• Co to znamená Kontrolor finanční (34495)?? - poradna, odpovědi na dotaz

    Na této stránce naleznete veškeré odpovědi na dotaz na téma: Co to znamená Kontrolor finanční (34495)??. Hledáme pro vás ve více než 500 000 odpovědích. Dále zde naleznete další zajímavá související témata.

    Další informace

  • Další témata a dotazy - Co to znamená Kontrolor finanční (34495)??

  • Skryta zavada ... financni nahrada



    Další informace


  • Jak se jmenuje kancelář znalce na odhad ceny pozenku pro finanční úřad.



    Další informace


  • Financni tisen vs Cetelem



    Další informace


  • Jaký finanční produkt pro mimčo?



    Další informace


    Co konkrétně je považováno za příjmy u OSVČ (finanční poradenství)?

    Co konkrétně jsou příjmy u OSVČ (finanční poradenství)? Vyplacené provize, nebo i provize, které ještě nebyly vyplaceny a budou vyplaceny až za dva roky (kvůli ukončení spolupráce)? Předem děkuji za odpovědi.

    Další informace


  • Jakou finanční částkou přispějete, pokud je vstupné dobrovolné ?!

    Podle situace 20 -100 kč

    Další informace


  • Zvukovka - finanční odměna



    Další informace


    OT: Finanční prostituce na Tiscali



    Další informace


  • Pokud najdu poklad buďto na svý zahradě a nebo na jiném českém pozemku, bude finanční rozdíl při nároku na odměnu?

    Mám na mysli rozdíl v kačkách při nárokování odměny.Jo a jestli je v tom nějakej rozdíl, tak mě ještě zajímá jak to bude, když jej najdu na pozjemku souseda.

    Další informace


    Mám nárok na finanční ohodnocení?

    Dobrý večer,pracuji jako asistent. Minulý rok v srpnu odešel kolega, který dělal IT v naší firmě. Jeho prac. náplň se rozdělila mezi nás. Já místo něj dělám od té doby web ve svém volném čase, protože se to v práci prostě nedá stihnout. Každý měsíc dávám zaměstnavateli lísteček, kolik bylo odvedeno práce a jak dlouho to trvalo - nereaguje. Na žádném finančním ohodnocení jsme se nedomluvili, sice mi dal asi 3 nebo 4 tisíce odměny, ale to v poměru odpracovaných hodin je nic. Teď jsem byl po operaci s rukou a i poté co jsem byl doma pracoval na webu. Když mi před pár dny přišla výplatka, na které nebyla ani koruna navíc, tak mi došly nervy. Udělal jsem chybu, vím, měl jsem se s ním domluvit na penězích. Byl to ústní příkaz - není na to papír.Mohu po něm žádat proplacení odpracovaných hodin nebo aspoň nějakou finanční náhradu?Děkuji,kajicek94

    Další informace


    Kam jinam, když ne na finanční úřad?

    V únoru jsem rozvázala PP s bývalým zaměstnavatelem... Následně jsem od něj obdržela Potvrzení o zdanitelných příjmech, výplatní pásku a Evidenční list DP, které se vůbec nezakládají na skutečnosti. Na doporučené dopisy o nápravu nereagovali, tak jsem se obrátila na finanční úřad, kde mi bylo ale doslova řečeno: To není naše záležitost, v těch papírech si můžete napsat co chcete, když si je každý rok vycucáte z prstu, vyjde to nastejno... . Asi jsem se neměla nechat tak odbýt, ale v tu chvíli jsem byla onou větou celkem šokovaná a prostě odešla... Firma již neexistuje, býv. majitel jakoukoliv komunikaci odmítá, FU mi moc nepomohl, tak kam jinam se obrátit...? Protože v podstatě příští rok budu podávat daňové přiznání, které se nebude zakládat na skutečnosti a doplácet/nechávat si vracet daně z vymyšlených čísel...předem děkuji za radu...

    Další informace


    Jaké lidi obvykle soud zbaví způsobilosti k právním úkonům ve finanční oblasti?

