Je paní Kačenka skutečně druhým příchodem Kristova vědomí? - poradna, odpovědi na dotazNa této stránce naleznete veškeré odpovědi na dotaz na téma: Je paní Kačenka skutečně druhým příchodem Kristova vědomí?. Hledáme pro vás ve více než 500 000 odpovědích. Dále zde naleznete další zajímavá související témata.Další informace |
Jsou ze zákona zakázány volební debaty mezi prvním a druhým kolem volby prezidenta?Další informace |
Kdo ví o paní Lidce?Další informace |
Lze předělat sklepní prostory v rodinném domě na obytné prostory a tyto posléze pronajímat?Bez vědomí úřadů?Další informace |
Po orgasmu na chvili ztratim vedomiDalší informace |
Film Pani kluci a dnesni mlada generaceDalší informace |
Co dnes dělá Martin Šotola, představitel syna paní Škopkové (Heleny Růžičkové) z troškových triologií Slunce seno?Zůstal tento mladý herec blízko oblasti herectví, nebo se dnes věnuje zcela jiným věcem?Doplňuji:Tento článek jsem také četl, ale zajímalo by mě, čemu se věnuje dnes.Další informace |
Jaký je vhodný budík (levnější) s hlasitým buzením pro starší paní, která nedoslýchá?Jsou to jen ty mechanické? Díky. :-))Další informace |
Problém s druhým HDDDalší informace |
Co má dělat paní, které skončila nemocenská, ale stále není vpořádku? Má poraněnou páteř a musí nastoupit do práce.Prosím Vás MOC o radu, co má dělat tato paní. Dne 25.3.2011 jí skončí nemocenská, kterou jí už dále doktoři neprodlouží. Paní má bolesti (poraněná páteř, převrácené obratle, bolesti až v nohou, jedná se o PRACOVNÍ ÚRAZ V NYNĚJŠÍM ZAMĚSTNÁNÍ), ale přesto teď musí nastoupit zpět do svého zaměstnání jako prodavačka v obchodě. Přesto, že jí nemocenskou neprodloužili, dostala nárok na lázně, ale až od 31.3.2011!! Na sociálce jí řekli, že už dávno si měla zažádat o důchod. Paní je 48 let. Důchod ještě nechce, chtěla by se uzdravit. Má nějaký nárok na další nemocenskou v době lázní?? Nebo CO má dělat? Jak postupovat dále? Momentálně se chystá nastoupit do práce 25.3.2011!! MOC PROSÍM O JAKÉKOLIV RADY!!! Samozřejmě potřebuje peníze ..nejlépe uzdravit se a pokračovat ve své práci. MOC VÁM DĚKUJI ZA RADY!Další informace |
Nejsme rozvedeni a manžel žije již 8 let ve společné domácnosti s paní. Bude mít tato paní nárok dědit?Pokud paní nebude dědit rovnou ze závěti a nebudou dědit manželovi potomci (děti, vnoučata atd.) pak paní může dědit ve druhé třídě dědiců rovným dílem s vámi. Pokud má manžel aspoň jednoho potomka, paní nedostane nic.viz § 1635 a násl. občanského zákoníku k nahlédnutí třeba zde: a href"http://business.center.cz/businessravo/zakony/obcansky-zakonik/cast3h3d4.aspx" rel"nofollow" http://business.center.cz/ hellip /aDalší informace |