muže mě propustit zaměstnavatel za to, že marodím, pokud jsem neporušila v ničem léčbu - poradna, odpovědi na dotazNa této stránce naleznete veškeré odpovědi na dotaz na téma: muže mě propustit zaměstnavatel za to, že marodím, pokud jsem neporušila v ničem léčbu. Hledáme pro vás ve více než 500 000 odpovědích. Dále zde naleznete další zajímavá související témata.Další informace |
Musím platit jako OSVČ zálohy na zdravotním pojištění, pokud marodím déle než měsíc?Zálohy platit musíte, ale schovejte si kopii neschopenky, abyste při vyúčtování ZP a SZ mohl za dobu nemoci uplatnit snížení počtu měsíců, za něž jste odvod nebyl povinen hradit. Měsíční nemocenskou se rozumí to, že jste byl nemocný celý kalendářní měsíc.Další informace |
Jak jako zamestnavatel vyplnit dane? Kdyz jsem zamestnavatel, tak do toho papiru co vyplnuji za zamestnaDalší informace |
Prosím vás musím platit VZP a OSSZ když marodím?platím si nemoc.pojištění,popřípadě kolik můžu mít nemocenskou když platím 1000kč měs.děkuji (podnikám)Doplňuji:nejsem plátce DPHDalší informace |
Jestliže mám pracovní poměr na dobu neurčitou, může mi ji zaměstnavatel změnit dodatkem na dobu určitou?Sám od sebe nemůže. Můžete se však dohodnout na změně.V případě, že pokud nebudete souhlasit se změnou, tak bohužel zaměstnavatel má milion šest možností jak vás vystrnadit z firmy. Takže záleží jen na vás, zda budete souhlasit s dohodou či ne.Ale dotaz zní, zda může, tak sám od sebe nemůže měnit nic.Další informace |
Kdo může,nebo jestly vůbec je možné se nějakým způsobem zaručit,zaměstnavatel u soudu,... děkuji za odpověd.Nedbalostní tr.činy.Další informace |
Jak může zaměstnavatel kontrolovat zaměstnance na noční směně, zda na pracovišti nespí? Třeba noční vrátnýJaké jsou technické možnosti a možnosti v rámci zákona o zaměstnanosti, zákoníku práce, občanského, trestního a obchodního zákoníku a dobrých mravů ?Další informace |
Může zaměstnavatel dát výpověď z PP? když jsem na mateřské dovolené?V jednom docela specifickém případě může..., a to pokud se zaměstnavatel RUŠÍ (§ 52/a s přihlédnutím k § 54 zákoníku práce).Je tam ještě jeden specifický důvod (§ 52/b, ale tam je určitá podmínka gt viz § 54)Další informace |
Kdy mi zaměstnavatel může odebrat osobní ohodnocení?Asistentka ve státní správě v třídě 8/11, zaměstnavatel mi odebral osobní ohodnocení, když odmítám vykonávat práci s grafickým programem COREL.Další informace |
Může zaměstnavatel u kterého jsem dříve pracoval šířit má osobní data? A jak se proti tomu bránit?Nedokážu si představit, jak by mohl bývalý zaměstnavatel šířit osobní data ...?!Další informace |
Může tohle zaměstnavatel?Může dávat svým zaměstnancům smlouvu na 3 měsíce, pak na 9 měsíců, pak zase na ty tři měsíce atd.?Další informace |