• Jak velká přibližně vzniká jizva na břichu při operaci slepého střeva? - poradna, odpovědi na dotaz

    Na této stránce naleznete veškeré odpovědi na dotaz na téma: Jak velká přibližně vzniká jizva na břichu při operaci slepého střeva?. Hledáme pro vás ve více než 500 000 odpovědích. Dále zde naleznete další zajímavá související témata.

    Další informace

  • Další témata a dotazy - Jak velká přibližně vzniká jizva na břichu při operaci slepého střeva?

  • Lze protrhnout střeva?



    Další informace


    Kdyby člověk nejedl a nepil 70 let, měl by prázdná střeva?



    Další informace


  • VELKA BOLEST V KRKU PRI NACHLAZENI



    Další informace


  • Jak vzniká zvuk v elektrické kytaře? Existují kytary s reproduktorkem nebo je nutné kombo?



    Další informace


  • Spadla jsem na sklo a pořezala jsem si záda.Teď už tam mám jen jizvu asi 2 cm. Dá se jizva nějak jednoduše odstranit?

    Já jsem slyšela, že prý laserovou operací. Prý je to jednoduchý zákrok. Vím jen z doslechu od kamaráda, který mi to nabízel na mou jizvu.

    Další informace


  • Jak vzniká totalita,třeba 1947-48,a proč se lidé nebrání??

    Jak vzniká totalita,třeba 1947-48,a proč se lidé nebrání??Doplňuji:jde mi o to,jestli si lidé uvědomůjí,že vzniká nová totalita a za spoustu let se každý bude divit,ale davy zase mlčí a s nadšením souhlasí.

    Další informace


  • Když chirurg při operaci dostane křeč nebo mu cukne ruka, řízne skalpelem do srdce a pacient zemře, jak to s ním bude?

    Mávne se nad tím rukou ve smyslu to se občas stane a nebo se z toho budou vyvozovat nějaký důsledky?

    Další informace


  • Jak vzniká vítr?

    Vítr vzniká v důsledku nestejnoměrného ohřívání vzduchu sluncem. Teplo způsobuje, že se vzduch rozpíná a stoupá, tím zároveň klesá jeho tlak. Zatímco chlad způsobuje, že je vzduch těžší a jeho tlak stoupá. Z takto vzniklých oblastí vyššího a nižšího tlaku se vzduchové masy přesouvají směrem z oblastí vyššího tlaku do oblastí s nižším tlakem.Čím větší je rozdíl v tlaku, tím ostřejší vítr vane. Zjišťuje se pomocí tzv. tlakového gradientu .( a href"http://monicavasko.blog.cz/0706/jak-vznika-vitr" rel"nofollow" http://monicavasko.blog.cz/ hellip /a )

    Další informace


  • Při kolika stupních vzniká destilovana voda?

    Destilovaná voda je voda, která prošla procesem jedné nebo několika destilací a byla díky změně skupenství na vodní páry zbavena rozpuštěných minerálních látek. Změna skupenství vody může probíhat zvolna (např. na slunci) nebo zahříváním až k bodu varu. Během destilace je voda separována prakticky od všeho, co se v ní nachází a stává se čistou (H2O). Je to čirá, bezbarvá, v silné vrstvě namodralá kapalina bez chuti a zápachu. Je nevodivá. Za normálního tlaku 101 kPa má teplotu tání 0 °C a teplotu varu 100 °C. Největší hustotu 1g/cm3 má voda při 4 °C (přesněji při 3,98 °C). pH destilované vody je neutrální (pH7).Za destilovanou vodu lze považovat i vodu srážkovou (déšť a sníh), která vzniká odpařováním z vodních zdrojů a následnou kondenzací v atmosféře. Při návratu na zem ale déšť zachycuje ze vzduchu bakterie, chemikálie a prachové částice, proto se nedoporučuje k přímé konzumaci, ani přípravě pokrmů

    Další informace


    Jak vzniká teplo při tření? Proč tření zpomaluje?

