• cukrový kvas - poradna, odpovědi na dotaz

    Na této stránce naleznete veškeré odpovědi na dotaz na téma: cukrový kvas. Hledáme pro vás ve více než 500 000 odpovědích. Dále zde naleznete další zajímavá související témata.
  • Další témata a dotazy - cukrový kvas

  • Švestky,šarka a kvas



    Další informace


    Domaci palenka - založit vlastní kvas



    Další informace


  • jaky druh hrusky je vhodny na kvas?



    Další informace


  • Jakou chut má kvas - nápoj?

    Mám na mysli nápoj z chleba.Pili jste ho někteří z vás?

    Další informace


    Jake je nejlepsi cukrovy na vanoce

    Každý má to svoje.Já mám nejraději klasiku. Vanilkové rohlíčky a pracny a vosí hnízda a linecké a kokosové a rumové kuličky a plněné ořechy a a a a a všechno :-)) mňáááááám

    Další informace


    Co je cukrový sirup?

    Je ho zapotřebí do jednoho receptu na drink (koktejl). Nevím, co to je a ani, kde se to dá koupit.

    Další informace


  • Jak zlikvidovat stary ovocny kvas



    Další informace


  • jak dlouho mohu uchovávat švestkový kvas před pálením?

    Na výrobu slivovice se používá kvas. Ve vhodné nádobě kvasí zralé ovoce nejméně 6 týdnů, při domácí výrobě se část ovoce vypeckuje a pečlivě se odstraňují stopky a nahnilé plody. Výroba se provádí v pálenici.Výroba slivovice na Valašsku: Čisté zralé plody slivoně se uloží do sudů (dřevěných,nebo dnes většinou plastových) a nechají se zhruba 6 až 8 týdnů kvasit. Doba kvašení je závislá na teplotě, cukernatosti plodů a množství v jednom sudu. Cukernatost se měří moštoměrem při založení kvasu a při jeho dokvašení. Rozdíl nám dá orientační odhad o množství alkoholu v kvasu.(Net)

    Další informace


  • Kvas chyta plisen



    Další informace


  • cukrový kvas



    Další informace


    sušené kvasnicena cukrový kvas



    Další informace