    V právu na OA jsme se učili, že do této skupiny obyvatel patří například gambleři, kteří trpí alkoholismem.Podle mě by soud uvažoval o zbavení svéprávnosti k právním úkonům ve finanční oblasti u těchto lidí:- notoričtí gambleři- těžcí alkoholici (3. a 4. stupeň alkoholismu)- marnotratní lidé (např. shopoholici)- lidé, kteří se vlastní vinou dostali do exekucepoznámka: Jedná se pouze o můj osobní názor.Jaké jsou podle vás podmínky, aby někoho soud zbavil svéprávnosti v oblasti financí? Co musí takový člověk splnit?

    Další informace


    Finanční pomoc v nouzi

    Narkoman s nařízenou ambulantní léčbou po propuštění z vězení, kde si za krádeže odpykal 15 měsíců, se rozhodne pro léčbu v psychoterapeutické komunitě s předpokládanou dobou pobytu 6 měsíců - 2 roky. Měsíční poplatek činí 5000Kč za ubytování a léčbu, cca 1000Kč za stravu. Jedná se o osobu zcela bez majetku a finančních prostředků.Má ze zákona nárok na finanční pomoc? Je taxativně stanovená její výše a členění?

    Další informace


    Existuje nejaky postih za to, kdyz firma nema na justici finanční vykazy?

    Slyšeli jste o nějaké firmě, která za to uz dostala postih? Jak a kde lze firmu udat, ze tam výkazy nemá?

    Další informace


  • Financni podpora pro dite svereno do pece prarodicu...???

    ahoj.mam tezce nemocnou dceru.je upoutana na voziku ,potrebuje stalou peci,bere duchod.zet je nezamestnany alkoholik a vse vypada tak ze si 15letou vnucku budu muset vzit k sobe.mam narok na nejakou financni pomoc?

    Další informace


  • Je dobrý nápad, že poskytuji zadarmo finanční poradenství učitelům a žákům na škole, kde se učím?

    Mám na to školu (poznámka: Vystudoval jsem OA.), byl jsem nejlepší žák třídy z ekonomiky a byl jsem společně s týmem druhý v okresním kole v soutěži Finanční gramotnost. Navíc se o ekonomii zajímám už od čtrnácti let a podle mého finančního poradce jsem v některých oblastech lepší než on.Učitelům, ke kterým mám dobrý vztah a žákům, kteří patří mezi mé lepší známé a kamarády, poskytuji výdajové finanční poradenství, které se skládá z asi 60-ti otázek. Po jejich zodpovězení vyhodnotím, kde by měli šetřit, pošlu jim zprávu ve Wordu a k tomu i automatickou prezentaci.Myslíte si, že bych měl v tom pokračovat, nebo bych s tím měl přestat? Na tohle mám alespoň kvalifikaci narozdíl od poskytování psychologického poradenství.

    Další informace


  • GAMBLERSTVÍ! Existuje odkaz, kde se dá stejným způsobem hrát jako v hernách, bez rizika finanční ztráty?

    Elku,hodně štěstí-kdyby se přeci jen zadařilo,dejte vědět!

    Další informace


  • Co je náplní práce: kontrolor kvality ve strojírenství?

    Dobrý den, prosím vás ,zítra jdu na pohovor do firmy Rietter a jdu se ucházet o pozici kontrolor kvality ,moc vás prosím poraďte mi co takový kontrolor kvality dělá ve strojírenské výrobě a jakými nástroji měří. Moc vás prosím o pomoc ještě dneska,Děkuju mockrát.

    Další informace


  • Mohu si při darování krevní plazmy dát další termín i za méně jak 14 dnů, např. už za 10 dní? (finanční důvod)

    Dát termín si můžeš jaký chceš, ale neodeberou ti jí dříve, než za 14 dní po předchozím odběru. Ani finanční důvody je neobměkčí.

    Další informace


    Je možné žádat finanční náhradu za můstek, když mi nevyrostly druhé zuby??



    Další informace