Pomoc při výběru PC - poradna, odpovědi na dotazNa této stránce naleznete veškeré odpovědi na dotaz na téma: Pomoc při výběru PC. Hledáme pro vás ve více než 500 000 odpovědích. Dále zde naleznete další zajímavá související témata.Další informace |
Výběru typu tabulek RZDalší informace |
Může se zničit náprava při špatném výběru kol podle výkonu auta?Další informace |
Jak usetrit pri vyberu pronajmu?Další informace |
Jak ušetřit při výběru dovolené a nenechat se natáhnout?Další informace |
Poradí někdo ve výběru bankovního účtu?Sledovali jste někdo poslední dobou jak si vedou naše banky? Kde maji nejvyhodnější poplatiky u bank učtů? Bohužel student už nejsem. Chci bank učet s internetovým bankovnictvím, platby přes internet, no prostě nějaký bankovní účet kde nebudu zbytečně vrážet peníže finančním domům za nic.Děkuji za rady.Další informace |
Kdo v televizním zpravodajství rozhoduje o výběru zpráv a reportáží?Je to dramaturg? Nebo kdo?Díky.Další informace |
Je pravdou,že brambory mrznou při -1°C. Při +1°C už sládnou. Při +8°C začínají klíčit a při +15°C rychle vadnou a hnijí?Není pravdou, ale je pravda, že je na jedné stránce je uvedené totéž, co uvádíte. Chlad bramborám nevadí, ublížit jim může mráz.Při mínus jednom stupni Celsia mrznou, při jednom stupni nad nulou sládnou.Ideální je teplota kolem pěsti stupňů Celsia, teplý sklep, který je třeba občas vyvětrat.Víc než osm stupňů nad nulou může způsobovat jejich klíčení, při ještě větší teplotě začínají rychle vadnout a hnít. a href"http://www.spirit.cz/index.php?optioncom_content viewarticle id3314:jak-spravn-uchovat-brambory" rel"nofollow" http://www.spirit.cz/ hellip /a Doplňuji:Ještě jeden odkaz na Receptář prima nápadů a href"http://www.telereceptar.cz/jak-skladovat-brambory-s434CZ" rel"nofollow" http://www.telereceptar.cz/ hellip /a Optimální teplota během skladování je v rozmezí 3-5 st. C , maximálně však do 7 st. C. V teplejším prostředí by brambory začaly klíčit a při více než 15 st. C rychle vadnou a hnijí. Pokud je sklep teplejší , vyplatí se časté větrání. Ani přílišné chladno nedělá uskladněným hlízám dobře. Při teplotě pod nulou začínají hlízy namrzat. Při plus 1 st. C sládnou. více diskuseDalší informace |
pomoc při výběru domácího pcDalší informace |
Rozhodování při výběru notebookuDalší informace |
Rada při výběru grafické karty pro nové PCDalší informace |
Potřebuji poradit při výběru telefonuDalší informace |
Pomoc při výběru zvukové kartyDalší informace |
Pomoc při výběru mobilního telefonuDalší informace |
Podle čeho se řídit při výběru základní desky ?Další informace |
Otazka vyberu notebookuDalší informace |
Jak nastavit v programu HyperCam 3 okno výběru na plnou velikost?Zdravím, potřeboval bych malou radu. Mám prg. Hyper Cam 3 a nevím si rady s červeným oknem, které ohraničuje výběr pro nahrávání obrazovky. Chci nahrávat 1920x1080, ale ať označím celou obrazovku, nebo se snažím udělat výběr ručně vždy dojde k označení pouze na 1920x1072 a při nahrávání dochází k tomu, že červený rám ohraničující výběr stále vyskakuje a celé video tím tak ruší. Nevíte jak dosáhnout plného označení případně jak nastavit prg. aby nebylo vidět to červené ohraničení. Těch osm bodů bych oželel, ale ten třes je nepříjemný jelikož je na výsledném videu vidět a nevypadá to hezky. Děkuji :-)Další informace |
Uvažuji o výběru SŠ elektrotechnické, máte nějaké zkušenosti?Dobrý den, uvažuji o elektrotechnické SŠ, máte s tímto oborem nějaké zkušenosti? Zajímalo by mě jestli je tam více, nebo těžší fyzika a matematika než na ostatních SŠ. A když dokončím školu, jaké povoláni budu moci vykonávat? Ještě by mě zajímalo jestli je tam hodně práce na PC? Předem děkuji za odpovědi.Doplňuji:Napsal jsem to stylem, že bych preferoval a chtěl pracovat na PC ale myslel jsem to právě naopak, netoužím moc po prací na PC ale ani ji nezahazuji, jen nechci 4 hodiny (možná přeháním) ˇˇčučetˇˇ do monitoruDalší informace |
na co dát pozor při výběru topenářů, podlahové topení, kotelDalší informace |
Poraďte při výběru zahradního traktůrkuDalší informace |
Pomoc pri vyberu horni frezyDalší informace |
|