• Když nechám syrové kuřecí maso v sáčku v mrazáku přibližně pár týdnů, neztratí se tím nějaké ty výživové hodnoty? - poradna, odpovědi na dotaz

    Na této stránce naleznete veškeré odpovědi na dotaz na téma: Když nechám syrové kuřecí maso v sáčku v mrazáku přibližně pár týdnů, neztratí se tím nějaké ty výživové hodnoty?. Hledáme pro vás ve více než 500 000 odpovědích. Dále zde naleznete další zajímavá související témata.

    Další informace

  • Další témata a dotazy - Když nechám syrové kuřecí maso v sáčku v mrazáku přibližně pár týdnů, neztratí se tím nějaké ty výživové hodnoty?

  • Jaké maso je podle vás nejchutnější? A proč?



    Další informace


    Jak udělat kuřecí rarášky?



    Další informace


  • Zapnutí mrazáku na plný výkon.



    Další informace


  • kde se nejí maso nebo kdo nejí maso stát nebo země nemyslim vegetariány

    Důchodci

    Další informace


    jak dlouho se pečou kuřecí prsa a na kolik stupňů?

    Manželka říkala, že otázka je špatně položená.Jinou dobu se pečou (smaží) na pánvičce, jinou dobu se pečou v elektrické troubě (tam asi jako kuře, 1,5 hodiny na 200 stupních, ale zase..jak která hospodyně to chce mít propečené) a jinou dobu v plynové troubě (s tou nemáme zkušenosti).

    Další informace


    Zmrazené drůbeží maso - bude po 1 roce v mrazáku ještě jedlé? rozmrazeno po celou dobu nebylo.

    Maso bylo koupeno čerstvé a ihned zamrazeno. Pak se na ně trochu zapomnělo, teď vypadá krásně, ale přece jen rok je rok. Podotýkám, že rozmrazeno za celou dobu nebylo.Hlavně prosím nepište, že jedlé ano, ale jenom jednou! :-)Doplňuji:Doplněno:Zmrazeno v normální Whirpoolce staré asi 8 let. Jaká je teplota v mrazáku bohužel nevím.

    Další informace


    Vždy si vařím maso na pánvi, dám tam olej a pak na vodě... je to vařené, nebo smažené? A jak smažit maso na pánvi?

    Vařené - pouze s přídavkem vody.Dušené - základní příprava na tuku s následným podléváním vodou (vývarem).Smažené - na tuku,obalené v těstíčku nebo trojobalu.Osmahnuté,restované - rychlá příprava na tuku nebo bez,šťáva zůstane uvnitř.

    Další informace


    Přechlazené pivo - jak se u piva propříště vyhnout přechlazení? V mrazáku nebylo.

    Není to tak dávno, co zdejší pivovar začal dělat jedenáctku - učiněná mana. Těšil jsem se, jak si dnes jednu vychutnám, jenže bylo v lednici evidentně moc dlouho. Že je teplé pivo sajrajt je známá věc, ale přechlazené...? To je mi celkem novina. Jak dlouho ho lze nechat v lednici, aniž by k tomuto došlo?

    Další informace


    Může se dávat slané jídlo do mrazáku?? (např.sýr atd.)

    Ano, já si tak i předchystávám eidam na smažák, obalím a dám na mražák.

    Další informace


    Jaký je poměr maso vs. kost u předního a zadního vepř. kolena?

    Které kupujete na pečení, vaření atd. Přední, nebo zadní? Na kterém je poměrově více masa, když vyndáme kost? Odpověď řezníka je 30% kost u předního, 40% u zadního kolena. Pak se tedy vyplatí kvůli množství masa přední, které však není tak prorostlé tučným a to já mám rád.

    Další informace


    Jakou nejradši používáte marinádu na maso?

    Chápu že né každý maso marinuje,ale každý si jistě zkusil masíčko chuťově vylepšit.Já osobně používám na běžné řízky klasiku - česnek,cibule,olej,přes noc v ledničce a pak klasicky obalit :)Ale když se chcu trošku před ostatníma vytáhnout tak dělám řízky které přes noc byli naložený ve víně s hřebíčkem a do strouhanky na obalení dávám trošku drceného sušeného česneku.Možná si říkáte česnek a víno? kupodivu to funguje a hodí se k sobě a čím kvalitnější víno tím lepší chut řízku :DCo vy marinujete masíčko?

    Další informace


    Jak nejlépe připravit kuřecí maso?

    Zajímalo by mě jak udělat to nejlepší kuřecí maso.. Zprudka opéct nebo zlehka? Nakládat nenakládat do něčeho? Na čem ho udělat?

    Další informace


    Jak naložit maso na výrobu asi 1kg domáci šunky?

    Stačí použít šunkovar a vše máš v návodu, i bez nakládání.Zkušenost

    Další informace


    Jak chutná hadí maso ?

    Jako jemné kuře.

    Další informace


    Cukroví do mrazáku?

    Máte nějakou zkušenost s tím, že když cukroví ne a ne změknout, dá se na den do mrazák a ono dozraje? Mám tu jeden model stále tvrdý, stále tvrdý... :))Doplňuji:Děkuji, strčím to tam hned, do vánoc snad dojde, horší to být nemůže. Bolak, rada dobrá, ale tady prší až bude sníh, využiji tvůj nápad. Jednou jsem takhle skladovala v mrazáku velké ledové kroupy, co nám napadaly v květnu a zničily budoucí úrodu.

    Další informace


    Bimetalový vpichovací teploměr na maso

    Chtěla jsem se zeptat zdali teploměr mohu vpíchnout do masa a nechat jej v troubě při pečení???? Děkuji za odpověďTeplmoměr je to tento a href"http://www.meteostanice.cz/zbozi/3842/Bimetalovy-vpichovaci-teplomer-0-az-+120 C" rel"nofollow" http://www.meteostanice.cz/ hellip /a

    Další informace


  • Jak mám úplně přestat jíst maso?

    Z duchovních důvodů nechci jíst maso, cítím ,že mě ruší ,nemohu se pořádně ponořit do jemnýho a tekoucího stavu, ale jak to mám udělat,abych nebyl pak tak strašně zesláblý? Co mám jíst místo toho nebo co s tim?Dekuji.

    Další informace


  • Co se stane když člověk sní maso v rozkladu?

    V dnešní době se dají nakoupit defakto tuny masa, a né všichni prodejci mají zrovná čerstvé.Tak mě napadlo...Co se stane když člověk pozře maso které je mírně v rozkladu nebo maso které je už v pokročilém stádiu?Bude mu pouze špatně nebo to má i jiné účinky?Doplňuji:Samozřejmě maso po tepelné úpravě

    Další informace


  • Igelitová taška v mrazáku



    Další informace


    Dá se někde v Praze nakupovat levné syrové maso pro kočky a psy?

    Na Praze 6, nebo 10. Můžete objednat a na prodejně vyzvednout, nebo přijít rovnou a vybírat z toho co zrovna bude. a href"http:/raha10.barfshop-praha.cz/" rel"nofollow" http:/raha10.barfshop-praha. cz/ /a Já raději objednávám tady, dovezou mi to až domů a maso je opravdu kvalitní. a href"http://www.dopsimisky.eu/3-maso" rel"nofollow" http://www.dopsimisky.eu/ hellip /a

    Další informace