• mám nárok na meteřskou? - poradna, odpovědi na dotaz

    Na této stránce naleznete veškeré odpovědi na dotaz na téma: mám nárok na meteřskou?. Hledáme pro vás ve více než 500 000 odpovědích. Dále zde naleznete další zajímavá související témata.

    Další informace

  • Další témata a dotazy - mám nárok na meteřskou?

  • Mám nárok na amnestii?



    Další informace


  • Mám nárok na pečovatelský příspěvek, když můj syn má astma a alergii?



    Další informace


  • Mám nárok na odstoupení od smlouvy?



    Další informace


  • Jsem zaměstnaný PID, smlouvu mám na DPČ. Mám nárok na vrácení přeplatku daně?



    Další informace


  • MÁM NÁROK NA NÁLEZNÉ

    Dobrý den, chtěla jsem se zeptat. Našli jsme bankomat a nahlásili to na policii. Zapsali si nás jako svědky. Máme nárok na nějaké nálezné, nebo se to dá brát podle zákona a mám práco na 10%?

    Další informace


    Mám nárok na 100% příplatek při práci ve svátek?

    Mám pracovníků smlouvu jako brigádník v Kaufland. Mam nárok na příplatek když pracuji ve svátek?

    Další informace


    Chtěl jsem se zeptat,nevíte zda mám nárok na proplacení staré dovolené když marodím od 19.2.2010 a PN stále pokračuje?

    NE !Dovolená může být tzv. ´proplacena´ jen v případě ukončení pracovního poměru.(§ 222/2 ZP)

    Další informace


    Mám nárok na proplacení radiátorů?

    Chtěl bych se zeptat, mám nárok na proplacení radiátorů v bytě v soukromém vlastnictví? SVJ mi je nechce proplatit a zákon udává, že pokud SVJ domu nemá ve stanovách uvedeno, že radiátory jsou výhradně soukromé, tak radiátor proplácí SVJ a to podle § 1183. Přesto soud rozhodl v můj neprospěch. Děkuji

    Další informace


    Mám nárok na placené volno před statnicemi ?

    Ano, pokud je to zvýšení kvalifikace ve smlouvě nebo je uzavřena smlouva o zvýšení kvalifikace. Řeší ZP § 232, kde jsou vypsané počty dnů, podle zkoušky. Tebe se týká písm e) 40 pracovních dnů na přípravu a vykonání státní závěrečné zkoušky ...-Pokud to není součásti smlouvy, není nárok.

    Další informace


    Mám nárok na PPM jestliže se mnou byl ukončen prac. poměr ve zkušební době?

    Dobrý den, jsem v 10tt, přešla jsem od jednoho zaměstnavatele k druhému a u nového zjistila, že jsem těhotná. Nový zaměstnavatel se mnou bohužel rozvázal prac.poměr ve zkušební době. Nyní jsem v prac.neschopnosti. Na mateřskou bych měla nastoupit až v polovině prosince. Vznikne mi nárok na PPM, jesliže jsem otěhotněla ještě u bývalého zaměstnavatele kde jsem pracovala cca 1,5 roku?

    Další informace