• Je alkoholický nápoj emulzní směs? - poradna, odpovědi na dotaz

    Na této stránce naleznete veškeré odpovědi na dotaz na téma: Je alkoholický nápoj emulzní směs?. Hledáme pro vás ve více než 500 000 odpovědích. Dále zde naleznete další zajímavá související témata.

    Další informace

  • Další témata a dotazy - Je alkoholický nápoj emulzní směs?

  • Oblibeny horky napoj?



    Další informace


    Kdy od sebe oddělujeme nějakou 'směs'?



    Další informace


  • Lze použít Okenu jako nemrznoucí směs do ostřikovačů, když ji pijou v mrazech i bezdomovci?



    Další informace


  • Jakou omítkovou směs?



    Další informace


    Jakou kávu - Arabika nebo směs Robusta?



    Další informace


  • Sháním nápoj, který jsem viděl v itálii

    a zapoměl jsem jeho název.Jedná se o japonské saké, v kterém byl malej had.Poradí mi někdo:jak se jmenuje?Lze koupit v čr?Doplňuji:dědapetr:jojo, děkuji, ale tam se to menovalo jinak, asi místní název.Lze koupit i u nás? (dárek)

    Další informace


    Proč se jedna z boroviček (alkoholický nápoj), jmenuje průtahová?

    Výrobc Jelínek tvrdí na svých stránkách: Průtahový destilát z plodů černého a červeného jalovce patří již více než sto let k tradičním výrobkům vizovických palíren. Při výrobě průtahového destilátu není na rozdíl od běžného destilátu destilován ovocný kvas, ale nezkvašené jalovinky ve směsi lihu a vody. Tato směs je protahována destilačním zařízením – odtud průtahový destilát. Průtahová borovička se vyrábí destilací lihu, ( tato směs je protahována destilačním zařízením – odtud průtahový destilát ) , kde odcházející páry alkoholu prochází přes vrstvu jalovcových bobulí a následně v chladiči kondenzují. V parní fázi odebírají z jalovce aroma a některé oleje , typické pro borovičku.Průtahová borovička je jemnější než pravá borovička, která se vyrábí kvašením jalovcových bobulí a teprve potom destiluje. Jestliže se do lahve s čistou pálenkou - hodí se nějaká velmi málo aromatická - vhodí několik kuliček jalovce (dá se i koupit v lékárně, drogerii, či jako koření v potravinách). tip je v tom, že se musí macerovat minimálně několik týdnů, optimálně okolo 3 měsíců. Jde o tzv macerát, nikoliv průtahovou borovičku. a href"http://www.zahrada.cz/forumaleni/borovicka-1703/?kotvaborovicka-317657" rel"nofollow" http://www.zahrada.cz/ hellip /a a href"http://rjelinek.czrodukty/detail~65-slovacka-borovicka~.html" rel"nofollow" http://rjelinek.cz/ hellip /a

    Další informace


    Který nápoj nebo potravina je nejlepší na zahřátí v zimě?

    Svařené víno s trochou rumu. To když člověk přijde zvenku a potřebuje se rychle rozehřát a zůstane v teple. Pokud zůstává venku, tak radši něco bez alkoholu, např. čaj. Poněvadž jak alkohol roztahuje cévy, tak sice zkraje se pocit tepla dostaví, ale pak to teplo uniká z těla ještě rychleji než předtím.

    Další informace


    Jaký alkoholický nápoj má nejvíce procent?

    Dobrý den,zajímalo by mně jaký alkoholický nápoj má nejvíce procent,slyšel jsem že prý to je slivovice ale řekl bych že jsou i mnohem silnější alkoholické nápoje.

    Další informace


    Jak připravit nápoj Ponga?

    Vím určitě že je tam 7up........ale dál už nwm

    Další informace


    Děláte si svojí směs na topinky?

    Mám na mysli třeba dábelské tousty své vlastní domácí výroby?Máte i svůj extra recept?Díky za názory.

    Další informace


    Alkoholický nápoj a jídlo

    Kdy se člověk nejvíc opije po alkoholu když se před pitím pořádně nají nebo na lačno když bude pít?

    Další informace


  • Nevíte,jak souvisí irský národní nápoj s významnou knihou rekordů?

    Děkuji.

    Další informace


  • Mohu do květináče pro směs substrát + písek použít říční písek ze dna horského potůčku?

    Chci pěstovat rostlinu, která potřebuje větší množství písku. Zároveň bydlím v krajině téměř horského typu s pískovci. V lese pár kilometrů od nás ve větší nadmořské výšce teče potok (neprotéká žádným městem ani okolo žádné stavby) a je plný písku. Myslíte, že ho mohu použít? Určitě v něm bude i trochu organického humusu splaveného z okolního lesa a teoreticky by mohl rostlině obstarat velmi velké množství živin.

    Další informace


  • Proč je při nižší teplotě nápoj pocitově méně sladký?

    myslím, že tuším...ale... :)

    Další informace


  • Proč není čerstvě nadojené mléko homogenní směs?

    zřejmě proto, že se tuk oddělí a v husté formě zůstane napovrchu /jako smetana/

    Další informace


  • V čem je zdravý nápoj bez ovocného koncentrátu?

    A proč je občas dražší?Doplňuji:Myslím obecně, jestli nápoje bez koncentrátu jsou pouze nahrazeny chemickými sladidly a podobně?

    Další informace


    Jaký energetický nápoj dává nejvíce energetické hodnoty?

    Zdravím, je mi 16 let a potřebuju mít co nejvíce energie na pondělní atletickou soutěž, hlavně běh... Potřebuju zjistit jaký energetický nápoj jako je Monster, RedBull, BigShock, CrazyWolf atd. má nejvíce energetické hodnoty aby mi ta energie vydržela co nejdýl.. Díky moc za odpovědí :)

    Další informace


  • Topení - nemrznoucí směs na zimu



    Další informace


    Spárování komína jakou směs na maltu



    Další informace