí?

    Jako rodiče, co s takovým dítětem, které nejeví žádné známky ubližování, docela v pohodě i ve škole a prostě nejakym zpusobem zjistite, že třeba hodinu volalo na linku bezpečí? Dejme tomu, že je dítěti tak 7-12 let. Jakým způsobem se ho na to zeptat, či nejak sledovat, prohledávat věci?

    Další informace


  • Jak zní definice, životního způsobu? A jaký je rozdíl mezi, životním způsobem a životním stylem?

    Z internetu:Pokus o vymezení pojmu „aktivní životní styl“Zdeněk ValjentÚstav tělesné výchovy a sportu, ČVUT v PrazeSouhrnAutor se ve svém článku zabývá vymezením termínu Aktivní životní styl. Poukazujena fakt, že ve vědecké literatuře dodnes neexistuje odborný konsensus ve vymezení pojmuživotní způsob a životní styl také pojem Aktivní životní styl je chápán nejvíce jakosynonymum k pojmu „zdravý životní styl“, resp. jako životní styl spjatý s pohybovouaktivitou.Pokusil se proto na základě studia odborné literatury odpovědět na otázku: „které činnostilidského života považujeme za stěžejní v tom smylu, aby člověk žil „aktivním životnímstylem“?Složky Aktivního životního stylu pak rozdělil do dvou oblastí :1. biologické- pohybová činnost, zdravá výživa, rizikové faktory2. psychosociální- duševní rovnováha, sociální prostředí, osvětová a vzdělávací činnost,technologický pokrok, preventivní zdravotní péče.Definoval pak Aktivní životní styl jako systém důležitých činností a vztahů a s nimiprovázaných praktik zaměřených k dosažení plnohodnotného a harmonického stavu mezifyzickou a duševní stránkou člověka.Klíčová slovaSociologie, sport, aktivní životní styl a href"http://cs.wikipedia.org/wiki/Životní_styl" rel"nofollow" http://cs.wikipedia.org/ hellip /a

    Další informace


  • ještě mně zajímá slovo miasma, ale ne z medicínského hlediska.Něco jako NEPŘÍJEMNO KOLEM MNĚ ??

    Děkuji za odpovědi ke slovu Timšel. Přečetla jsem hodně učených výkladu, i Samuelův(Na východ od ráje, který mě vyhovoval nejvíc), ale zajímal mně názor lidu.Jsem tu poprvé a nevím, jak to zde funguje(ano, přečtu si nápovědník...)

    Další informace


  • Proč smrt psa zní hůř než smrt člověka?

    Dobrý den.Chtěl bych se zeptat proč například když se podíváme na film kde zemře milion lidí,téměř nic to s námi nedělá.Ale jakmile zemře pes,tak okamžitě vypínáme film.Předem děkuji za odpověd.

    Další informace