• Proč se vytváří v mléce po jeho ohřívání v mikrovlnné troubě tak zvaný škraloup? - poradna, odpovědi na dotaz

    Na této stránce naleznete veškeré odpovědi na dotaz na téma: Proč se vytváří v mléce po jeho ohřívání v mikrovlnné troubě tak zvaný škraloup?. Hledáme pro vás ve více než 500 000 odpovědích. Dále zde naleznete další zajímavá související témata.

    Další informace

  • Další témata a dotazy - Proč se vytváří v mléce po jeho ohřívání v mikrovlnné troubě tak zvaný škraloup?

  • Pokud by vlastní sestra mého nejlepšího kamaráda byla i sestrou jeho neteře, čím by pak byl jeho otec?



    Další informace


  • Zjistila jsem malou prasklinku v el. troubě. Co s tím, jde to opravit?



    Další informace


    Kde seženu prášek na slimáky zvaný hlístice? popř.zkušenosti



    Další informace


    Jak péct v této troubě?



    Další informace


  • Utopený mobil v mléce?



    Další informace


    Oprava mikrovlnné trouby



    Další informace


    Jak se vytváří mikročočky na jednočipových CCD snímačích?



    Další informace


    Clona u fotoaparátu se vytváří pomocí lamel. Velké clonové číslo však tvoří difrakci.



    Další informace


  • Vlastníte remosku?Pečete v ní raději než v troubě?A proč?

    Chtěla bych si ji koupit,hodně lidí ji chválí.Mám ale horkovzdušnou troubu,tak nevím,jestli to není zbytečné.Děkuji za jakékoliv informace!

    Další informace


    Pokud vaříte vepřové ledvinky s rýží, namáčíte ledviny v mléce nebo ve vodě?

    A jak dlouho?

    Další informace


    Dělal jsem rizoto v mikrovlnné troubě, dal jsem tam půl kila rýže a 1/4 litru vody, kam se ztratila ?

    Že po 3/4 hodině v mikrovlnce je rizoto suché jak Sahara ?

    Další informace


    Ahoj při jakém stupni v plynové troubě se pečou vanilkové rrohličky v silikonové formě?

    Na mé plynové troubě žádné stupně nemám, peču to na minimum.

    Další informace


  • Prosím o jednoduché vysvětlení, co je fraktál a jak se vytváří na počítači?

    Samozřejmě - pokud to jde.

    Další informace


    PC si sám vytváří soubory v poznámkovém bloku?

    Na ploše /a možná i jinde ve složkách/se mi objevují soubory psané v poznámkovém bloku. Jsou nutné k fungování nějakých programů nebo je můžu smazat? Mám sem dát foto, aby bylo vidět, co tam je napsáno?Doplňuji: a href"http://img.nadapenny.com/t20/11279/nadap034917553700230.jpg" rel"nofollow" http://img.nadapenny.com/ hellip /a Jsou to asi nějaká hlášení. Můžu je smazat?A proč se vlastně tvoří?

    Další informace


    Je dobré nainstalovat si do Windows 7 doplněk zvaný AIK?

    A jaký má vlastně význam?

    Další informace


    Jak se vytváří takový obrázky?

    DObrý den nevíte jak se vytváří takovýhle obrázky? a href"http://images2.fanpop.com/imageshotos/7000000/Space-Art-Wallpaper-space-7076586-1920-1200.jpg" rel"nofollow" http://images2.fanpop.com/ hellip /a je na to nějakej program? to musí být težký ale :D

    Další informace


  • Přišlo vám někdy na mysl, jaké máte energetické ztráty při ohřívání vody k přípravě kávy, čaje či instatntních polévek,

    když si do varné konvice nalijete víc vody, než pak spotřebujete?

    Další informace


  • Znáte nějakou knihu o mléce a mléčných produktech - klidně i v angličtině?

    Zdravím, budu psát ročníkovou práci na téma jogurtové nápoje a potřebovala bych k tomu nějaké zdroje. Jenže jsem zatím nic nenašla, rozhodně ne v češtině. Měl byste někdo nějaký tip? Klidně i v angličtině, hlavní je, že něco.

    Další informace


  • skodlivost mikrovlnne trouby:muze skodit zdravi ohrev jidla v mikrovlnne troube?dekuji za odp.

    Ať jsem četla mnoho odkazů, nic nenasvědčuje tomu, že by mikrovlnné ohřívání potravin bylo škodlivé. Nenašla jsem jediný zdroj, který by používání mikrovlnky řadil mezi zdraví nebezpečné. Těžko lze posoudit, zda mnohé informace chtějí zakrýt pravdu, ale na druhou stranu, proč by se to tak ze stran různých zdrojů dělo. Takže nezbývá než věřit, že to nebezpečné není.Vliv mikrovlnného ohřevu na potraviny[editovat]Žádná dodnes dostupná studie nepotvrdila jiné účinky mikrovln na jídlo než tepelné. K tomu, aby např. došlo k změně molekul „jídla“, je potřeba ionizace a ionizující záření. Mikrovlnné záření je však zářením neionizujícím. Při ohřívání jídla dochází k degradaci vitamínů či aminokyselin. K těmto změnám však dochází i při ohřevu konvenčními metodami. Vysvětlení teorie vybuchujících vajec tvrdící, že je to ukázka škodlivosti na pokrm a člověka, je prosté. Objem vody a objem vodní páry, pocházející z totožného množství vody, je velice odlišný. Pára má několikrát větší objem, a proto dochází k expanzi, následnému úniku a proražení skořápky vajíčka.Působení mikrovln (vysokofrekvenčního pole) na člověka má také pouze tepelné účinky. Jediný prokázaný efekt je ohřátí tkáně. a href"http://cs.wikipedia.org/wiki/Mikrovlnn%C3%A1_trouba" rel"nofollow" http://cs.wikipedia.org/ hellip /a

    Další informace


    Je verohodne mereni kroku a metru na naramku, tak zvany krokomer?

    Více méně ano. Záleží i na pravidelnosti a na způsobu chůze. Jako orientační měření poslouží dobře.

    Další informace