• Hranolky v mikrovlnce - poradna, odpovědi na dotaz

    Na této stránce naleznete veškeré odpovědi na dotaz na téma: Hranolky v mikrovlnce. Hledáme pro vás ve více než 500 000 odpovědích. Dále zde naleznete další zajímavá související témata.

    Další informace

  • Další témata a dotazy - Hranolky v mikrovlnce

  • Povídala mi lékařka, která se zajímá o léčbu těla i duše, že ohřívání v mikrovlnce je zdraví nebezpečně. Věříte tomu?



    Další informace


  • jak opravit?vyhoreli mi brambory v mikrovlnce-vypla se a uz nejede co stim, stala deset tisic, nechci ji vyhodit, dik



    Další informace


    Olej v mikrovlnce



    Další informace


  • Mohu ohřívat v mikrovlnce na talíři s kreslenými vzory jídlo?A mohu v ní ohřát kafe?



    Další informace


    Které materiály/kovy v zapnuté mikrovlnce jiskří a tím jí asi i poškozují?



    Další informace


    K čemu slouží v mikrovlnce tzv. papírek vevnitř zboku. Vadí, když chybí nebo je poškozený?



    Další informace


    Jak funguje stínění v mikrovlnce?



    Další informace


  • Už se vám podařilo najednou ohřát vepřo, zelo, knedlo, vytáhnuté z lednice, v mikrovlnce?

    Maso horké, zelí studené a knedlíky vlažné!

    Další informace


    Upeče se listové těsto v mikrovlnce?

    Nevíte někdo? Mám v plánu udělat šátečky s nutelou ale nefunguje mi trouba tak mě napadla mikrovlnka?

    Další informace


    Pizza v mikrovlnce



    Další informace


    Mohu udělat hranolky na slunečnicovém oleji?

    Já používám slunečnicovej odjakživa.Ony se daj dělat hranolky i na jiným typu oleje?To by mě zajímalo jak teda ve skutečnosti chutnaj brambory :)

    Další informace


    Konzervace zeleniny v mikrovlnce



    Další informace


    Když rozmrazujete v mikrovlnce kuřecí maso, je po rozmražení na povrchu bílé?

    Nebo zůstane v původní barvě?Já s tím moc zkušeností nemám MVT používám minimálně, ale dnes jsem do ni dala rozmrazit kuřecí řízky, zapnula jsem program rozmrazování. Čas jsem nastavila na 10 minut a ještě jsem ho musela 2x prodloužit, protože to bylo pořád zmrzlé, ale na povrchu maso zbělalo, tak jako když se peče.Dělá to i vám, nebo jsem něco špatně nastavila, nebo mám špatnou MVT?Všem předem děkuji za odpovědi.

    Další informace


    Jsou hranolky ještě zásodotvorné, když pochází z brambor, nebo se smažením zkyselinotvorní?

    Smažená jídla jsou kyselinotvorná. a href"http://www.nasevyziva.cz/sekce-zasadite-a-kyselinotvorne-potraviny/clanek-zasadite-a-kyselinotv" rel"nofollow" http://www.nasevyziva.cz/ hellip /a

    Další informace


    Je možné upéct klasické tvarohové buchty v mikrovlnce?

    Doplňuji:suaeda: když v ní nejde nic upéct, tak proč bývá ve většině webových kuchařek sekce Pečení v mikrovlnce nebo Recepty - mikrovlnná trouba ?

    Další informace


    Jak připravit kupované rybí prsty v mikrovlnce? Četl jsem,ze se to musí jedině smažit,jinak to prý nechutná vůbec dobře.

    Ony asi budou předsmažené, takže správná úprava je DOsmažit. Mikrovlnka by ti je jen ohřála, v lepším případě něco jako podusila.

    Další informace


    Dají se mražené předsmažené hranolky ze supermarketu upéct v troubě?

    Prakticky všechny hranolky se dají udělat v troubě, chutnají obstojně, snad lépe než fritované.

    Další informace


  • Jak vybrat správnou pánev na palačinky a další na hranolky?

    Vím, že chci teflonovou, ale jak poznat, který je správně prohlá, jestli se brzo začne kazit, ... :)

    Další informace


  • Experiment: hrozno v mikrovlnce = PLAZMA. Proč?

    Ahoj.Už dva dní se snažím pochopit, proč v té zatracené mikrovlnce vzniká plazma, když do ní umístíte dvě polokoule hroznového vína navzájem spojené kouskem dužiny.Kdybyste to chtěli vidět, máte to zde: a href"https://www.youtube.com/watch?vRwTjsRt0Fzo" rel"nofollow" https://www.youtube.com/ hellip /a Jediné pořádné vysvětlení, které na to existuje je v angličtině, což se dá, ale ještě k tomu sepsáno extrémně odborně zde: a href"http://www.madsci.orgosts/archives/1997-12/882909591.Ph.r.html" rel"nofollow" http://www.madsci.org/ hellip /a Ne, fakt tomu moc nerozumím. Kdybych ten experiment měla nějak popsat, tak je to následovně:Bobule hroznového vína je jednak tvořena velkým množstvím molekul vody, jednak obsahuje i relativně dost iontů. Tyto vlastnosti jsou základem pro rychlý ohřev, ale i spuštění i řetězové reakce vzniku iontů. Nicméně, samo o sobě to nestačí. Pokud do mikrovlnné trouby umístíte pouze jednotlivé hrozny, popřípadě dužinou nepropojené polokoule, ke vzniku plazmatu nedojde. Skutečně je potřeba k experimentu použít dvě polokoule hroznového vína, které jsou navzájem propojeny tenkou dužinou. V tomto konkrétním případě musí existovat nějaká forma zesílení mikrovlnného pole, které vede k rychlejšímu ohřevu. Je to dáno tím, že polokoule hroznového vína propojené dužinou tvoří dipolové antény. Polokoule hroznového vína představují dipólové antény, dužina mezi nimi pak přenosovou linku.A konec. Dál nevím. Nemám ani velkou představu o tom, co je to vlastně dipo

    Další informace


  • Zase o mikrovlnce



    Další informace