Horkovzduška pečení na 2 plechy - poradna, odpovědi na dotazNa této stránce naleznete veškeré odpovědi na dotaz na téma: Horkovzduška pečení na 2 plechy. Hledáme pro vás ve více než 500 000 odpovědích. Dále zde naleznete další zajímavá související témata.Další informace |
Vánoční pečení - už pečete?Další informace |
Budou, po současných volbách , lítat pečení holubi do pusy ?!Další informace |
koupil sem kilo medu za 30 korun a na sklenici stojí výhradně na vaření, pečení,...umřu, když s ním budu sladit čaj? co to je za med a co mi hrozí když bych jej normálně lžičkou snědl?Další informace |
Proč bábovka navrchu při pečení praskla?Dobrý den, dneska jsem poprvé zkoušela upéct bábovku a při pečení se nepravidelně zvedla a praskla. Co jsem udělala špatně? (Další informace |
Peceni,vareni,smazeniCemu davate vetsi prednost v uprave jidla,klasicka trouba plynova,elektricka ci horkovzdusna.Další informace |
Peceni krutaDalší informace |
Můžu při pečení použít místo amonia prášek do pečiva nebo sodu?A pokud ano, v jakém poměru?Další informace |
Máte nějaký fígl na vyloupání slunečnicových semínek?Aby se daly použít na pečení?na to těžko asi je fígljedině si koupit vyloupaná pokud chceš do pečenía na jídlo si je loupat aspoň jich tolik nesníšDalší informace |
Keramické kuličky na pečení - na co to vlastně je?Včera jsem to zase viděla v katalogu Magnet, že to pomůže při pečení korpusu na dort, ale mně to teda vůbec nic neříká. Byla tam ukázka jak byly ty kuličky vysypané na dně formy, ale já nechápu princip k čemu to vlastně je. Neznáte to teda někdo?Další informace |
Když peču maso, jakou má mít barvu, když pečení končí?Mám v troubě vepřové koleno, peče se už dvě hodiny (na cca 160°) a uvnitř je růžové...Doplňuji:Každý recept to, jak koukám, píše jinak. Ten můj , který jsem vygooglil, říkal půl hodiny na 200° a hodinu a půl na 160.Díky, nechám ho tam dýl.Další informace |
Kdy udělat při pečení perníčků dírku, abych mohla pak protáhnout mašličku?Jestli dírka se má udělat před pečením, tak jak velká?Další informace |
Kdy jste naposledy použili vepřový bůček k vaření(pečení, smažení, vaření...) a co z toho vzniklo?Já do sebe zrovna cpu kostičky z uzeného bůčku opečený s cibulkou a tím polité brambory a zapíjím kysaným cmarem!Další informace |
Jak z čokoládové polevy vytvořit čokoládové kousky na pečení (třeba v cookies)?Mám a href"http://www.tortickovo.com/fotky17215/fotos/gen320/gen__vyr_729dark-chocolate-chips992.jpg" rel"nofollow" http://www.tortickovo.com/ hellip /a a z toho chci vytvořit a href"http://www.cukrar-shop.wbs.cz/eshop/foto/581/581252_o_0.jpg" rel"nofollow" http://www.cukrar-shop.wbs.cz/ hellip /a Stačí polevu roztavit a rozkapat na pečicí papír, nebo mám polevu roztavenou ještě něčím naředit? Třeba jen nečím, co by mi pomohlo to lépe rozkapat?Doplňuji:rozlámat to jde hodně blbě a není z toho ten stejné výsledek....(@arygnoc to není odpověď na mojí otázku ))Další informace |
Dá se krůta potřít česnekem, chci-li přebít její typický pach?Dobrý den. Po upečení krůty cítím tu typickou vůni (která je pro mne nelibá, stejně jako u husy a kachny). Používám jen kmín a sůl, přidávám angl.slaninu. Mohu ji potřít před pečením česnekem? Zkoušeli jste to někdo? Jak připravujete krůtu vy? Děkuji.Cítíte ten zvláštní typický pach i vy? Manželovi to voní...Další informace |
Dobrý den.Chtěl bych se zeptat,jestli náhodou nevíte,jak se nyní jmenuje tuk na pečení SMETOL?Mám recept na Smetol DěkujSmetol není stejný jako Hera. Je nutné se zeptat na ztužený tuk. Např. Lukana - jsou jí tři druhy.Doplňuji:Zapomněla jsem dát odkaz. Já jsem nikdy ze smetolu nepekla, vždy z másla. Ale vzpomínám, že byl dost tuhý.Začneme tím, že si v kastrůlku rozpustíme 20 dkg ztuženého pokrmového tuku (Iva, Omega, Smetol, ... a href"http://webcache.googleusercontent.com/search?qcache:h2a2o3xLVKgJ:neviditelnypes.lidovky.cz/diskuse.asp%3Fiddiskuse%3DA060608_221229_p_zviretnik_dru%26razeni%3D%26strana%3D3+Smetol+nen%C3%AD+stejn%C3%BD+tuk+jako+hera cd13 hlcs ctclnk glcz" rel"nofollow" http://webcache.googleusercont ent.com/ hellip /a a href"http://vareni.dama.cz/recept.php?d1078" rel"nofollow" http://vareni.dama.cz/ hellip /aDalší informace |
Aroma do peceniDobry den, prosim Vas o pomoc kde bych mohla sehnat aroma na peceni(pridava se casto do moucniku).A pokud ma nekdo odzkouseno, zda li meni zasadne chut-chtela bych ho totiz pouzit ke zmene chuti syrovátku.S pozdravem Misa:)Další informace |
Jaká rajčátka jsou po pečení opravdu křupavé?Křupavou mohou mít pouze zrychla opečenou slupku. Tepelnou úpravou však plody vždy změknou..Další informace |
Jak se u vás říká knedlíku, který doplňuje vepřovou pečeni a zelí?Různá pojmenování svědčí o bohatství českého jazyka.Uveďte prosím oblast.Děkuji za vyplnění ankety.Doplňuji:Překvapilo mě, že nikdo z odpovídajících nezná pro knedlík výraz buchta. Podle jazykovědné mapy se má vyskytovat někde v oblasti jižních Čech.Šiška se užívá na Hané, i když v hanáčtině se vyslovuje jako šêškê(šêška) se širokým ê. Toto slovo a ještě bôchtê patří k nejtěžším hanáckým slovům, pokud jde o výslovnost.Ještě jednou děkuji za odpovědi.Další informace |
Pečení muffinůVymazávají se silikonové formy na muffiny?Další informace |
Dělají se někde v ČR rekvalifikační kurzy na výrobu a pečení pizzy?Zajímalo by mě,jestli někde v ČR existuje možnost si udělat kurz na výrobu a pečení pizzy(Pizzař). Děkuji. Zdroj Foto : toprecepty.czDalší informace |
|