• Netradiční červené zelí. - poradna, odpovědi na dotaz

    Na této stránce naleznete veškeré odpovědi na dotaz na téma: Netradiční červené zelí.. Hledáme pro vás ve více než 500 000 odpovědích. Dále zde naleznete další zajímavá související témata.

    Další informace

  • Další témata a dotazy - Netradiční červené zelí.

  • Jeden z uživatelů si mě dal do kontaktů, chci mu přes IP odpovědět, ale nezle, proto že se mi červeně objeví...



    Další informace


  • Co je to TDI (íčko je červené)?



    Další informace


  • Nakládání zelí - kolik na 20 litrů?



    Další informace


  • Cervene pupinky na penisu



    Další informace


  • Má světlo červené barvy vliv na pořízení videa?



    Další informace


    Co znamená HI-LIGHT varné zony a jak funguje? Při zapnutí svítí spirála po celou dobu červeně? Nebo se jakoby vypíná? ?



    Další informace


  • Proč je ve 3D brýlích jedno sklomodré a druhé červené? Proč nemají stejnou barvu?

    Vzhľadom na to, že 3D obraz sú vlastne 2 2D obrazy v jednom obraze (TV obraz je vlastne len dvojrozmerný, nie plastický, obraz) s farebným posunutím (pohľadu pravého oka a pohľadu ľavého oka) čo vytvára tzv. priestorový obraz. Aby ste takýto obraz mohli pozerať naraz oboma očami, musia byť pred nimi aj patričné filtre, aby každé oko vnímalo len obraz preň určený. Tieto pohľady sa následne v mozgu zmiešajú a až vtedy vytvárajú ten správne priestorový obraz.Doplňuji:odkazy v diskuzii

    Další informace


  • Pěstujete doma nějakou netradiční zeleninu, kterou byste doporučili i jiným?

    Hledám nějakou ne tak zažitou zeleninu, která se u nás dá bez obtíží pěstovat, ale většinou se o tom neví (třeba černý kořen apod.).

    Další informace


    Proč se lisuje bílé víno kratší dobu než červené, když se tím zbavuje zdraví prospěšného antioxidantu resveratrolu?

    Litr červeného vína obsahuje asi 0,2 až 5,8 mg resveratrolu v závislosti na odrůdě. Bílé víno obsahuje resveratrolu méně, důvodem je zřejmě kratší doba lisování a tedy kontaktu mezi slupkou a dužninou hroznu.(wiki) Může to tedy být tak, jak píšeš. I z červených odrůd se lisuje bílé, nebo rosé. Důvodem kratší doby lisování může být, aby se do moštu nedostávaly taniny, které způsobují nahořklou a svíravou chuť. Nejsem ale vinař, je to jen moje teorie.

    Další informace


    Poradíte dobrý domácí recept na nakládané červené zelí?Děkuji.

    Doplňuji:Bílé znám,možná by byl lepší výraz sterilizované.

    Další informace


    Kolik šťávy vylisuji z trikilove hlavy zelí na odstavnovaci?

    Nebudeto pokaždé stejné. Záleží na konkrétní hlavce. Zkus to a uvidíš

    Další informace


    Když ohřejeme v mikrovlné troubě červené suché víno 0,2 l, proč potom chutná jako tvrdý alkohol který seká v krku?

    Víno a změna chuti.

    Další informace


    Jde zmrazit a následně po rozmražení použít syrové červené zelí?

    Jde zmrazit a následně po rozmražení použít syrové červené zelí?

    Další informace


    Hospodské kysané zelí, jak na něj?

    Chtěla bych se zeptat jestli nemáte nějaký dobrý recepty na bílé kysané zelí k huse.. myslím takové to typické hospodksé sladko-kyselé:-)

    Další informace


    Co jsou černé tečky na hlávkovém zelí?

    Koupil jsem hlávkové zelí. Doma koukám a na něm takové černé tečky. Ostrouhal jsem je a zbytek dal do jídla. Je to nebezpečné?

    Další informace


  • Ve kterém obchodním centru se dá koupit dobré kysané zelí?A jaké značky.

    Nejraději máme Bolehošťské, ale mají ho málo kde.Většinou v menších obchodech.

    Další informace


    Kde se dají koupit červené hrníčky Nescafé

    Ráda bych koupila 6 červených hrníčků Nescafé??

    Další informace


  • Znáte nějaké netradiční příčiny, které by mohli zahubit lidstvo?

    např. jak se to říka o včelách, že kdyby vyhynuli tak se lidstvo do x let dostane na pokraj vyhynutí..

    Další informace


  • Udělaly se mi ve spodním víčku červené skvrny u bělma, co to může být?

    ahoj, děkuju

    Další informace


  • zelí



    Další informace