Jak sepsat darovani nemovitosti,v jine osobe - poradna, odpovědi na dotazNa této stránce naleznete veškeré odpovědi na dotaz na téma: Jak sepsat darovani nemovitosti,v jine osobe. Hledáme pro vás ve více než 500 000 odpovědích. Dále zde naleznete další zajímavá související témata.Další informace |
Jak sepsat kupní smlouvu na auto?Další informace |
Je možné, aby katastr nemovitostí přijal v jeden den více návrhů na vklad k jedné nemovitosti?Další informace |
Jaká bude daň při prodeji zboží od fyzické osoby, právnické osobě ?Další informace |
Nevíte někdo o nějakém soukromé osobě z Opavska která je ochotná půjčit na směnku? Bez podvodu!Další informace |
Jak kontaktovat na FB osobu nebo jak jí dát nějak vědět, když má povolené jen přátele přátel?Seznamil sem se s jednou milou slecnou a dala mi kontakt fb. Nasel sem ji ale nemuzu si ji pridat do pratel ani napsat. Predem diky za rady.Další informace |
Jak sepsat pokárání zaměstnanci za hrubé porušení pracovní kázně.Záleží na tom, zda má toto hrubé porušení pracovní kázně mít za následek zrušení pracovního poměru, nebo ne. V každém případě bude obsahovat: Dne ... jste se dopustil hrubého porušení pracovní kázně dle § Zákoníku práce tím, že jste .... (důvod porušení). Sděluji Vám, že na základě této skutečnosti Vám dávám okamžitou výpověď z pracovního poměru dle § 53 ZP. Nebo - v případě dalšího porušení pracovní kázně s Vámi bude rozvázán pracovní poměr dle § ... Nebo na základě této skutečnosti Vám snižuji osobní ohodnocení o ......Další informace |
Jak sepsat stížnost na kuřáky kouřící v obytném domě na balkonech?Kouř nám jde do bytů,takže nemůžeme řádně větrat a stáváme se tak pasivními kuřáky. Myslíme si,že máme právo na zdravé životní prostředí a čistý vzduch.Další informace |
Jde změnit jméno nezletilé osobě?Povolí mi na matrice změnit křestní jménokdyž mi je teprve 13 i když zažádají rodiče?Další informace |
Prosím, co znamená : NP krádež na osobě sjízdná?V tomto doslovném podání to znamená nesmysl.Další informace |
Dobrý den,mám jedinou dceru a chtěla bych,aby po mé smrti zdědila veškerý můj majetek.Musím proto sepsat závěť?DěkujiPokud máš manžela, tak v případě tvé smrti dědí ze zákona manžel a dcera. V případě manželů, bude tvoje polovina majetku rozdělena na poloviny, manželovi a dceři rovným dílem. V případě že manžel neni, vše zdědí dcera i bez závěti. Samozřejmě i s případnými dluhy.Další informace |