    Tuhle otázku máme zjistit na fyzyku.prosím poraďteo*)

    Další informace


    Jak vzniká horský ledovec proč taje od spodu???

    Ledovec vzniká městnáním sněhu ve svahu. Ledovec taje odspodu, když je v kontaktu, zejména v létě, s teplejším podložím. Se shora se odpařuje (sublimace) a také taje. Záleží na klimatických podmínkách: slunce, vítr, teplota, barometrický tlak.

    Další informace


    Ahoj, nevíte prosím co vzniká reakcí sulfanu a oxidu siřičitého? H2S + SO2 -->? Děkuji.

    Voda a (elementární) síra. Rovnici si ale už zkus vyčíslit sám.

    Další informace


  • za kolik peněz přibližně vykupují učebnice ze školy v antikvariátu? přibližně.....

    Na to nejsou žádné tabulky.Jednej s konkrétním antikvariátem, protože cena se odvíjí od mnoha věcí:- o jaké učebnice jde- v jakém jsou stavu- zda je o ně v daném místě nějaký zájem- zda už má daný antikvariát na skladě stejné- atd.

    Další informace


  • Dobrý den, nevite odpověd na otázku ,,jak vznika půda ? at hledám jak hledám tak přesnou odpověď nemužu najit :) dikz

    Doplňuji:Drap: Ale Vy jste mi napsal co to půda je, ale ja potřebuji vědět jak vznika

    Další informace


  • Červenání - jak vzniká? Proč mám pocit, když mi někdo (konečně - po 100 letech) polichotil, že se červenám i na pr..?

    ( pardon- takhle hned po ranu ). :-) -iv-Doplňuji:Kerberus - diskuze. ! Dnes se tu porvem. :-))

    Další informace


    Zůstala vám jizva po laseru?

    Asi před 2 měsíci jsem byla na odstranění pihy na tváři laserem. Zůstalo mi po tom takové červené kolečko. Na klinice mi říkali, že to je normální. Přijde mi, že to je furt stejný a nebledne to.Jaké s tím máte vy zkušenosti? Po jaké době to vybledlo?

    Další informace


    Jak vzniká opar?

    Zajímalo by mě jak se může sám od sebe objevit, když vim že jsem se nelíbal s někým kdo ho má a ani sem po nikom nepil nebo tak...Co je příčinou?

    Další informace


    Jak si nejlépe pročistím střeva?

    Klystýr ani žádný projímadla nechci. Myslím spíš jaké potraviny jsou vhodné k dlouhodobému čištění střev.

    Další informace


    Jak dlouho budu po operaci zad v nemocnici? A za jak dlouho bych měl být úplně fit?

    Mám kombinaci Kyfózy a Skoliózy.Půjdu na dvě operace zad a mne by zajímalo jak dlouho může přibližně trvat můj pobyt v nemocnici a doba než bude vše opět v pořádku.

    Další informace


  • Jak vzniká ve slepici vejce.

    Vejce vzniká ve vaječníku slepice. Vznik jednoho kusu vejce je závislý na několika faktorech:Při dostatečném energetické a výživné hodnotě krmiva obsahující požadovaný obsah dusíkatých látek (NL), met. energie (ME), aminokyselin a minerálů a na základě vhodného řízeného chovatelského prostředí dochází k tvorbě žloutku ve žloutkovém folikulu nosnice.Jeden žloutkový folikul se zvětšuje natolik až po 21 dnech dojde k jeho prasknutí a žloutek je uvolněn do nálevky vejcovodu v kterém dál dochází k tvorbě vnitřních a vnějších bílků, dále pak podskořápečné blány a nakonec samotné skořápky. Proces od uvolnění žloutku až po snesení vajec trvá cca 16 hodin.Vejce je chráněno pevnou skořápkou na která jsou póry jimiž prochází vzduch.

    Další informace