• Nálev na korbáčiky????? - poradna, odpovědi na dotaz

    Na této stránce naleznete veškeré odpovědi na dotaz na téma: Nálev na korbáčiky?????. Hledáme pro vás ve více než 500 000 odpovědích. Dále zde naleznete další zajímavá související témata.

    Další informace

  • Další témata a dotazy - Nálev na korbáčiky?????

  • škodí ocet našemu zdraví nebo okůrkoví nálev z octu ?

    škodí ocet našemu zdraví nebo okůrkoví nálev z octu ?

    Další informace


    prosím máte někdo dobrý recept na okurkový nálev na nakládačky..

    Nakládám okurky stejným způsobem jako Elk. Je to pracnější, protože musím počítat, kolik čeho dám do sklenice. Ale opravdu, okurky jsou vynikající, nezbude nálev. Ještě záleží na době vaření, nemám ráda okurky příliš měkké, ale křupavé. Vařím je 15 minut při teplotě 85° C.

    Další informace


    Recept na nalev na utopence



    Další informace


    Proč jsou korbáčiky tak slané ?

    A myslíte si,že je pravda, že někteří fajnšmekři tvrdí, že čím více je slaný nálev, do kterého se korbáčiky při výrobě ponoří, tím méně jsou slané ?

    Další informace


    Poradíte slano-kyselý nálev na kapary a postup sterilizace?

    Pěstujeme sléz kučeravý. Ten má semena uloženy v tobolce, které se velikostí a částečně i vzhledem podobajímalým kaparům. Chtěli by jsme zkusit je naložit do slano-kyselého nálevu. Poradí prosím někdo, jak takovýnálev udělat (množství soli a vinného octu na litr vody a převařit?). Zda stačí potom jen horký nálev natololky nalít, víčka zašroubovat a skleničky otočit, nebo je potřeba i sterilizace a jak dlouho? Jde o to,že tobolky při vaření velmi snadno měknou a potom už to není to ono. Zase se ale bez sterilizace se obávámemožnosti vznilu botulinu. Předem díky za odpověď, zdraví PavelP.S.: pokud někdo bude mít zájem o sléz kučeravý, tu je info: a href"http://www.konev.cz/diskuse/slez-kuceravy-1095/" rel"nofollow" http://www.konev.cz/ hellip /a Původní neotázkaSlano-kyselý nálev na kapary a postup sterilizace

    Další informace


    Nálev na korbáčiky?????

    Prosím nemáte někdo recept na nákev na korbáčiky. Dostala jsem plný pytel, ale ještě v nálevu nebyly.....yslím al etakový ten nálev, co to budu mít v tom pořád. Tak jak to mají v hospodách...děkuji :)

    Další informace


    Jak se chuťově liší bílé víno a okurkový nálev? Je tam nějaký rozdíl?

    Já vím, v láku jsou kuličky koření, ale ty tam rutyku nedělaj.

    Další informace


  • Když si dělám odvar nebo nálev z bylinek, tak se mi ty cenné léčivé látky vysokou teplotou zničí, nebo ne ?

    Chci se zeptat, když si dělám bylinkové odvary nebo nálevy za účelem z nich dostat léčivé látky, tak si tím moc nepomůžu, když se většina látek ničí při teplotě nad 45 stupňů... ta proč se to vůbec dělá ? A jak jinak dostat z bylinek jejich látky ? Děkuji :)

    Další informace