• Jakej používáte cukr? Jakou značku, jakou barvu? - poradna, odpovědi na dotaz

    Na této stránce naleznete veškeré odpovědi na dotaz na téma: Jakej používáte cukr? Jakou značku, jakou barvu?. Hledáme pro vás ve více než 500 000 odpovědích. Dále zde naleznete další zajímavá související témata.

    Další informace

  • Další témata a dotazy - Jakej používáte cukr? Jakou značku, jakou barvu?

  • Rafinovaný cukr, sůl - je to jed?



    Další informace


    Kamoška mi dala úkol, musím zjistit, jakou barvu preferuje většina lidí... jakou barvu mate nejraději?



    Další informace


    Jakou značku bot máte nejradči a proč.



    Další informace


  • Vyradim psenicnou mouku a bily cukr



    Další informace


  • Proč hroznový cukr chladí v krku?

    Tak jsem vyzkoušel , mne nechladí. Jak toho lze dosáhnout ? Nebo , jestli mi ten můj krk nenamrznul , to by byl malér , pro pána krále !!

    Další informace


    Cukr krupice? CO to je? Čím se to dá nahradit???

    Nejhrubší je krystal.Střední je krupice.jemný je moučka.Cukr krupice jde nahradit krystalem.

    Další informace


    Co je vanilínový cukr?

    Sem hledala ale nenašla.K čemu nebo na co se používá?děkuju

    Další informace


  • Jakou používáte značku samoopalovacích krémů?

    Žádný, používám jen krémy na opalování.

    Další informace


  • Jakou levnou znacku naradi doporucujete?

    Hasak,kleste,sroubovaky apod

    Další informace


    Dá se někde sehnat barevný nebo tvarovaný / např. srdíčka / cukr ?

    Ano běžně se prodávájí cukrářské ozdoby.Tvarů moře a berev také.V obchoďácích je jich plno.Doplňuji:Asi šlo o cukr tak ten jsem také viděl. Bridge barevný.

    Další informace


  • hdd 500 GB do notebooku - jakou značku?



    Další informace


    Jakou značku SD karet?



    Další informace


    Jakou znacku HDD?



    Další informace


    Chtěl bych si koupit novej počítač ale nevím jakou značku :( poradil by mě někdo jaká značka pc je dobra?

    Nejde ani tak o značku, ale spíš o značku komponent, ze kterých je složen.Toto je dost komplexní probklém a nejde vyřešit v jedné otázce, napiš mi prosím na mail: michal.kolesa@seznam.czPokud myslíš notebooky tak Asus,Acer jsou pro nenáročné použití, kde nevadí nějaká porucha a 30 dní reklamaceHP, Dell jsou spíš pro profesionály kde výrobce zaručuje servisní opravu do druhého pracovního dne.Pokud myslíš sestavu na stůl tak to dnes si montuje každý kutil . Protože je to taková elektronická merkurka - to je slavná stavebnice Koupíš si základní desku, třeba o Gigabyte, strčíš do ní procesor od Intelu nebo AMD, operační paměšť RAM třeba od Kingstone, Corsair, Gravickou kartu třeba taky od GigaByte, zdroj od Fortonu, pevný disk od Seegate nebo western Digital, Optická mechaka třeba od Lite-onu.

    Další informace


  • Jakou značku kola byste mi doporučili?

    Dobrý den, chtěl bych si koupit nové kolo.Moje požadavky: horské kolo, kotoučové hydraulické brzdy a chtěl bych mít ty největší kola.A jakou velikost rámu byste mi doporučili? Měřím cca 175 cmDíky

    Další informace


  • V některých pivech je udáván cukr. Obsahuje ho každého pivo.

    V některých pivech je udáván cukr. Obsahuje ho každého pivo.

    Další informace


    Dokázal by mi někdo vysvětlit, proč mám hodinu po jídle cukr 10,4?

    Jsem těhotná diabetička II. typu a snažím se udržet cukr v povolených hladinách. Zjistila jsem, že pomáhá, když ráno nejím žádné mléčné výrobky. Proto jsem dnes zkusila 50 g chleba (povolená gramáž) a 1/2 malého avokáda na něj. Pak už jen sůl, pepř, chilli a pár kapek limety. A 3 dl minerálky. Přesto jsem hodinu po jídle (lék jsem si vzala) naměřila glykémii 10,4. Nedokážu si představit, co bych měla snídat, abych měla po jídle 7,7, což je povolené maximum pro těhotné. Asi nic a k tomu čaj. :-(Děkuju za rychlou odpověď. Teď jdu srážet cukr procházkou...

    Další informace


    Co je v potravinách více škodlivé, řepný cukr nebo škroby?

    Je třeba vědět, že není cukr jako cukr. Cukrů je vícero druhů a jejich působení na tělo je rozdílné.Jsou:1. cukry jednoduché (monosacharidy) - ovocné - vstřebávají se rychle.2. cukry dvojité (disacharidy) - řepný cukr. Vyprovokuje činnost slinivky, ta vylučuje víc inzulínu. To vede pak vede ke zvyšování dávek cukru.3. cukry složité (polysachardy - např. škrob, vláknina. Ze škrobu vzniká přírodní cukr, který se vstřebává asi 6 hodin a je zdrojem energie.Takže škodlivější je řepný cukr.

    Další informace


  • Jakou značku krbové vložky?



    Další informace


    Co mají rádi moli? Vodu, cukr nebo citrón?

    Abych to nějak vysvětlil, nedávno sem otevřel skříň kde schovávám oblečení na zimu, a vyletělo z ní hejno roztomilých, lehce retardovaných motýlků. Koupil jsem si tedy v krámě mololapku a pověsil ji na lustr. Za tejden se nepřilepil ani jeden. No a někdy ve středu ráno sem si dělal šťávu s citrónem, dal sem si to do půlitru, pak sem si došel do schránky pro poštu a když sem se ve čtvrtek večer vrátil, tak v limonádě plavalo asi 20 mrtvejch molů. Co jim teda tak moc chutná, že byli ochotný udělat to, čeho by se ani Velký Kole neodvážil? Cukr, voda nebo citrón?PS: Myslím že už se mi tohle v minulosti párkrát stalo, akorát sem si toho prve nejspíš nevšim zavčas... Zřejmě odtud se vzalo to úsloví cítit motýlky v břiše .

    Další informace