Kdy jste naposledy použili vepřový bůček k vaření(pečení, smažení, vaření...) a co z toho vzniklo? - poradna, odpovědi na dotazNa této stránce naleznete veškeré odpovědi na dotaz na téma: Kdy jste naposledy použili vepřový bůček k vaření(pečení, smažení, vaření...) a co z toho vzniklo?. Hledáme pro vás ve více než 500 000 odpovědích. Dále zde naleznete další zajímavá související témata.Další informace |
Máte někdo zkušenosti s pěstováním květin v hydroponii? Pokud ano, zajímalo by mne, jaký způsob jste použili.Další informace |
Kdy jste se naposledy chlubili cizím peřím?!Další informace |
Kdy jste naposledy obdarovali svou drahou polovičku jen tak květinou?Další informace |
Kdy jste naposledy brečeli?Další informace |
Použili jste bezplatnou linku 800 122 012 ?!Další informace |
Použili (by) jste služby tzv. hodinového manžela? Za kolik?Proč ano, proč ne, případně zkušenosti?Kolik jste ochotni zaplatit za hodinu jeho práce (bez materiálu)?Další informace |
Kdy Vam naposledy jeblo?a href"http://www.youtube.com/watch?vpIwmpvDxZx4" rel"nofollow" http://www.youtube.com/ hellip /aDalší informace |
koupil jsem si vpichovaci teplomer.kolik ma mit stupnu uvnitr bucku vudirni hotovy bucek?Jak vyplývá z otázky, nevíš o uzení nic a teploměr nestačí :-)Precti si proto nejdříve cosi na netu, poraď se se zkušenějším atd. a teprve pak začni!Příklad:Další informace |
Veprovy krk bez kosti- receptDalší informace |
Smažení v ActiFry, je opravdu tak chutné?Zajímá mě, vy co ho vlastníte, jak chutnají takto připravené hranolky a hlavně maso, s jednou lžičkou oleje a jestli není maso spíše vařené nebo dušené nežli smažené.Děkuji za odpověd.Další informace |
Slouží slunečnicový olej ke smažení, nebo je lepší stolní - popř. jiný?Nejlepší oleje na smažení jsou řepkový a slunečnicový, případně rafinovaný olivový. Já osobně používám řepkový, protože hned po olivovém oleji má nejlepší poměr mastných kyselin typu omega -3 k typu omega-6.. Zajímám se totiž o zdravou výživu.Další informace |
Kdo přeloží šifru: 7-14-21 (vaření-pečení)?7cukr-14máslo-21moukaje to poměr v pečení cukrovíDalší informace |
Kde koupit lupínky ke smažení?Jako malá nám je dělala maminka. Byly to takové polotovary, které se během chvilky usmažily.Další informace |
Prorostlý bůček - která varianta definice platí?Pro kterou ze 2 variant platí toto rčení? Když je TUK vrostlý DO MASA, anebo když je MASO DO TUKU? Dle mého názoru platí varianta, když MASO DO TUKU, neb maso roste, prorůstá v tom pravém smyslu slova. Tuk ne. Ale většina populace (alespoň v mém okolí) nazve bůček dobře prorostlým, když je v něm hodně tuku, ne hodně masa... Chutná nám samozřejmě oboje, ale máme dilema a zajímá nás názor dalších lidí...Doplňuji:Pro Hanulku a DěduPéťu: TUK NEROSTE, ale NABÝVÁ. Nemá přece vlákno... Pro Elk: naprosto souhlasím. Skvělý příklad s tou slaninou, ale když se zeptáš lidí, tak ti řeknou, že za dobře prorostlou slaninu považují s hodně velkým podílem té tučné složky...Anebo že by měl pravdu Kerberus?Další informace |
Použili anebo využili jste někdy inzerát ( tisk, TV, rádio, internet, ... ) k seznámení se s opačným pohlavím?Ne, nikdy, spoléham se na osobní charisma...-)A - kupodivu nemam problém, pritulka sice občas brble, ale má mne pořad rada...-)Další informace |
Na co všechno se dá použít touček vepřový?A z divočáka?Další informace |
Kdy jste naposledy dostaly květinu?Je jedno od koho.A jakou máte nejraději. Nebo si uděláte radost sama?Další informace |
Kdy naposledy jste měli skutečně žízeň a jak k tomu došlo?Dělám na takové statistice , ale budu vděčný i za odpovědi s vypovídací hodnotou .. )Další informace |
Kdy jste se naposledy hezky zasmáli?Já před chvílí. Odpověď quentose mě opravdu dostala.Jak jste na tom vy? víte, že smích prodlužuje život?Díky quentosi, právě tu budu otravovat o nějaký ten čas dýl. a href"http://www.odpovede.sk/otazkyreco-je-tu-tak-m-tvo" rel"nofollow" http://www.odpovede.sk/ hellip /aDalší informace |
Olivový olej a smažení: oliv.olej je zdravější než ostatní oleje. Určitě do salátů, za studena, ale jak při smažení?Otázka už byla položena. Přečtěte si odpovědi.Další informace |
|