• maso z laboratoří - poradna, odpovědi na dotaz

    Na této stránce naleznete veškeré odpovědi na dotaz na téma: maso z laboratoří. Hledáme pro vás ve více než 500 000 odpovědích. Dále zde naleznete další zajímavá související témata.

    Další informace

  • Další témata a dotazy - maso z laboratoří

  • Maso v McDonaldu



    Další informace


    Jak asi chutná maso vlka?



    Další informace


  • Kde v ČR sehnat pštrosí maso?



    Další informace


  • Naliju vodu do papiňáku,vložim maso,dám vařit,vždy začne kapat voda pod gumou u poklice.Vypnu,otevřu víko,znovu zavřu

    a začnu vařit. Voda už nekape. Co dělám špatně?

    Další informace


    Na kolik stupňů se smaží kuřecí maso na pánvi?

    Prosim rychle, diky

    Další informace


    Můžu nechat pečené maso přes noc mimo lednici?

    Ahoj, dostal jsem od rodičů pečené kuřecí stehna, ale nechal jsem je v sáčku v tašce přes noc. Je to ještě jedlé nebo se to už nějak začlo kazit? Když to sním, může to být nebezpečné? Díky :)

    Další informace


    Můžu dát vařit zmražené maso?

    Mám kuřecí maso na vývar, potřebuji ho udělat rychle pro psa, včera zvracel a vývar mu vždy pomůže, ale zapoměla jsem ho večer vytáhnout z mrazáku:-(Stane se tommu něco, když to dám zmrzlé do hrnce z vodou a uvařím?Všem předem děkuji za odpovědi:-)

    Další informace


    Mají vegetariáni více peněz, protože nekupují maso, nebo naopak méně, protože dají majlant za biopotraviny?

    Těžko říct. Nedovedu přesně posoudit, kupuji maso, zeleninu, jak kterou. Všežravci mají širší výběr, takže mají možnost záměny potravin.I kvalitní maso, tedy z domácího chovu, které prodávají farmáři, je drahé. Rovněž i ryby. Stejně uzeniny bez přídavků jsou také dražší. Za kvalitu se platí.Zelenina - v marketech se dá koupit v akci, jinak za bio zeleninu i ovoce je třeba připlatit.Maso se dá uchovat delší dobu, kdežto zelenina vydrží čerstvá kratší dobu. Jenže nakupovat malé množství přijde dráž.

    Další informace


    Když vysuším pečené maso na sádle po upečení ubrouskem, zůstane v něm sádlo?

    Když peču maso (kuřecí prsa bez kůže) v troubě na sádle a po upečení si ho pořádně vysuším ubrouskem, pomůžu tomu, nebo to nepomáhá a i tak tam to sádlo trochu zůstane?

    Další informace


    Jedli jste někdy koňské maso?

    Pokud ano, tak při jaké příležitosti a zda jste ho připravovali sami z výsekového masa. Pokud ne, tak zda proto, že ho odmítáte nebo proto, že nebyla příležitost?

    Další informace


    Jaké hovězí maso je vhodné na steak kromě pravé svíčkové?

    Doplňuji:Děkuji za odpovědi,tak odborné jsem ani nečekala!!!

    Další informace


    Jak dlouho zavařovat maso???

    Někteří 2x den po sobě po hodině, někteří 2 hodiny a jen jednou....prostě názory se liší...mohl by mi někdo poradit, pokud možno z vlastní zkušenosti?Jedná se o kuřecí, dopředu upečené, část na kostičky a orestovaná. Chtěla bych, aby z něj zůstaly kousky, ne aby se z něj stala beztvárná paštiková směs...předem děkuju, nehci si zkazit svou kuchařskou reputaci

    Další informace


    Jak dlouho sterilovat maso na 2.d. vylet



    Další informace


    Hovězo, knedlo, zelo. Skopovo, knedlo, zelo. Kachno, knedlo, zelo. Proč se v ČR říká jen maso, či vepřo - knedlo - zelo?

    Jak je možné najít v Korpusu, v českém oblíbené pokrmu zpravidla převažuje na prvním místě maso, tedy vepřo .- knedlo - zelo. V menší míře pak knedlo - vepřo - zelo.Vypadá to, že nejdůležitější součástí tohoto jídla je zřejmě pečené vepřové aj. . Na druhém místě se uvádí knedlo - zasytí, , zelí je poslední, takže zřejmě je nepovažujeme za tak důležité na rozdíl od minulosti.Tehdy platilo , že brambory a zelé - živobytí celé.K tomuto zdravému, dnes chudému pokrmu, nebylo třeba maso, ať už z jakýchkoliv důvodů.Vepřové s knedlíkem není zrovna dietní pokrm. Tvary zakončené na -o- jsou jednak kratší, jednak se rýmují a jsou rytmické. Maso vepřo i zelo jjsou podst. jména látková - koncovka pro střední rok. Knedlo se přidalo. Ale tvar skopovo - kachno - hovězo se neužívá, i když kromě hovězího je možné podat se zelím.Tradiční český pokrm je vepřo - knedlo - zelo + pivo.

    Další informace


    Chutná Vám cuketové zelí? Už jste jej vyzkoušeli jako přílohu k masu, knedlu?

    Já jej zbožňuji. Oproti klasickému zelí se mi lépe tráví a není mi po něm těžko. Chuťově je vynikající. Trochu nasládlé, ale jistě se hodí i k pivu po obědě. Máme dostatek cuket na zahradě, takže je škoda toho nevyužít? Prodává se i v supermarketech, či jen na trzích? Co zdravěnky?Pokud jste jej už jedli, tak jak byste to zhodnotili?Recept zde: a href"http://www.zdravapotravina.cz/cuketa/cuketove-zeli" rel"nofollow" http://www.zdravapotravina.cz/ hellip /a

    Další informace


  • Mohou muslimové velbloudí a králičí maso?

    Podle židovské tradice velbloudí ani králičí maso neni košer. Důvod tohoto mi sice uniká, ale tak to je. U vepřového, hmyzu, hlodavců, psů a dašího to má svou jistou logiku. Jak je to tedy u muslimů?

    Další informace


  • Obsahují Brouci a pavouci maso? mají kostí a z čeho jsou jejich staly?

    Především kostru z lidského hlediska jim nahrazuje kostra vnější, tzv. kutikula. Sem jsou přichyceny svaly, chceš-li maso, složené z bílkovin, proteinů, tuků ap.StudiumDoplňuji:Promiň, proteiny jsem zapoměl dát do závorky..Jsou to bílkoviny ))

    Další informace


  • Které látky se chemicky podobají? U kterých by mohlo dojít snadno v laboratoři k záměně, která je nebezpečná?

    Které látky se chemicky podobají? U kterých by mohlo dojít snadno v laboratoři k záměně, která je nebezpečná? (kyselina mravenčí, methanol, formaldehyd, glycerol, kyselina octová, ethylenglykol, líh)

    Další informace


  • Je lepší se rozmožovat přírodně nebo uměle v laboratoři a v nemocnici ? Jaké jsou pro a proti ?

    Přírodně je přinejmenším levnější. P

    Další informace


  • Maso pro psy



    Další informace