• Granátové jablko - poradna, odpovědi na dotaz

    Na této stránce naleznete veškeré odpovědi na dotaz na téma: Granátové jablko. Hledáme pro vás ve více než 500 000 odpovědích. Dále zde naleznete další zajímavá související témata.

    Další informace

  • Další témata a dotazy - Granátové jablko

  • Nevíte, k čemu slouží obrovské dveře, které jsou při výjezdu po levé straně parkoviště Zlaté jablko Zlín?



    Další informace


  • Co se stane, jestliže dám do mikrovlnné trouby naprosto vysušené jablko?



    Další informace


  • Když se peče celé sele, proč se mu do pusy dává jablko?

    Jen z estetických důvodů, aby rypáček zustal rozevřený a vypadá to, jako když se usmívá.

    Další informace


    Je zdravější a chutnějš mošt v mixu: jablko + mrkev + červená řepa či jablko + mrkev + celer? Zkoušel jste to někdo pít?

    Ani by mě nenapadlo, že tyto kombinace jdou k sobě, ale tady to nabízejí, takže netuším a href"http://www.ovocnarstvi-slany.cz/druhy-mostu.php" rel"nofollow" http://www.ovocnarstvi-slany.c z/ hellip /a

    Další informace


    Dá se nějak zjednodušeně vysvětlit, proč kvalitní uzené má škodit víc než třeba jablko?

    Je rozdíl mezi domácím uzeným a průmyslově vyráběným. Ten tradiční postup zanechává v mase karcinogenní látky z kouře, případně se používá škodlivá rychlosůl (dusitan sodný) k dosažení krásného probarvení masa.Způsob průmyslového uzení, uplatňovaný v současné době, je odlišný. To má na rozdíl od domácích udíren za účel výrobky pouze vybarvit, ochutit a aromatizovat. Na maso se aplikuje tzv. tekutý udírenský kouř, doba skutečného uzení je pak příliš krátká. Výhoda tohoto uzení spočívá v tom, že takto upravené maso neobsahuje karcinogeny, které při běžném uzení v kouři vznikají. Nevýhodou je odlišná chuť.Po zrušení závazných norem na výrobu potravin počátkem 90. let 20. století začali mnozí výrobci za účelem zlevnění masa či většího zisku do uzeného masa injekčně vpravovat vodu s polyfosfáty, zvýrazňovači chuti a dalšími éčky. Některá uzená masa obsahují pouze 70% masa (resp. masné části). Dalším způsobem šizení uzeného masa je jeho nastavování práškem ze sušené krve.(wiki)

    Další informace


  • Nevíte,které zelenině a proč se říkalo jablko bláznů?

    Lilek byl prý nazýván Řeky jablkem bláznů. Věřili, že kdo se ho přejí, přijde o rozum. Tato krásná fialová zelenina si však takové označení jistě nezaslouží.

    Další informace


    Jak se jmenují postavy z řeckých bájí v příběhu, kdy mladík rozhodl dát jablko jedné ze tří nejkrásnějších bohyní?

    Nevzpomínám si na celí příběh, ale bylo to na zeleném hornatém vršku, kde byl mladík a přišli za ním tři dívky s jablkem. Měl dát jablko té nejkrásnější a navždy rozhodnout svůj osud. Jak se jmenovali postavy.

    Další informace


  • Vyrábí se ještě cigarety Kiss s příchutí jablko, jahoda, atd...?

    Už je to doba, co jsem je nikde neviděla, přestaly se vyrábět úplně? Určitě na ně ještě pamatujete. Na netu už je taky nemůžu najít.

    Další informace


  • funguje to na jabloni teoreticky tak, že co rozkvětlý květ, to jablko?

    samozřejmě zrovna tak i na jiném ovocnanu?

    Další informace


    Proč je ježek v kreslených pohádkách zobrazován,že si nese jablko(tudíž je býložravý), když je ve skutečnosti masožravý?

    O ježkovi a jablku si přečtěte v odkazu.Ježek si s jablkem pohraje, případně jej může i rozžvýkat a naplivat si jej na bodliny coby parfém.

    Další informace


    Mam ostrihat granatove jablko



    Další informace


    K čemu a kdo používal v minulosti bylinu nazývanou: panenská okurka-vlčí jablko-ježkova palice-čertova hřivna?

    Pod kterým jménem je známější? Proč se považuje za posvátnou bylinu? Používá se i dnes?

    Další informace


    Jak vznikaji mušky když je v sačku jablko a neni jak se tam dostat a pak se tam objeví í několik mušek?

    Doplňuji:A pokud se objevi když si udělam jablečny štrudl to by ty vyjička přece nepřežili při tom pečeni.

    Další informace


  • Proč se u mužů říká části hrtanu Adamovo jablko či ohryzek?

    V čem má toto pojmenování původ?

    Další informace


    Proč lidi láká spíš nakrájené jablko než vcelku?

    Určitě si vybavíte, že když své ratolesti nebo spolužákovi ve škole nabídnete celé jablko, většinou odmítne. Jakmile jej ale nabídnete nakrájené, jen se po něm zapráší. Čím to asi je? :)

    Další informace


  • Proč většina lidí nejí jablko celé i s jadřincem, ale vyhazuje ohryzek? :DD

    Někdo tak byl naučen, jinému se to zdá nejedlé, dalšímu to leze mezi zuby, Nogovi případnonu zase jedovatá jádra, ap.Mně nevadí nic z uvedeného a jablko zbaštím až na stopku, klidně i 20 jablíček a stále žiji, i slepé střevo mám !! :-D

    Další informace


    Kdo sní jedno jablko denně, nepotřebuje lékaře?

    Tvrdí to odborníci a je to pravda. Já sním denně 2-3 jablka, takže je nepotřebuji třikrát. :-)) Jím je ale oloupané, beze slupky. Ta obsahuje pesticidy a kvasí ve střevech. Těm, které jablka nadýmají, doporučuji jablka pečená, nebo vařená.:-)) a href"http://www.cordeus.cz/sluzby/zdrava-vyziva-metabolic-balancero-dobry-pocit/10-duvodu-proc-jist-denne-1-jablicko/" rel"nofollow" http://www.cordeus.cz/ hellip /a

    Další informace


    Je zdravé jíst hnědé jablko?

    Všude nacházím jen odpověď na to, proč jablko po nakrojení hnědne, ale nikde jsem nenašel, jak je to se zdravím. Díky za odpovědi.

    Další informace


    Co je jablko?

    co je jablko ??????????????????

    Další informace


  • je normální když kocour jí HOUHY, MRKEV, VAFLE, BANÁN, JABLKO, KIWI, KOKOS

    PARDON HOUBY

    Další informace