Můžu použít smaltovaný hrnec v troubě? - poradna, odpovědi na dotazNa této stránce naleznete veškeré odpovědi na dotaz na téma: Můžu použít smaltovaný hrnec v troubě?. Hledáme pro vás ve více než 500 000 odpovědích. Dále zde naleznete další zajímavá související témata.Další informace |
Můžu svých 1693 otázek použít i na jiných podobných stránkách, abych dostal více odpovědí či je to proti kodexu a etice?Další informace |
Zavarovani v horkovzdusne troubeDalší informace |
Při ohřívání vody v elektr.boileru mi okapává voda. Můžu ji použít např. na zalévání kytek nebo pejskům na pití, neboDalší informace |
Pomalý hrnecDalší informace |
Můžu použít Remal plus na natření venkovní zdi?Další informace |
K čemu se používal tento prolisovaný smaltovaný plech?Další informace |
Jak nahradit starý kotel na tuhá paliva DAKON H41 za jiný abych nemusel měnit trubky.Můžu použít DAKON H4?Další informace |
Jak nastavit paměť u Whirlpool mwa 260, popřípadě kde najdu česky návod k této mikrovlné troubě.Další informace |
Zavarovani v troubeDalší informace |
Suseni rajcat na slunci nebo v troubeDalší informace |
Proč na pánvičce olej vznítí a v troubě ne?V troubě nejde na plech přímý plamen jako na pánev.Vyšší teplota a přímý plamen púsobí na pánev.Další informace |
Nemáte někdo zkušenosti se speciálními hrnci na těstoviny?Nemáte někdo zkušenosti se speciálními hrnci na těstoviny? Děláme je docela často a nedávno jsem narazil na tuto vymoženost ( a href"http://www.dommo.cz/Specialni-hrnce/Perla-Spagetti-hrnec-na-testoviny)" rel"nofollow" http://www.dommo.cz/ hellip /a Jen si moc neumím představit, v čem by to mohlo být o tolik lepší.Díky za radyDalší informace |
Můžu na creme brulee použít smetanu na vaření? :DDnes jsem si chtěl poprvé udělat tento dezert, ale omylem jsem si koupil špatnou smetanu, je chuť jiná? :DDalší informace |
Lze i bylinky sušit v troubě, když nemam sušičku?jedna se o petrzel a libecek,dekujiDalší informace |
Když se ze slupek koupených jablek udělají křížaly, tím se pečením v troubě ztratí vlivem teploty většina pesticidů?Když se ze šlupek z kupaných jablek udělají křížaly, tak se tím pečením v troubě ztratí díky teplotě většina pestidiců?Další informace |
Jak vyčistit připálený hrnec?Povedlo se mi připálit asi tak půlcentimetrovou vrstvu smetany v novém hrnci. Drží to tam fest. Týden jsem to nechal odmočit ve vodě s jarem avšak bez sebemenšího výsledku.Má někdo nějaké tipy, jak se snadno zbavit takovéto připáleniny, nebo si mám ušetřit práci a raději koupit nový hrnce?Další informace |
,rPoradte jak upect řizky v troubě,aby nebyly vysušene.Zda je lepši na program normalni pečeni nebo horko vzdušne pečeniDnes dělam větši počet řizku,potřebovala bych je udělat v troubě, ale po me posledni zkušenosti mam strach aby nebyly hodně vysušene...neznate nějaky figl?Další informace |
Když je u songu NCS, znamená to, že můžu song použít pro podbarvení videa na YouTube?Ncs 》 no copyright songDalší informace |
Jaká je teplota vody, pří varu a předlaku 0,5 a 1,0 baru napr. tlakový hrnec??Já to počítat nebudu, ale tady je rovnice závislosti teploty varu vody na tlaku:t 71,6 + 28 . (p / 100 000)Nebo si to odečti z grafu, viz zdroj.Doplňuji:Mowla má pravdu, vztah, který jsem uvedl, platí s přijatelnou odchylkou pouze při tlacích v intervalu (0,9 - 1,075).10^5 Pa.Další informace |
skodlivost mikrovlnne trouby:muze skodit zdravi ohrev jidla v mikrovlnne troube?dekuji za odp.Ať jsem četla mnoho odkazů, nic nenasvědčuje tomu, že by mikrovlnné ohřívání potravin bylo škodlivé. Nenašla jsem jediný zdroj, který by používání mikrovlnky řadil mezi zdraví nebezpečné. Těžko lze posoudit, zda mnohé informace chtějí zakrýt pravdu, ale na druhou stranu, proč by se to tak ze stran různých zdrojů dělo. Takže nezbývá než věřit, že to nebezpečné není.Vliv mikrovlnného ohřevu na potraviny[editovat]Žádná dodnes dostupná studie nepotvrdila jiné účinky mikrovln na jídlo než tepelné. K tomu, aby např. došlo k změně molekul „jídla“, je potřeba ionizace a ionizující záření. Mikrovlnné záření je však zářením neionizujícím. Při ohřívání jídla dochází k degradaci vitamínů či aminokyselin. K těmto změnám však dochází i při ohřevu konvenčními metodami. Vysvětlení teorie vybuchujících vajec tvrdící, že je to ukázka škodlivosti na pokrm a člověka, je prosté. Objem vody a objem vodní páry, pocházející z totožného množství vody, je velice odlišný. Pára má několikrát větší objem, a proto dochází k expanzi, následnému úniku a proražení skořápky vajíčka.Působení mikrovln (vysokofrekvenčního pole) na člověka má také pouze tepelné účinky. Jediný prokázaný efekt je ohřátí tkáně. a href"http://cs.wikipedia.org/wiki/Mikrovlnn%C3%A1_trouba" rel"nofollow" http://cs.wikipedia.org/ hellip /aDalší informace |
|