• pohřby prostějov od 8.31923 - poradna, odpovědi na dotaz

    Na této stránce naleznete veškeré odpovědi na dotaz na téma: pohřby prostějov od 8.31923. Hledáme pro vás ve více než 500 000 odpovědích. Dále zde naleznete další zajímavá související témata.
  • Další témata a dotazy - pohřby prostějov od 8.31923

  • Stehovani za lepsim Prostejov - Konice atd



    Další informace


  • Prováděly se běžně za Protektorátu svatby a pohřby?

    Při sledování válečného filmu mě napadla tato otázka. Takže v období II. světové války, přesněji za Protektorátu zda se běžně prováděli svatby - veselky a nebo si snoubenci raději řekli, že se vezmou po válce?A co pohřby? Jistě nejen zemřelých, ale hlavně zabitých bylo mnoho, ale zda se prováděli tak, jak je známe dnes?Nebo muselo být nějaké povolení na oboje?

    Další informace


    Jaké mají pohřby funebráci?

    Honosné - ty nejlepší rakve, záplavu květina věnců, muziku, proslovy, parádní hrobky, neboskromné - základní urna za pár korun a rozptýlit někde na palouku?Doplnění:Já být majitelem pohřební služby, tak bych nařídil co nejskromnější svůj pohřeb s krátkým obřadem pro nejbližší a rozptyl. Kdo by chtěl utrácet za nějaké uctívání mojí památky, tak leda za svoje, z firemních peněz by na to nešlo nic.Tak bych to dal do poslední vůle :-)A Keplere, já bych funebrácké podnikání tak neodsuzoval. Budou tam asi vysoké mzdové náklady, poněvadž zřízenci, to nejsou jen obyčejní řidiči a závozníci. Oni musí odvézt a manipulovat s gtjakoukoli lt mrtvolou vč. požárů, dopravních nehod a třeba malých dětí, což je naprosto nejhorší. A do takového povolání se nikomu za pár šupů chtít nebude. Dále jsou pohřební služby svázány množstvím hygienických a jiných předpisů např. pro márnice, což se odráží v dalších nákladech. Ani nemám dojem, že by majitelé pohřebních služeb patřili mezi nějaké nápadné pracháče.

    Další informace


    Jak/v čem se od sebe liší vojenské pohřby ve světě?

    Zajímalo by mě, v čem a jak se odsebe odlišují celkově vojenské pohřby ve světě (Amerika, Kanada, Německo, Anglie, Česká republika, Austrálie). Děkuji

    Další informace


  • Kde jsou ve městě Prostějov vylepovací plochy pro plakáty bez nutnosti poplatku ?

    Omlouvám se, nevěděl jsem do které kategorie mám otázku zařadit.Doplňuji:Kde jsou ve městě Prostějov vylepovací plochy pro plakáty bez nutnosti poplatku ?

    Další informace


  • date mi psc na prostejov dakujem vam

    Napsat dotaz přímo do vyhledávače by ti trvalo kratší dobu...-) a href"http://www.posty-psc.czrostejov/" rel"nofollow" http://www.posty-psc.cz/ hellip /a

    Další informace


  • Píšeme v této větě před dle čárku? Nabízíme pohřby v různých variantách dle Vašeho přání.

    Vysvětlím, proč čárku nepíšeme.Je to jjednoduchá věta, má jedno určité sloveso. Dle je předložka a před ní se čárka běžně nedělá, protože nejde o souvětí.Zkuste si větu přestylizovat - Dle Vašeho přání nabízíme pohřby v různých variantách. -Čárka by se napsala, kdybychom připojili dodatečné vysvětlení, další informace a použili výraz : a to Nabízíme pohřby v různých variantách, a to dle Vašeho přání. Nabízíme pohřby dle vašeho přání, a to v různých variantách.

    Další informace


  • pohřby prostějov od 8.31923



    Další informace


    prostějov



    Další informace


    pohřby



    Další informace