Existuje rakovina tuku? - poradna, odpovědi na dotazNa této stránce naleznete veškeré odpovědi na dotaz na téma: Existuje rakovina tuku?. Hledáme pro vás ve více než 500 000 odpovědích. Dále zde naleznete další zajímavá související témata.Další informace |
Mikrovnné trouby a rakovinaDalší informace |
Rakovina vs stravaDalší informace |
RAKOVINA a CITRONDalší informace |
Potřebuju vědět obsah tuku ve dvou složkách: 1 l mléka= 3,5 % tuku, 0,2 smetany = 31% tuku.Kolik % tuku mají obě složky?Doplňuji:Prosím, existuje-li nějaký vzorec , napište ho k otázce o mléku a smetaně. DíkyDalší informace |
Jaké doplňky stravy užívat pro přibrání (tuku) na hmotnosti?Dobrý den, potřebovala bych poradit nějaký doplněk stravy na přibrání hmotnosti na váze.. nejde mi o svaly nebo něco podobného...nejsem žádná kulturistka.. Jen bych potřeebovala přibrat trochu víc tuku na bříšku, zadečku, stehnách a na prsou..Další informace |
EXISTUJE NĚCO?Je nějaky program,který by při surfování na internetu,urychlil načitání stránek?Další informace |
Ambi Pur a rakovina?Další informace |
Co požaduje žena od partnera v šestinedělí? Existuje nějaký spolehlivý bezkonfliktní postoj partnera?Je opravdu jediná varianta pomáhat, obětovat se, nechat se urážek, ponižovat vlivem popletených hormonů? Nebo existuje nějaká medicína s odstraněním náladových negativ a partnerských neshod tohoto období?Další informace |
Pokud je možno objednat si něco k jídlu, jídlo existuje, ale pokud si objednáme něco k snědku, existuje i snědek?Tedy za předpokladu, že si nebudeme objednávat nic z čeledi chřestovitých.Ad Kepler: Tři významy?V prvním významu se užívá pouze ve spojení k snědku , takže snědek jako takový se neužívá.V druhém významu je to jednoděložná rostlina, což tak nějak vyplývá i z mýho doplnění pod otázkou- čeleď chřestovité )A ten třetí? Prozradíš?Další informace |
Pokud existuje absolutní nula, existuje i absolutní teplota?Pokud beru, že absolutní nula je absolutní mráz (absolutní nula je jen teoretická teplota) -273,15°C, existuje v opačném případě absolutní teplota, které lze dosáhnout? Aby nedošlo k omylu, mám na mysli, že pokud vědci dosáhli nejnižší mechanicky dosažené teploty 450 pikokelvinů 0,000 000 000 45 K, tedy malinký kousíček od absolutní nuly, jak vysoké teploty lze dosáhnout (v +°C)?Pokud je tedy absolutní mínus teplota -273,15°C, kolik je absolutní teplota +°C?Další informace |
Lze funkční rakovina pěstovat a zkoumat i mimo živý organismus? Zhlediska možnosti výzkumu pro vědce.Další informace |
Božská částice - existuje, anebo je jen předpokládaná?V jednom odborném článku pod sebou stojí 2 odstavce - první tvrdí, že tuto částici nemůžeme pozorovat, poněvadž se velice rychle rozpadá, avšak že můžeme sledovat z ní vzniklé částice a z nich vyvozovat vlastnosti původní částice. Jenže další tvrdí, že se jen předpokládá její existence. Co si mám vybrat? :DDalší informace |
Spek v podpazi - rakovina?Další informace |
Rakovina prsou?Dobrý den..Moje máma má těžší deprese, kouří ale nepije..Bojím se , že má rakovinu prsou:/ Nevím jak to zjistit, ale tento týden by měla jít na Rentgen, prý tam chodí ženy od 45 let..Děkuji předem za odpověďDalší informace |
Na jakém oleji či tuku smažit aby to nebylo nezdravé?Názory na to, které tuky se méně přepalují, tedy jsou vhodnější n smažení, se různí. Dnes se vrací k sádlu, jinak oleje. Nejdzravější varianta je smažené pokrmy nepřipravovat. -Rada odborníka, třeba se dovíte to, co o smažení pokrmů nevíte,Z olejů je nejvhodnější (tepelně nejstabilnější) rafinovaný olivový olej používaný na smažení především v zemích v oblasti Středozemního moře. Lze použít i kvalitní řepkový olej (pokud je starší, objeví se při smažení pach, většinou rybí, způsobený rozkladnými produkty oleje).Jinak je jasné, že smažení nepatří mezí doporučované úpravy potravin z hlediska zásad správné výživy a mělo by se omezovat. Smažení je úprava pokrmu, která je z hlediska zdraví nejméně vhodná, a to z více hledisek. Spotřebuje se při něm velké množství tuku a také při něm vznikají škodlivé látky. Navíc dochází k oxidaci použitého tuku. To vede ke vzniku tzv. volných kyslíkových radikálů, tedy velmi aktivních látek, které se značnou měrou podílejí na vzniku nádorových onemocnění a nemocí srdce a cév. Ochranu proti volným kyslíkovým radikálům poskytují antioxidanty, mezi které patří třeba vitamin C, E, beta karoten, minerální látka selen, koenzym Q10 a fytochemikálie (například lykopen, kvercetin, lutein a indol). Tyto antioxidační látky se nacházejí především v syrové zelenině a ovoci, proto se doporučuje jíst ke smaženým nebo pečeným jídlům velký zeleninový salát. a href"http://www.viscojis.cz/zachazeni-s-potravinami/zpracovani-potravin/259-smaeni" rel"nofollow" http:/Další informace |
Kolik cukru, tuků, bílkovin by měl denně člověk přijmout?Vyvážená strava by měla obsahovat 25-30% tuků, 60% sacharidů a 15% bílkovin.Další informace |
Je rakovina dědičná?Když mi umřela matka i děda na nádor v oblasti hlavy,který je zhoubný mohu to zdědit já nebo moje děti?Máme se nechat geneticky vyšetřit?Prý je to v genech.Další informace |
Jak se zbavit tukuJak nejlépe zhubnout břišní tukDalší informace |
Když běžně existuje roztoč, existuje taky nějaký takový vytoč?Nerad bych nějak provokoval anebo tak, ale otázka by mně fajně zapadla do kategorie hmyz a paraziti, kdyby tady NĚJAKÁ TAKOVÁ byla! )Další informace |
Byl tatzelwurm ještě někdy v nedávné době pozorován? Myslíte si,že existuje?naposledy snad byl spatřen jak se píše kolem r. 1926-8 zde jsem našla pěkné zajímavosti o něm a href"http://klubavalon.iplace.cz/thema/temata/kryptozoologie/tatzelwurm" rel"nofollow" http://klubavalon.iplace.cz/ hellip /aDalší informace |
|