Proč mi nezhoustl bezinkový med? - poradna, odpovědi na dotazNa této stránce naleznete veškeré odpovědi na dotaz na téma: Proč mi nezhoustl bezinkový med?. Hledáme pro vás ve více než 500 000 odpovědích. Dále zde naleznete další zajímavá související témata.Další informace |
Čtete manuály, návody, příbalové letáky? Proč ano? Proč ne? Proč je dobré/zbytečné je číst? Proč myslíte...Další informace |
Proč když smrkám do kapesníku tak potom mám v puse hleny. Nevíte náhodou proč je ta mám když jsem je tam předtím neměl.Další informace |
Proč když se protahuji ( doma ) na guači tak vydávám zvuky, kopu nohama atd.děláte to taky ? A proc to dělám ?Další informace |
Kdo a proč vymýšlí Dny něčeho? Proč byl včera (či kdy) Den pozdravů a Den televize?Další informace |
Jak se seká dřevo či turecký med,to vím,ale jak se seká ....Další informace |
Proč v Česku jezdí vlaky max. 160 km/h? Proč to není třeba 300 km/h? Proč to tak je, kromě omezení nevhodnými tratěmiDalší informace |
Proč nejsou umyvdla, záchody dřevy v bytových prostorech výškově nastavitelné ? Proč to politici nedají do zákona?Další informace |
Bio med - kde koupit?Další informace |
Může zkvasit med?Myslím, že med neobsahuje žádnou vodu, tak by kvasit neměl, ale těžko říct. Koupila jsem ten pastový a za pár týdnů ve spíži se rozdělil na tři části. U dna je pastový, prostřední část tekutá jako normální med a nahoře je silně cukernatý, plný bublinek a zvětšuje se obsah (stoupá po sklenici nahoru).Mám ho vyhodit, anebo je to normální proces, který se s medem může stát?Doplňuji:Děkuji za odpovědi. Ještě se zeptám jak tedy takový nakvašený med zpracovat? Vyrobit medovinu -), dát ho včelám, mravencům? Nebudou pak opilí? :-)Další informace |
Med cukernatí a co dělat ?Synci a děvuchi (sou tu ňaký hospodyňky-kuchařky nebo nejsou ?) když mi zcukernatí med tak rychloohřevem v MW se znehodnotí nebo ne ? Děkuji za případné rady, náměty._________________Další informace |
Kdy se k nám dostal turecký med a jakým způsobem?Při četbě otázky o koupi tureckého medu mě tato otázka napadla. Snad jsem se dívala do modré lišty dobře - našla jsem dotazy jen na složení medu.Další informace |
Kde koupit kvalitní med?Hledám dodavatele kvalitního včelího medu. Poraďte :)Další informace |
Jak skladovat včelí med?Jak a kde skladovat med aby nezcukernatěl?Díky!Další informace |
Byla malířka Marie Javorková jen přítelkyní Michaela Jacksona?Proč měli společné plány a proč Michael blouznil o Praze?Byla malířka Marie Javorková jen přítelkyní Michaela Jacksona? Proč měli společné plány a proč Michael Jackson blouznil o Praze?Další informace |
Proč jsou ženy považovány za něžné pohlaví? Proč jsou ženy upředňostnovány k přežití místo mužu?Protože jsou od nepaměti důležitější, houževnatější a přizpůsobivějšíDalší informace |
Proč je v poušti tolik písku a proč jsou v něm tyto čáry?1. Protože je tam tisíciletí obrovská eroze.2. Vlnky, obrazce ( jak říkáš ty, čáry) vznikají působením větru na zrnka písku, která jsou různě velká a tedy i různě hmotná. Proto vlivem větru dochází prakticky k jejich třídění ( separaci) a tím vytváření různých obrazců, většinou lineárních. Těžší zrnka se usazují na vrchu a lehčí se vlivem větrů rozmisťují podle své hmotnosti.S chováním vody to nemá nic společného, jenom snad do jisté míry tu podobu.Další informace |
Proč musím mít na plesovy účes den předem umyte vlasy? Proč si je nemohu umýt a vyfoukat hodinu pred než půjdu ke kader?Řekla mi to kadeřnice.Další informace |
Proč plíce a ne plice, proč plicní a ne plícní (ambulance)?Annas, smekám pomyslný klobouk nad Tvými znalostmi a uměním vyhledávat správné odpovědi z oboru jazyka českého.Další informace |
Čím je to, že má med blahodárné účinky?Antibakteriální vlastnosti medu jsou výsledkem nízké aktivity vody v medu způsobující osmózu, efektu peroxidu vodíku a vysoké kyselosti.více zde: a href"http://cs.wikipedia.org/wiki/Med" rel"nofollow" http://cs.wikipedia.org/ hellip /aDalší informace |
Znehodnotí se med, pokud ho dám do mikrovlnky, aby roztál?Když je med moc cukernatý a těžko se vyškrabává ze dna sklenice, dávám ho na 3 minuty do mikrovlnky. Krásně je pak tekutý, jako když byl nový. Obávám se však, aby pak ty zdraví prospěšné látky se tím nezničily.Další informace |
|