• Naložení upečeného masa do vlastní šťávy - do sádla. Jak správně uchovat tuto potravinu aby se nikomu nic netotok? - poradna, odpovědi na dotaz

    Na této stránce naleznete veškeré odpovědi na dotaz na téma: Naložení upečeného masa do vlastní šťávy - do sádla. Jak správně uchovat tuto potravinu aby se nikomu nic netotok?. Hledáme pro vás ve více než 500 000 odpovědích. Dále zde naleznete další zajímavá související témata.

    Další informace

  • Další témata a dotazy - Naložení upečeného masa do vlastní šťávy - do sádla. Jak správně uchovat tuto potravinu aby se nikomu nic netotok?

  • Proč se u pultového prodeje masa neuvádí na cenovkách za výklenkem i podíl masa? Proč to zpravidla ani prodavači neví?



    Další informace


    Je správné nic nedělat a nic nepokazit, nebo je lepší něco dělat a brát případný omyl jako zdroj poznání?



    Další informace


    Jak uchovat mletý mák?



    Další informace


    Ach jo,opět mi byla smazána odpověď a to jsem v ni měl omluvu za nejapný žert. Nic vulgárního,nic proti státního nic pro



    Další informace


  • Pomozte mi najít co nejkaloričtější potravinu s dostatkem bílkovin

    Potřeboval bych nějakou potravinu, která má alespoň 600 kcal na 100g, ale zároveň taky alespoň 10g bílkovin na 100g a je, pokud možno, lehce stravitelná. Čím více kalorií kalorií a bílkovin na 100g, tím lépe. Pokud mi někdo doporučí takovou potravinu, budu mu až do smrti neskonale vděčnej a zavázanej!!

    Další informace


    Kolik litrů šťávy udělám z 1 kg čerstvých pomerančů?

    Záleží na tom, jaké jsou pomeranče, jak vyzrálé a jaké použiješ zařízení. Pro orientaci počítej cca 0,5 - 08 l

    Další informace


    Když výrobce změní oblíbenou potravinu : zvyknete si, přestanete kupovat?

    Právě jsem totiž napsala mail společnosti vyrábějící K ampK arašídy s dotazem zda se hodlají vrátit ke svému standatu, nebo budou pokračovat v klamání zákazníka..

    Další informace


    Jaké typy sádla/škvarků se dělají a v jaké podobě/úpravě jsou nejzdravější?

    Vepřové sádlo, psí sádlo, husí sádlo...Psí sádlo je vhodné k léčbě průdušek, vepřové škvarky jsou pochoutka, husí sádlo delikatesa...

    Další informace


    Jak správně připravit tuto pochoutku?

    Znáte nějaké další recepty, kde by se dali využít naši švábi? Letos se nám nějak přemnožili,,díky a href"http://www.smisek.cz/component/option,com_zoom/Itemid,28age,view/catid,22/PageNo,13/key,147/hit,1/" rel"nofollow" http://www.smisek.cz/ hellip /a Doplňuji:No vagro, určitá souvislost by se tu snad i našla. Jak jsem už psala, mě tak ani nešlo o to, že bych chtěla dělat přímo hospodyňku,,,,ale mohla bych ty šváby hubit a pak je prodávat na tržišti,,že bych si pronajala stánek s rychlým občerstvením,,tam by mohla prodávat dcera,,:-D

    Další informace


    Jak se dají uchovat jádra z vlašských ořechů? kromě mrazničky.....prosím o vyzkoušenou radu.

    Do omnia sklenic nasypu suchá, vyloupaná jádra, zavíčkuji a sterilizuji v páře cca 20 min. Musí se to hlídat. Teplota by neměla přesáhnout 70 stupňů, aby ořechy nežlukly. Takto zakonzervovaná jádra vydrží bez problémů i několik let.

    Další informace


    Jak mám udělat v dnešní době dobrou šťávu z dušeného vepřového masa? Díky.

    Dříve maso při dušení pustilo dostatek šťávy, dnes ani ťuk. Na dně hrnce zůstane pouze tuk s cibulkou. Z čeho mám tu šťávu udělat? To stejné je u roštěné, kde by měla být šťáva při konzumaci základem.

    Další informace


  • Proč mlékárnu Kunín vlastní Francouzi? To už v Česku není skoro nic české?

    Po roce 1989Roku 1992 je založena Mlékárna Kunín a.s. Od roku 2004 sídlí závod v Ostravě-Martinově. od roku 2007 je jejím novým majitelem francouzská společnost Lactalis.

    Další informace


  • Problém s výkonom - niekedy mi z ničoho nič strašne upadne výkon a nedá sa nič robiť



    Další informace


    Dají se nějak uchovat poloprázdné inkoustové cartridge mimo tiskárnu aby nezaschly?

    Ano, dají, je potřeba pevně zaslepit otvor např. lepenkou. Jinak doporučuji použít plnící sadu pro ten který druh tiskárny, kde je uzávěr k dispozici.

    Další informace


  • Může si každý psát co chce, pokud to nešíří, neříká o tom nikomu, ale nechá si to jen pro sebe?

    Jistě může, má to určitou výhodu, žer si píšeš vlastní postřehy, ale třeba to může být zajímavé a podnětné i pro ostatní.Pokud si ale napíšeš například. Slon vylezl na strom a počkal až mu zajíc přinese jahody a potom si šli koupít nové Bentley - tak to raději nedávej nikomu číst.

    Další informace


    Jaké jsou právní důsledky termínů na vlastní/cizí jméno a vlastní/cizí účet?

    Prosím i o uvedení nějakých příkladů z praxe, které mi umožní problematiku lépe pochopit. Například ve vztahu ke zprostředkovatelům a daňové povinnosti. Děkuji.

    Další informace


  • Nevíte, jak se dá vyrobit oheň, který nikomu neublíží = oheň, který nepálí?

    Raf bych tim prekvapil jednu osobu, ale nevim jak to mam provest abych nikomu neublizilPůvodní neotázkaDobry den. Zajimalo by mne, jak se da vyrobit ohen ktery nikomu neublizi... Mysli ze se tomu rika ohen ktery nepali UpozorněníPozdrav je slušnost, ale do otázky nepatří. Pozdravit i poděkovat ostatním uživatelům můžete v poli pro doplnění otázky.

    Další informace


  • Jak tuto větu napsat spisovně správně?

    Pasuje to k jeho image nebo k jeho imagi?Doplňuji:A SEM V REJŽI JEDEN TAK A DRUHÝ TAK :D

    Další informace


  • Mohou žaludeční šťávy rozleptat ret?

    Žalúdočná kyselina je kyselina chlorovodíková, takže dosť agresívna.

    Další informace


    Jak uchovat Tibi krystaly,když se nepoužívají?

    Co znamená - když se nepoužívají ? - o jak dlouhé skladování se ti jedná?Krátkodobě (týden, dva, tři...) je dej v živném roztoku do lednice a jednou za čas roztok vyměň - to je nejjednodušší...Dlouhodobě (měsíc, dva rok...) - důkladně je při nízké teplotě usuš a pak je dej do mrazáku (-18°C a méně)...Ideální by pro dlouhodobé skladování bylo šokové zmražení (i čerstvých, nesušených) na aspoň -70°C (a méně) a uschování při této teplotě - ale na to asi nemáš technologii..-)

    Další informace